Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No už se tam taky neorientuju, to je pravda..
jj, je to moje první miminko a popravdě jsme se o to ani nějak nesnažili.. Přišlo to samo..
Asi v říjnu jsem přestala brát prášky a šup.. Najednou jsem začala jíst jak pominutá, začly mě bolet prsa.. Já jsem si to ani nepřipustila, ale ten můj chlap to hned poznal..
Tak jsem si koupila test a dvě čárky byly na světě.. Právě jsme si postavili domeček, pořídili si štěňátko a teď tohle.. Takže samé radosti.. ![]()
No tak to máš jako z pohádky
U nás to bylo složitější,našla jsem // asi 14 dní před konzultací kvůli umělému oplodnění
A jak to u Tebe probíhá,bez komplikací? Já byla zrovna dnes u gyndr.protože jsem ráno krvácela,asi mám zánět na čípku
Žravost už mě pustila,postihla mě celodenní nevolnost a raní
Ale pro toho vymodlenýho prcka přetrpim vše ![]()
Bobišku, tak to mě mrzí.. Nedokážu si ani představit, co si ty holky jako ty musí prožít.. A nehledě na to, že všechno musíš podstoupit a nakonec to třeba nevyjde.. Brr.. Pryč od toho.. Naštěstí u tebe to vyšlo..
A je to tvoje první mimi?
Já to mám opravdu všechno jak z pohádky i ten průběh.. Naštěstí se mě vyhlo
a maximálně co mě trápí jsou pupínky..
A sem tam se mi motá hlava..
Jo,jo,taky první
Já bych řekla,že mě už ty pupínky přešli,zato se mi děsně mastí hlava a taky jsem jak na kolotoči,když vstanu
Chodíš do práce? Já mám neschopenku,bála jsem se,že se budu nudit,ale zatim jsem ráda,že jsem doma,nemůžu ani do supermarketu,to jsem před pár dny zkusila a už sem letěla ven
![]()
jj, chodím do práce. Nemám nijak náročnou práci, prakticky sedím za počítačem, ale akorát je to psychicky náročné. Jsem operátorka a pracuji s lidma a ne všichni jsou vždy příjemní.
Já naštěstí vůbec s obchody problém nemám, dneska jsem dokonce byla i v úplně klasickém řezníkovi a nic.. Díkybohu.. A to mě holky strašili, že když se už tam
tak nikde..
![]()
Jinak je pravda, že hlavu si taky musím mýt každý den, jinak je to hrůza..
Ale ty pupínky mě váááážně štvou.. ![]()
Jéé,tak doufám,že jsem na Tebe nikdy nebyla nepříjemná
Já jsem si touhle prací chvilku přividělávala,ale nebavilo mě to.
Dělám provozní v kuchyni,nic pro těhulku, zvlášť,když moje rána se točí převážně okolo wc
Neboj pupínky brzy zmizí, říká se že v těhu se zlepší pleť i vlasy,ale až od 2.trimestru
Však se dočkáme ![]()
agy píše:
Jéé,tak doufám,že jsem na Tebe nikdy nebyla nepříjemnáJá jsem si touhle prací chvilku přividělávala,ale nebavilo mě to.
Dělám provozní v kuchyni,nic pro těhulku, zvlášť,když moje rána se točí převážně okolo wc
Neboj pupínky brzy zmizí, říká se že v těhu se zlepší pleť i vlasy,ale až od 2.trimestru
Však se dočkáme
Jůva.. No já doufám..
Už aby to bylo..
Uvidíme..
No tak s takovou práci, jakou máš ty, bych taky asi zůstala doma.. Mi stačí ty výpary, když doma vařím..
A v kolikátém týdnu jsi? Už máš těhotenský průkaz? ![]()
Dnes jsem přesně 9tt, u nás se dává průkazka až tak ve 12tt. Ty už jí máš?
No já jsem jí dostala už v 7 tt.. A právě že se všechny holky divily..
Ale to asi vážně záleží na doktorovi.. A co nějaké fotečky? Máš už?
A srdíčko? Už jsi viděla na ultrazvuku?
Ahoj! Ráda bych požádala o vstup do žařijových těhulek
jsem na konci 8. týdne
..
Děkuji, Verča
Ahoj,musíš si ji najít ve skupinách - název ZÁŘÍcí 2010.
Tam klikneš…mám dojem že na vstoupit a ono tě to vyzve…
Ahoj, tak já jsem si také zažádala o vstup do diskuze „zářící 2010“. TP mám 10. září
Ahoj holky, doufám, že se k vám můžu přidat také. Jsem v 7tt a termín mi podle mých výpočtů vychází na úplný konec září, takže jsem od vás o 2 - 3 týdny pozadu. Zítra jdu na první prohlídku ke své doktorce. Jsem hrozně nervózní, protože jsem v září prodělala samovolný potrat v 6 tt a jsem teď trochu vystrašená. Každopádně nevolnosti už přišly! Ale vlastně mi to nevadí, protože aspoň cítím, že se něco děje! ![]()