HCG 21 - nějaká šance?

36
10.10.11 16:01

HCG 21...nějaká šance?

Ahojky všem…Potřebovala bych radu,nebo spíše vaše zkušennosti. Včera jsem byla na krvi 12den po embriotransferu a měla jsem hodnotu hcg v krvi jen 21j. Dr říkal že tam něco je..ale že je brzo dělat závěry…na další krev jdu až za týden. Je nějaká šance že se těhu bude vyvíjet..nebo je ta hodnota opravdu moc nízká. Test mi ukazuje //, není uplně jasná ta druhá čárka..ale mini duch už to také není. :nevim: Děkuji za vaše názory. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7615
10.10.11 16:24

hodnota 21 je pozitivní… teď aby se hcg zvyšovalo. Jen tak doma pro kontrolu můžeš zkusit testík za dva dny a měl by být o něco silnější… hlavně stejná značka a stejná citlivost, nebo se zblázníš :-) Držím pěsti ať vše klapne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.10.11 16:26

taky si můžeš nechat udělat odběr na hcg jako samoplátce, třeba každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.10.11 16:39
Sara.Ka píše:
Ahojky všem…Potřebovala bych radu,nebo spíše vaše zkušennosti. Včera jsem byla na krvi 12den po embriotransferu a měla jsem hodnotu hcg v krvi jen 21j. Dr říkal že tam něco je..ale že je brzo dělat závěry…na další krev jdu až za týden. Je nějaká šance že se těhu bude vyvíjet..nebo je ta hodnota opravdu moc nízká. Test mi ukazuje //, není uplně jasná ta druhá čárka..ale mini duch už to také není. :nevim: Děkuji za vaše názory. :kytka:

moje hcg bylo ve druhém týdnu 36 takže šance je :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
10.10.11 16:50

12. den po et je taková hodnota zcela v pohodě. Přeju ať dále roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.10.11 16:57

Holky děkuji,já bych tak neplašila,ale Dr. v CAR se moc nadšeně na tu hodnotu netvářil. Tak jsem potřebovala trošku uklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
10.10.11 17:17

Sohlasim je to hodnota dobra,je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
10.10.11 17:24

Bohužel,já přidám špatnou zkušenost.Já měla hcg 12tý den po ET 30j,testy silně pozitivní,hcg nestoupalo,jak by mělo a nakonec to byl spontanní potrat :cry: Těhotenství se bere ,aspon v centru kam jsem chodila já od 50 jednotek.Ale doufám,že ty udeš opačny příklad a hcg bude stoupat,tak jak má a budeš těhulka.Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí