Snažilky okolo 18 let

Anonymní
4.6.12 13:03

snažilky okolo 18 let

Ahoj všem, ;)
jsou tu nějaké mladé snažilky,těhulky,maminky okolo 18 let?
Pokud ano, tak bych se chtěla podělit o vaše zkušenosti.
A jinak jaký máte vlastně názor na mladé maminky?
Já velmi toužím po miminku, ale myslím, že je ještě brzy, takže se ve mě pře touha s rozumem
Děkuju za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
657
4.6.12 13:07

Ahoj, mně už je teda 23, ale myslím si, že ani v 18 nemusí být brzo na dítě. Důležité je, jestli máš stálého přítele, který chce také dítě, plánujete společnou budoucnost a jestli máte finanční jistotu a kde bydlet. Ale doporučuju to neuspěchat, je to fakt velkej závazek a člověk na to musí být zralej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
4.6.12 13:18

Ahoj, proč anonymně? :mrgreen: Mně je 21, ale je tu spousta holek i mnohem mladších, takže se neboj, že si tady nepokecáš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
4.6.12 13:25

Ahojky, tak mě je 19. a jsem ve 29. týdnu. Mimi bylo plánované a moc se na něj těšíme.

• Citovat
  • Upravit
545
4.6.12 13:47

Ahojky holky,
mně je 20 let a také už s přítelem plánujeme miminko. jsme v dobré situaci, máme krásnej byt, oba pracujeme, tak proč čekat? když po něm tak toužíme… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
4.6.12 13:48

mě už teda bude 18 po desátý :lol: ale mladým maminkám moc fandím ;) teď se to málo vidí ale je to moc hezký ;)
já kdybych v tvých letech měla chlapa se kterým by to bylo možný tak bych do toho šla ale já trefila na nezodpovědnýho sobce a na toho pravého a miminko si musela trochu počkat ;)
určo tu najdeš hodně holek v tvém věku ;)
přeju ti aby se ti splnilo tvé přání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.6.12 17:23

Ahojky,mě teda bude 23.Malou jsem porodila když mi bylo čerstvých 22.Vubec toho nelituju malá byla plánovaná.Je fakt že se to teď málo vidí a tak jsem slyšela i dost kritiky typu jsi moc mlada máš čas,měla sis užívat atd.atd. Občas se mi i stane že si o mojí mamině myslí že si pořídila prcka(to mě teda občas naštve,a to z toho duvodu jako proč já bych ve svých letech nemohla mít dobrovolně a hlavně plánovaně prcka :cert: )Takže si osobně myslím že na věku absolutně nezáleží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí