Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den chtela bych vas poprosit o radu.Posledni mesicky jsem mela 25.12.2010 az do 1.1.2010 dalsi mesic jsem je nedostala 1.2.2010 jsem sla k pani doktorce a na ultrazvuku jeste nic nevidela,tak mi vzala krev a za tri dny jsem sla na kontrolu na ultrazvuku uz bylo neco videt a HCG jsem mela 395,tak se chci zeptat kdy jsem tak mohla otehotnet a jestli to nemohlo byt uz v prosinci nekde jsem slysela,ze zena muze otehotnet i kdyz ma mesicky a jeste jedna otazecka da se podle rocni kontoly u gynekologa ze steru zjistit tehotenstvi? Dekuji moc za odpoved moc mi na tom zalezi
Dodlo, v prosinci to urcite nebylo, to by hodnota HCG byla mnohem vyssi navic uz by bylo videt na UTZ. Ze steru ti doktor tehotenstvi nezjisti, jedine krvi, moci a pozdeji UTZ.
Strasne moc dekuji za odpoved,ale jeste bych se chtela zeptat v kolikatem tydnu jsem tak mohla byt,kdyz jsem byla u pani doktorky strane by me zajimalo,jak je moje mimi opravdu stare moc tem tydnum nerozumim jak se to pocita. Dekuji
Prosím o názor, poslední ms 30.7., poslední nechráněný styk 9.8., 27.8.hcg 22,7.a dnes bych měla být 5+1 a hcg 445,7, na ultrazvuku nebylo nic vidět. Co si o tom myslíte?
No ta hodnota je nižší než by měla být v 6tt
a na utz s takovou hodnotou nic vidět nebude to až tak od hodnoty 1000. Nezbývá než čekat jak to poroste.
@pikola píše: Že je brzy. Počkej tak dva týdny
Mně to moc brzy nepřijde, když vím, že k oplodnění mohlo dojít už skoro před měsícem
@Anonymní píše:
Mně to moc brzy nepřijde, když vím, že k oplodnění mohlo dojít už skoro před měsícem
Dokud nebude srdíčko což je v 7-8tt je to brzy. Buď se udrží nebo ne. Běháním na krev se budeš akorát stresovat
@pikola ještě dodám, že na levém vaječníku je drobný folikul, nevím co to znamená ![]()