Přiznaky zahnizďování

11
31.1.10 16:46

priznaky zahnizdovani

ahojky chci se zeptat jake jsou priznaky uhnizdovani nebo jak to vlastne je???mam takove to popichovani v podbrisku kdy to vlastne je nebo co to znamena???dekuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
31.1.10 16:59

Ahojky, nechci ti kazit radost…ale zahnizďování to může být a nemusí…můžeš trochu krvácet - špinit, ale taky nemusíš…
Pobolívání bříška můžeš mít z něčeho jiného…třeba se jen moc pozoruješ…ale která snažilka to nedělá :lol:
Budeš muset počkat na testík, abys věděla jestli se povedlo nebo ne.
 Iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
31.1.10 19:03

Já když se mi malej zahnizdoval, 5. den po sexu, tak mi bylo blbě, docela hodně. Mám takový omdlívací stavy a tohle bylo hodně a jeeště k tomu průjem a chtělo se mi zvracet. Ale jen půl dne a pak byl klid. to jsem samoozřejmě ještě nevěděla, že je to těhu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.2.10 22:05

To mě taky zajímá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
9.2.10 20:26

Ahoj,
tak třeba u mě to probíhalo cca 3 dny po sexíku a bylo mi, jako kdybych měla dostat MS, tzn. takové to poolívání v podbřišku. Akorát že já jí mám nepravidelnou a čekala jsem jí až za nějakých 14dní, tak mi to přišlo divné. Taky jsem měla od samého začátku větší prsa, ale ne nijak olavá ani citlivá, prostě jen těžší do ruky :) A přestalo mi fungovat aloe vera na zažívání. Tak dle toho jsem začala cosi tušit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JoeyPrince
16.5.10 12:50

Prosím poraďte

Už asi týden jsem měla bolesti v podbřišku a silnější výtok,jeden den jsem v tom výtoku měla i trochu krve,dnes ráno jsem na kalhotkách objevila výtok+ narůžovělý výtok,dala jsem do vyhledávače hledat můj problém a většinou mi naskočily stránky že narůžovělý výtok mají většinou začínající těhulky,tak jsem si myslela že by jste mi mohli poradiť,jsem docela vyděšená :)

• Citovat
  • Upravit
verona
16.5.10 19:58
JoeyPrince píše:
Už asi týden jsem měla bolesti v podbřišku a silnější výtok,jeden den jsem v tom výtoku měla i trochu krve,dnes ráno jsem na kalhotkách objevila výtok+ narůžovělý výtok,dala jsem do vyhledávače hledat můj problém a většinou mi naskočily stránky že narůžovělý výtok mají většinou začínající těhulky,tak jsem si myslela že by jste mi mohli poradiť,jsem docela vyděšená :)

A co takhle těhotenský test?

• Citovat
  • Upravit
372
24.5.12 16:29

Ahoj holky :-) zajímá mě váš názor…dnes jsem 17DC, 4DPO a začala jsem trošku špinit a cítím jemné tlaky v podbřišku, cítím se jak kdyby na mě lezl nějaký bacil a BT mám 37,0°C Je možné, že by to mohlo být zahnizďování už tak brzy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
24.5.12 16:38

@vierra
Já myslím,že ano.
Já měla podobné pocity už 14DC,1DPO…cítila jsem tlaky v podbříšku, sem tam píchnutí a měla permanentní pocit,že mám chřipku. Připadalo mi to divné, říkala jsem si, že si to jen namlouvám a ono ejhle, kdepak za 14 dní skutečně // na testu :-)
Takže držím pěsti, ať je to „bacil“ :kytka: , kterého si budeš užívat celý život :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.5.12 19:31

@J3nie to bych si strašně moc přála, kéž by to bylo zahnizďování…jsem úplné pako, protože už jsem uvažovala, že bych testovala ale to asi úplně zbytečně :mrgreen: budu muset ještě pár dnů počkat… ale taky zvažuju jestli si to jen nenamlouvám…jediné co si nemůžu namlouvat to je to špinění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.9.13 23:50

Nazdárek děvčata :) No, snažíme se 5 měsíců..nevím kdy jsem měla ovu. Poslední MS byla 29.8.-1.9., od 7.9. do 12.9. mě tak nějak všelijak pobolívalo v podbřišku a pravý vaječník (srůsty), 15.9. mě bolel tak podbřišek, že jsem si musela už vzít kapičky. Myslela jsem, že je to den ovulky, ale takle mě to nikdy nebolelo, tak mě ještě napadlo jestli to nebylo uhnizdování. Příznaky necítím, Měsíc jsem tu nebyla, abych na to nemyslela a jsem tu zas :D ale zítra to bude týden od té bolesti a nic necítím, tak nevim :) MS čekám 26.9. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.9.13 00:20

A co čekáš že ti zavěštíme, když si to navíc zkopírovala do tolika diskuzí najednou?

Nebylo by lepší nakoupit alespoň ovu testy?

Jo a hlavní je, že na to nemyslíš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.9.13 00:40

Tohle je diskuze..vždycky se najde někdo jako ty :) chci o tom jen pokecat se snažilkama :) tak asi logický, dyž chci odpověd, je zeptat se na víc místech..Neřeš to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.9.13 01:09

Odpověď na co, „dyž“ v celém tvém super příspěvku není ani jedna otázka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
22.9.13 06:16

Sice nejsem snazilka, ale moje uhnizdovani vypadalo takhle. Rychle se stupnujici bolest bricha, prujem, studeny pot, pocit na omdleni, a nakonec jsem se pozvracela. A najednout to vse prestalo. Cele to trvalo asi 15 minut, 6dpo. Vajecniky me nebolely, pak jsem nekolik dni po ranu slave spinila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky