Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já netuším, co je tulení…ani co je manža a mudra a mimísci. K otázce: u nás sex ob den, takže to bylo tuším třikrát a spíš před… pak mě hned přešla chuť na sex, tak už jsem tušila, že se něco děje .)
Tak u nás sex jak kdy někdy během ovuace denně někdy obden a stejně zatím nic už 11měsíců. Každý to má jinak!!!!!
U nás žádné snažení ani neprobíhalo, že jsem v plodných dnech jsem věděla, ale záleželo na chuti. První syn je ze sexu den před ovulkou a druhý syn - 3dny před. Prostě si spermie počkaly. Další sex byl až 2dny po ovulce a z toho to těhu být nemohlo. Sexujte jak máte chuť, ob den až dva stačí na pokrytí plodného období. ![]()
Já také,jak mám v kalendáři zeškrnuto plodné dny,tak to tulení je pro manžu katastrofa.Srandu si z toho děláme ,ale jak má přijít na sex,tak to zaspíme.Na povel to prostě nejde.
@Anonymní píše:
Já také,jak mám v kalendáři zeškrnuto plodné dny,tak to tulení je pro manžu katastrofa.Srandu si z toho děláme ,ale jak má přijít na sex,tak to zaspíme.Na povel to prostě nejde.
Nejde
já to na žádost přítele tajila, takže nevěděl, kdy se máme snažit a radši se snažil docela často…
kdyby náhodou ![]()
Tedy já nevim, ale na tu mou když de ta ovulka jo, tak to je děs, vubec se nevyspim, furt do toho bušíme. Už nemůžu, help. Někdo by se šiknul na záskok asi. Poradte, už mi z toho hrboší. ![]()
@enri píše:
Tedy já nevim, ale na tu mou když de ta ovulka jo, tak to je děs, vubec se nevyspim, furt do toho bušíme. Už nemůžu, help. Někdo by se šiknul na záskok asi. Poradte, už mi z toho hrboší.
:mrgreen
tak jí řekni, že tlačí na pilu a at tomu nechá volnej průběh. Na mě to platí, co nadělám ![]()