Jiné pohlaví z ultrazvuku než tušení

24
27.1.10 21:18

pohlavi z ultrazvuku...

vsechny moc zdravim,
stalo se vam nekomu, ze jste 4 mesice zili v presvedceni, ze cekate holcicku a na ultrazvuku byl pinda? Zradil me muj „sesty smysl“…
Vim, ze je to jedno, ze to podstatne je, ze miminko je zdrave…
Ale proste porad mi to nejde do hlavy… At delam co delam, tak si to miminko neumim predstavit jako kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
27.1.10 21:22

No mě se to nestalo, od chvíle, kdy jsem zjistila, že jsem těhu, tak v osmém týdnu, jsem vnitřně věděla, že to bude kluk a Daneček. I ségra byla přesvědčená, že bude mít kluka a taky to tak bylo. Ale kamarádce se stal přesný opak co Tobě. Ta žila v přesvědčení, že to bude kluk, i jí to řekli na ultrazvuku a nakonec se narodila holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.1.10 21:27

Když jsem čekala třetí dítě, měla jsem dva kluky, tak jsem tajně doufala v holku. Ve 20.týdnu mi řekli bude to holka, ale já jsem strašně nedůvěřivá, tak jsem se na to neupnula, protože když mi ve 30. týdnu řekli, že je to jasný kluk, tak to i tak byl docela šok. Ale kluci jsou taky fajn, ale holt nenosí šaty a nehrají si s panenkami. Ale mám kamarádku a ta byla jako ty pořád říkala, že čeká holku, ještě jí to nabulikovala nějaká kartářka a řekli jí, že bude mít kluka a má ho a je z něj šťastná. V první chvíli taky nevěděla, co s klukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.1.10 21:29

Mit tuseni na kluka, na UZ potvrdi a narodise holcina. To je slusny prekvapeni…
Ja prave zvazuju jistli nejit na 3D UZ, abych mela jistotu… Je nam to fakt jedno, ale prekvapuje me to jak se s tim nezvladam smirit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.1.10 21:30

Mně při druhém těhotenství na podrobném ultrazvuku u Apolináře řekli, že čekáme holčičku. Pak mi to nezávisle na tom řekl i můj gynekolog. Takže jsme přibližně 2 měsíce žili v domění, že čekám holčičku. Na 3D ultrazvuku v Podolí mi pak paní doktorka s úsměvem oznámila, že to je chlapeček. Na mimčo v bříšku jsem do té doby mluvila jako na Adélku. Byla jsem celkem v šoku a zdálo se mi, že si na tu myšlenku nezvyknu. Samozřejmě že jsem si pak zvykla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.1.10 21:32

Ahoj, mně celý život říkali že můžu mít jedině holčičky, kvůli nějaké rodinné indispozici… 2× jsem doufala v holku, u prvního věřila až do konce že to bude holka a pak brala jako zradu že to je opravdu kluk… Trvalo mi asi čtvrt roku se s tím vyrovnat (po porodu).
U druhýho jsem už tak nějak se sice těšila že by mohla být holčička, ale zároveň si přála aby to byl kluk, je to jednodušší na rozdělení pokojů a dědění oblečení a hraček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.1.10 21:33

Me to taky navic nabulikovala kamoska co mi tocila prstynkem nad brichem :-) Holcicka
Ale zase je pravda, ze hodne lidi chodilo a rikalo, jak mi to desne slusi, ale ja si rikala - nemusi byt pravidlo ze holka bere krasu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
27.1.10 21:36

ahojky
tak já od začátku doufala že to bude holčička.. a taky jsem měla vnitřní pocit že to musí bejt holka..
pak nám dr řekla, že to vypadá na kluka, tak jsem si to nedokázala představvit a moc mi to nešlo přes pusu :-D , na další kontrole mi dr řekla, že nemůže potvrdit ani holčičku ani kluka-takže jsem měla mimi bezpohlavní, jak jsem mu říkala :-D , no a pak nám řekli že je to holka jak vyšitá a at se tatínek sám podívá že tam pindík není..
a opravdu.. máme krásnou holčičku :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

jo a taky mi známá ještě před těhu řekla, že budem mít s manžou jen 2 kluky.. :think:
a pak podle prsýnku taky vycházel kluk :think: :nevim: :lol:
i podel různých tabulek a zaručených výpočtů to měl bejt kluk

Příspěvek upraven 27.01.10 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
27.1.10 21:37

Kamarádka čekala kluka, nakoupila na kluka a na UTZ ve 33. týdnu na ní vykoukla holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.1.10 21:37

Vím, co myslíš, na pohlaví dítěte nám nezáleželo, ale pro mě osobně je hodně důležité představit si ho konkrétně, už tak mám problém uvědomit si, že v břiše vůbec je nějaké dítě. Takže když mi poté, co jsem se intuitivně půl těhotenství oblíkala sama do růžové a vybrali jsme jméno pro holčičku, na UZ řekli, že je to kluk, byla jsem ne že zklamaná, ale totálně vyvedená z konceptu, dokonce jsem myslela, že se neudržím a i slzu uroním. Naštěstí jsem ji vší silou zamáčkla, protože bych měla chuť si naliskat, kdybych obrečela pohlaví, ač screening dopadl výborně.
Pak už jsem jenom doufala, aby to příště zase nezměnili :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
27.1.10 21:41
lleennttiillkkaa píše:
Kamarádka čekala kluka, nakoupila na kluka a na UTZ ve 33. týdnu na ní vykoukla holčička :D

no aspon že se to dověděla ještě před porodem..
nám známou a té furt vykládali jak to bude, jak je vidět pindík a kdesi cosi a bác na porodním sále vylezla Anička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.1.10 21:46

lentilko, tak to by byl gol. Vsem jsem to rovnou oznamila, ze cekame kluka, aby se me uz nikdo neptal a navic jsem si myslela, ze tim se s tim i ztotoznim, coz se bohuzel nestalo… Ale urcite to prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.1.10 21:48
idule píše:
vsechny moc zdravim,
stalo se vam nekomu, ze jste 4 mesice zili v presvedceni, ze cekate holcicku a na ultrazvuku byl pinda? Zradil me muj „sesty smysl“…
Vim, ze je to jedno, ze to podstatne je, ze miminko je zdrave…
Ale proste porad mi to nejde do hlavy… At delam co delam, tak si to miminko neumim predstavit jako kluka.

Já žila v takovém přesvědčení celých 9 měsíců. Ne že bych chtěla kluka, ale celé těhotenství jsem (pouze ze svého přesvědčení, pohlaví jsme si prozradit nenechali) žila v přesvědčení, že to bude kluk. Když mi doktorka hned po narození řekla „je to Anežka“ (předem se ptala na jména), tak se mi to zdálo divný. Ale zvykla jsem si rychle a jsem moc ráda, že je to holčička. Teď už zase několik měsíců jsem přesvědčená, že nosím chlapečka, tak jsem zvědavá, jestli i tentokrát to bude jinak. Ale jinak je mi to jedno, na pohlaví nezáleží, hlavní je zdraví.

A případů, kdy se doktoři podle UZ spletli, znám víc (a ne vždy se „opravili“ ještě před porodem). I to byl jeden z důvodů, proč jsme si nechtěli nechat říct pohlaví z UZ. Právě kvůli tomu zklamání (v tom smyslu, že jsme byli připaveni na něco jiného, ne že bychom to nebo druhé pohlaví chtěli víc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.1.10 21:50

Lentilkah - uplne mi mluvis z duse. Ja prave toho naseho chlapecka porad vidim v ruzovem bodycku se svetle modryma kalhotama (upozornuji, ze mam uchylku na modrou - cly muj satnik je modry) a ma ruzove ponozky… Delam co muzu abych ruzovou zemnila na zlutou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.1.10 21:53

Ono je jasny,ze pohlavi je takova tresnicka na dortu, ale musim priznat, ze zacinam byt i rada, ze mi rekli, ze je tam pinda, minimalne jsem si to zacala pripoustet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí