Divná a nepřijemná bolest v pravém podbřišku - 23.tt

64
29.1.10 18:10

divná a nepřijemná bolest

Ahojky jsem ve 23tydnu těhotenství a mám takový problém včera když jsem si šla lehnout bylo vše v pořádku miminko mě kopalo a já věděla že je vše ok. jenže v noci jsem se chtěla otočit na druhý bok a buď jsem se moc rychle pohnula nebo nevím čím to je jsem ucitila v podbříšku na pravy straně takovou divnou bolet jakoby píchání nevím jak to popsat prostě to bolelo…tak jsem si na chvilku lehla na záda a bolest přešla a pak jsem se otočila na levý bok a spala dál…břicho mám normální netvrdne je něco špatně?Mám se obávat že není něco v pořádku a zajít za doktorem?Prosím poradte jsem prvorodička a bojím se miminko dneska normálně kope jako každý jiný den děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
29.1.10 18:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
29.1.10 18:30

Ahojky - mně se to stává poměrně často - hlavně když vstanu z dřepu a občas i ze sedu. Jsou to (v mém případě) jednoznačně vaječníky - na pravém mám dost velkou cystu a z levého už mám jen „zbytek“ - po LPSK. Nevím, jestli by to mohl být i tvůj případ - to by jsi musela konzultovat s lékařem. Každopádně je hlavní, že miminko dál normálně kope. Tak bude určitě všechno OK :wink: :-)

• Citovat
  • Upravit
9394
29.1.10 20:18

ahoj, jsem 25.tyden a nekdy me to tez chytne, kdyz se zapomenu a rychle vstanu z luzka a podobne… nic by to nemelo byt, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4748
29.1.10 20:37

Dephulko - no, snad to nic nebude. Dle mého názoru jsou to vazy (jak dávala Hkac) odkaz. Měla jsem to při prvním a teď při druhém (občas je to až jakoby náhle řezání/pálení). Říkala jsem to gyndr. a sám hned, že to tam všechno roztahuje a natahuje, že to je normální. Neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.1.10 20:52

Ahojky, než jsem si zvykla, že musím dávat pozor na to, jak rychle se otáčím z boku na bok, taky jsem párkrát udělala rychlejší pohyb a pěkně mě škublo v podbřišku. Taky ale myslím, že to nic není a miminku to nijak neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
29.1.10 21:57

Ahoj, mě se v těhotenství taky špatně otáčelo v noci na bok. Hlavně v posledních 2 měsícíh to už byla fuška, někdy jsem z toho byla pěkně otrávená. Ke konci už jsem skoro nemohla spát, a když jsem konečně zabrala, za chvíli jsem potřebovala na WC :-D Když jsem udělala prudký pohyb, tak mě tam taky úplně bodlo. Myslím, že zvlášť ke konci je to normální, ale nejsem doktor. Pro klid duše se můžeš poptat v poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
29.1.10 22:10

Taky jsem to mela. To je natahovani vazu, na kterych drzi deloha. Dokonce jsem se bala, aby to nebyl slepak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.1.10 08:28
Marketa2008 píše:
Taky jsem to mela. To je natahovani vazu, na kterych drzi deloha. Dokonce jsem se bala, aby to nebyl slepak :mrgreen:

Ahoj odbočuji od tématu, jen jsem děsně zvědavá a musím se zeptat :-) Opravdu se Váš krásnej prcek jmenuje Norbert? Jak mu říkáte? Je to super jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.2.10 11:46

tak to jste mě docela uklidnily, jsem ve 22tt a taky mám bolesti břicha, hlavně v noci, když se přetáčím na bok, je to jakoby po stranách, tak jsem ráda, že to jsou asi „jenom“ ty vazy, už jsem z toho byla taky vystrašená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
23.2.10 19:16

Ahojky,
tak já jsem ležela s pobolíváním v pravém podbřišku, ale hodně dole,.......před týdnem v nemocnici na pozorování. Pan doktor měl podezření na slepák, to se naštěstí nepotvrdilo, pak to mohla být zácpa - s tím má obrovské potíže, nakonec mě po týdnu pustili domů s tím, že je to natahování vazů, jak rostě děloha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lesiocka
4.3.11 11:52

neměl by to být problém, jsou to jen vazy, jak se napínají, ti, kdo před těhotenstvím více posilovaly bříško nebo jsou prvorodičky, tak to tahne víc. Na větší bříško doporučuji těhotensvý drřící pas, pak to netáhne tak moc. Při prvním těhotenství jsem měla stavy, kdy jsem myslela, že nevydrřím stát, jak to táhlo, a pás mi moc pomohl.

• Citovat
  • Upravit
ilmirka
16.6.11 19:50

ahoj myslím si že to nic není taky jsem prvorodička ale já už jsem ted v 38 týdnu:)a taky sem tam jsem měla takové bolesti při ležení když sem se pohla ale až pujdeš na kontrolu tak to raději řekni.držím palečky at ti to všechno dobře dopadne:)

• Citovat
  • Upravit
Míša Míša
23.12.11 09:03

Ahoj děvčata ja jsem taky zoufalá občas mě bolí nebo píchá nebo tlačí či co na pravé straně u slepáku mám strach že to je slepák nebo kýla je to dost nepřijemné občas to bolí při kašlání nebo jen tak z ničeho nic jsem také prvorodičkaa nevím .....napadly mě zaražené větra :? :( :) ale nevím jestli by zaražené větry bolely neb o tlačily vždy jen na jednom místě poradte jsem zoufalá ......díky

• Citovat
  • Upravit
4024
23.12.11 10:33
Míša Míša píše:
Ahoj děvčata ja jsem taky zoufalá občas mě bolí nebo píchá nebo tlačí či co na pravé straně u slepáku mám strach že to je slepák nebo kýla je to dost nepřijemné občas to bolí při kašlání nebo jen tak z ničeho nic jsem také prvorodičkaa nevím .....napadly mě zaražené větra :? :( :) ale nevím jestli by zaražené větry bolely neb o tlačily vždy jen na jednom místě poradte jsem zoufalá ......díky

Já být tebou tak se poradím s lékařem, může to být opravdu slepé střevo, v těhotenství se hodně projevuje, je lepší když si dojdeš na vyšetření, aby ho vyloučil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky