Tvrdnutí břicha - občas bolestivé

9099
4.2.10 19:58

Tvrdnutí břicha-občas bolestivé

Holky jsem ve 37 týdnu a čím dál častěji mi tvrdne břicho,jako někdy to i bolí.Je to špatný?Máte/měli jste to taky?Je nějaký způsob jak to zmírnit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31502
4.2.10 20:07
Mona.M píše:
Holky jsem ve 37 týdnu a čím dál častěji mi tvrdne břicho,jako někdy to i bolí.Je to špatný?Máte/měli jste to taky?Je nějaký způsob jak to zmírnit? :think:

Tak mě tvrdlo dost bolestivě…ale to už můžou být i poslíčci to je v pohodě však jsi 37 tt to už můžeš každou chvilku rodit. tak si to hlídej a kdyby to bylo pravidelné dej si teplou sprchu pokud to nepomůže tak je možné že už budeš rodit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.2.10 20:17

Myslím, že tělo už nacvičuje na porod, děloha je sval, tak musí trénovat na finále.
Může ti pomoct teplá vana, pokud nepiješ maliník, tak ten, za mě čim víc, tím líp :wink:
Dobré je se opřít třeba o stůl a snažit se uvolnit pánevní dno, nebo si sednout na záchod a vyčůrat se. V tuhle dobu těhu si pamatuju šílenou zácpu, všechno se tam uvnitř různě městnalo, tak lněné semínko, buď odvar z něj, nebo nadrcené třeba do jogurtu (drcené mají v DM)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
4.2.10 20:45

čičinka: A kde se dá sehnat ten maliník v lékárnách,nebo v DMku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
4.2.10 21:27
Mona.M píše: čičinka: A kde se dá sehnat ten maliník v lékárnách,nebo v DMku ?

Maliník v lékarně v DM nevím ale v lékařně stoprocentně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.2.10 22:13

Maliník v lékárně, je to úplně obyčejný „čaj“ v nálevových sáčcích, třeba od megafytu. Můj porod trval 2,5h, myslím, že i díky hojné konzumaci maliníku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí