Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No určitě sluníčko..
Vítej u nás.. Gratuluji k těhotenství a doufám, že se ti tu bude líbit..
![]()
Holky - Zkopíruju to, co tu psala Dáša..
ahoj holky… jestli chcete k nám do uzavřené skupiny, kde si můžem povídat volněji o soukromých věcech, co si budem povídat, internet je přeci jen dost veřejný tak klikněte sem: https://www.emimino.cz/…ankovani/99/ mělo by to po vás chtít at zažádáte o vstup, tak jestli chcete tak se nás nebojte a přijdte těšíme se
všechny tam jsme, tak doporučuju tuto stánku.. ![]()
Vercado, díky za podporu a za pozvání. Je super, že ju tady tolik skvělých holek-maminek. ![]()
Díky, všem za gratulaci. To že jsem těhu vím už dost dlouho ale furt si to nějak nemůžu připustit jsem dost realista tak mám ještě strach se radovat.
zuzu F píše:
Tak jsem to zkoušela se k Vám dostat a nejde to…
Však už tam dávno jsi, unás…jakto že ti to nejde však jsi jako člen
berusa.m píše:
Vercado, díky za podporu a za pozvání. Je super, že ju tady tolik skvělých holek-maminek.
Holky ta uzavřená skupina není proto že bysme se tam všechny znaly a nikoho mezi sebe nechtěli je tam dost prvorodiček a ostatně i když mám třeba já už doma 2 LETOU DCERKU tak si připadám jak prvorodička v něčem vím na co se zhruba připravit ale každé těhu je jiné třeba mě nic nebylo u prvního a těď je mi zle taky je to pro mě nové…a rádi poradíme co váš čeká atd. a vněčem můžete pomoc i vy nám vícerodičkám rádi vás přivítáme k nám do skupiny zářící 2010 UZAVŘELY JSME JÍ PROTO ABY NÁS KAŽDEJ NEOČUMOVAL NĚJAKÝ TŘEBA ÚCHYLOVÉ NA INTERNETU CO SE BUDOU KOCHAT NAŠIMA PUPÍKAMA. PROTO JSME SE UZAVŘELY NE PŘED VÁMA ALE PŘED DIVNEJMA TÝPKAMA TAK TO UVÍTÁTE TAKY NE…PŘIPOJTE SE BUDEME RÁDI TAKY JSME SI TAKHLE JAKO VY PSALY ALE PAK JSME SI ŘEKLY ŽE BUDE LEPŠÍ KDYŽ NÁS NEBUDOU VIDĚT VŠICHNI A KDO K NÁM BUDE CHTÍT TAK NÁM NAPÍŠE A PŘIDÁ SE. TAK SE TĚŠÍME. MARKÉTA
![]()
Makyta píše:berusa.m píše:Holky ta uzavřená skupina není proto že bysme se tam všechny znaly a nikoho mezi sebe nechtěli je tam dost prvorodiček a ostatně i když mám třeba já už doma 2 LETOU DCERKU tak si připadám jak prvorodička v něčem vím na co se zhruba připravit ale každé těhu je jiné třeba mě nic nebylo u prvního a těď je mi zle taky je to pro mě nové…a rádi poradíme co váš čeká atd. a vněčem můžete pomoc i vy nám vícerodičkám rádi vás přivítáme k nám do skupiny zářící 2010 UZAVŘELY JSME JÍ PROTO ABY NÁS KAŽDEJ NEOČUMOVAL NĚJAKÝ TŘEBA ÚCHYLOVÉ NA INTERNETU CO SE BUDOU KOCHAT NAŠIMA PUPÍKAMA. PROTO JSME SE UZAVŘELY NE PŘED VÁMA ALE PŘED DIVNEJMA TÝPKAMA TAK TO UVÍTÁTE TAKY NE…PŘIPOJTE SE BUDEME RÁDI TAKY JSME SI TAKHLE JAKO VY PSALY ALE PAK JSME SI ŘEKLY ŽE BUDE LEPŠÍ KDYŽ NÁS NEBUDOU VIDĚT VŠICHNI A KDO K NÁM BUDE CHTÍT TAK NÁM NAPÍŠE A PŘIDÁ SE. TAK SE TĚŠÍME. MARKÉTA
Vercado, díky za podporu a za pozvání. Je super, že ju tady tolik skvělých holek-maminek.![]()
Makytko, jak výstižné.. K tomu není co dodat..
![]()
Ahoj všichni, tak jsem byla dneska na kontrole a vše je OK ufff to jsem si oddychla. A co vy taky se na kontrolu tak těšíte a zároveň děsíte co přijde?
sluničko_zuzi píše:
Ahoj všichni, tak jsem byla dneska na kontrole a vše je OK ufff to jsem si oddychla. A co vy taky se na kontrolu tak těšíte a zároveň děsíte co přijde?
Já se taky moc těším na kontroly, ani mě neděsí, asi proto, že ani nevím co by mohlo přijít
tak snad nikdy nic nikomu špatného
![]()
Ahoj já jdu na kontrolu 19.února a taky jsem klidná, radši si ty špatné věci nepřipouštím, abych se zbytečně nestresovala, ale teším se až dostanu průkazku, to bude takové oficiální ![]()
Dík moc…no tatínek se těší jako malej kluk, a začal se pěkně ohánět, abych nemusela pracovat a nic nám nechybělo…tak už abych měla za sebou ty testy všechny a byly ok, ať to můžu říct doma…tďd jsem pořád tajemná jako hrad v Karpatech ale dcera už něco tuší, nevím, jak dlouho to před ní utajím ![]()
sluničko_zuzi píše:
Já jdu na další kontrolu za dva týdny a popravdě se taky trochu děsím. Bojím se, že na UTZ neuslyším srdíčko apod.
Vercada má úplnou pravdu,na takové věci nemyslet,nejdůležitější je být v pohodě ![]()