Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky těhulky.. ![]()
Jsem tady úplný nováček
a nyní jsem v 9tt. Je to naše první miminko a moc se na něj těšíme.. Jsou tu i další těhulky, které mají termín v září? ![]()
Jojo, všichni jsou v zářících miminkách, já taky, ale moc nestíhám dočítat, tak jsem trošku mimo. ![]()
Gratuluju k těhu ![]()
Tady už nějaká taková diskuse je??? Já jsem hledala a hledala, ale nenašla..
![]()
Ahoj,těď už je z zářících miminek uzavřená soukromá skupina,holky Tě tam určitě rády příjmou…najdeš ji ve skupinách pod ZÁŘÍCÍ 2010…požádáš o vstup.Gratuluji k těhu.
Jo takhle.. Moc děkuji holky.. ![]()
A taky motýlku děkuji za radu.. ![]()
No o vstup jsem si požádala, ale teď nevím, jak se dozvím, že mě tam přijali.. ![]()
na svém profilu pak budeš mít vypsány skupiny do kterých patříš…klikneš na její název…a dostaneš se dovnitř,neboj poznáš to…
Ahoj holky…
Ráda se sem přidám, pokud nedostanu vstup do Zářících.
Scrat píše:
Ahoj holky…
Ráda se sem přidám, pokud nedostanu vstup do Zářících.
Holky proč bysme vám nedali vstup do zářících…my jsme se uzavřeli aby sme mohly debatovat a fotit svá bříška v soukromí těhulek a aby nás prostě všichni neočumovali…ale těhule jsou vítané…tak jen mě požádejte o vstup a pojdte k nám.
Ahááá.. Já vůbec nevěděla, jak to tu funguje.. Tak to budu moc ráda.. Konečně někdo, kdo má podobné pocity jako já..
Už se do skupiny těším.. ![]()
Ahoj holky,já jsem dnes 8+6,tak bych také ráda občas pokecala.Zářící miminka jsem od začátku pročítala,ale už je tam mooc těhulek a připadá mi,že hlavně těhulky,co už doma dětičky mají,tak jsem se k nim už ani nepřidala
Mají už hodně rozjetou dizkuzi
Tak jestli chcete můžeme se scházet v téhle dizkuzi také,jen myslím,že nám to admin přesune do „Stejný termín porodu“ ![]()
No já jsem se tam přidala, ale také si myslím, že už je tam moc těhulek..
Ale zase mají holky zkušenosti.. Ale nejsem proti, abysme se tady scházeli.. Je fajn si s někým pokecat o podobných věcech..
![]()
No právě,já jsem chodila tady už do snažilek,bylo nás tam asi 10 a bylo to akorát
Myslím,že v takovém množství se ani nejde orientovat ![]()
Jak jste se dlouho snažili a to je tvé první těhu?