Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,jsem v 7tt a už jsem 3krát trochu krvácela.Vždycky tak na jednu vložku.U doktorky jsem byla a řekla,že je vše v pořádku ale dala mi neschopenku na 14 dní.Mám docela strach ![]()
Ono krvaceni na zacatku tehu nemusi vubec nic znamet a kdyz Ti doktorka rekla, ze je vse v ¨poradku, tak bych se nebala. I kdyz sama vim, jak to je tezke ![]()
Ja jsme pri prvnim tehu zacala krvacet take v 7 tt a to tak silne, ze jsem si myslela, ze jsem potratila. Nakonec mi v nemocnici rekli, ze to je hematom, ale krvacela jsem az do konce prvniho trimestru. No a kdyz mrknes na metrik, tak uz mam trileteho zdraveho chlapecka.
Moje kamaradka pred rokem take na zacatku tehu hodne krvacela, ze neverila, ze nepotrati. No a ted ma kazdym dnem termin.
Krvaceni na zacatku tehu je opravdu hodne caste.
Takze budu moc drzet palce, aby vse bylo OK ![]()
neboj určitě to bude v pořádku.
kdyby to bylo něco vážného, tak krvácení je rozhodně silnější a k tomu by ti bylo ještě špatně atd. mám vlastní zkušenosti, takže vím, o čem mluvím. jinak někdy je krvácení po orgasmu - nějak to více prokrvuje dělohu. jen tak pro informaci
Také jsem slabě krvácela. No, spíš špinila, ale pár dní to bylo. No a malý byl celou dobu v naprosté pohodě a už mu bude 8 měsíců. Hlavně buď v klidu a všechno bude v pohodě. Doktorka tě určitě prohlédla a pokud řekla, že je vše v poho, tak nemáš důvod být neklidná ![]()
ahoj,
kolem 6tt jsem taky slabě krvácela - v šoku jsem jela do nemocnice a tam mi paní doktorka řekla že je vše OK a že to může být prasklá cévka z toho jak se roztahuje děloha.
Držím palečky aby bylo všechno v pořádku a těšili jste se dál na miminko.
Pa
Atanerko, ja taky slabe krvacela a spinila poprve nekdy 5tt a pak 9tt. Nikdy nezjistili proc, prej se to stava. Doktor rikal, ze se hlavne nemam stresovat, ze to mimcu ublizuje nejvic (to se mu to rekne
. Beres nejake prasky na udrzeni a neco na krvaceni?
Ja jsem mela utrogestan na udrzeni a na krvaceni mi pomohl Ascorutin, ten si muzes sama koupit v lekarne.
Když mi dr. potvrdila, že jsem těhotná, hned mě upozornila, že mezi 7tt a 8tt můžu trochu krvácet nebo špinit. Je to prý normální a nemám to řešit. Přijít mám, jen když bych opravdu silně krvácela. A opravdu to tak bylo. Špinila jsem, ale pak to samo asi po 14 dnech přestalo. A teď si užívám čtyřměsíční kočenku Markétku
. Takže klid, určitě je všechno v pořádku!!!
Ahojky určitě se neboj kdžy ti dr řekla že je to v pořádku.Kamarádka slabě krvácela až do 15tt a dneska má 2letou holčičku.Jen víc odpočívej a šetři se
Atanerko, já jsem také v 7tt a před dvěma dny jsem po milování krvácela,hrzoně jsem se bála a letěla k doktorce,ta mne prohlédla,řekla že je vše v pořádku.Krvácel čípek,protože je teď všechno tam dole moc prokrvené,prý toto krvácení plodu neublíží,ale abych se nestresovala máme si do příští kontroly dát v milování půst
Takže neboj,vše je určitě ok
Ultrazvuk Ti dělala?