Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No určitě Beruško..
a rovnou gratuluji k těhu..
Ale pokud bys chtěla, je tu i uzavřená skupina - ZÁŘÍcí 2010, kde jsme všechny. Stačí, když si požádáš o vstup.
Vercado,promiň
Přes víkend jsem trávila většinu času s hlavou v záchodové míse,tak jsem ani nezapínala PC
Jinak jo,jo srdíčko jsem viděla někdy v 7tt, příští týden jdu na kontrolu,tak moc doufám,že už mi prďolka zamává
Ty pupínky jsem zakřikla,po víkendu mám obličej jak puberťačka
Co u Tebe novýho? Koukám,že už fotíš bříško.Taky už mám pěkně nafouklý podbříšek ![]()
Beruško, já jsem z těch nevolností docela vyčerpaná,ale jak píšeš,aspoň víme,že se ty prckové klubou ![]()
ahojky, dnes jsem se dozvěděla termín porodu 7.září, takže jsem hned také požádala o členství ve skupině Zářící 2010…
Agy, to jsem ráda, že ses ozvala..
Teď už mi je jasné, proč jsi se neozývala..
Promiň..
Nového ani tak nic.. Na kontrolu jdu taky až příští týden ve čtvrtek, tak doufám, že se mi drobeček hezky předvede.. ![]()
No tak já jsem to s těma pupínkama zakřikla snad ještě víc..
jestli to tak půjde dál, asi zajdu ke kožní..
MOJE NERVY.. ![]()
Vercado,já jdu na kontrolu příští středu,tak to máme podobně,to už nám drobci určo zamávají.
Myslím,že ty pupínky určitě časem vymizí,chce to jen to přetrpět,na kožním předepisují nejradši kortikoidy a ty se v těhu stejně nesmí
Jelikož já jsem doma,tak jsem se vyprdla na make-up a je to lepší ![]()
O členství v Zářících si určitě požádám. Určitě najdu spoustu cenných rad. Jinak s pletí mám problémy od vysazení HA, takže už jsem si zvykla. Ale není to až taková hrůza. U nás se říká, že když je maminka v těhotenství plná pupínků a nemá pěknou pleť, tak to bude holčička, protože ta si bere krásu pro sebe!
Tak že by tu byly na cestě jenom berušky?
Ahoj, taky jsem tady úplně nová…Už jsem se zkusila přihlásit do zářící2010.. Tak jsem zvědavá jestli mě holky vezmou mezi sebe…
Určitě vezmem holky, nevidím žádný problém ![]()
A Zuzi, gratuluji k těhu.. ![]()
berusa.m píše:
O členství v Zářících si určitě požádám. Určitě najdu spoustu cenných rad. Jinak s pletí mám problémy od vysazení HA, takže už jsem si zvykla. Ale není to až taková hrůza. U nás se říká, že když je maminka v těhotenství plná pupínků a nemá pěknou pleť, tak to bude holčička, protože ta si bere krásu pro sebe!Tak že by tu byly na cestě jenom berušky?
No já jsem to taky slyšela.. Uvidíme, zatím je to překvapení..
![]()
agy píše:
Vercado,já jdu na kontrolu příští středu,tak to máme podobně,to už nám drobci určo zamávají.Myslím,že ty pupínky určitě časem vymizí,chce to jen to přetrpět,na kožním předepisují nejradši kortikoidy a ty se v těhu stejně nesmí
Jelikož já jsem doma,tak jsem se vyprdla na make-up a je to lepší
Agy, začínám ti závidět, že jsi doma.. Už se mi ráno nechce vstávat, v práci mě ti lidi prudí čím dál tím víc.. A ten svůj ksicht
se snažím maskovat make-upem.. ![]()
Tak doufám, že budeš mít i fotečku miminka.. Pak musíš ukázat!!! ![]()
Ahoj holky!
Tak já se s dovolením také přidávám. Dnes jsem 9+6tt, je to moje první těhu. Až na to, že jsem na podzim prodělala revizi - zamlklé těhotenství. Takže se moc těšíme, mám obavy, jako vy všechny, ale zatím vše vypadá dobře - ŤUK ŤUK ŤUK ! Už jsme dostali i průkazku a termín zatím máme 8. září ![]()
nisel píše:
Ahoj holky!Tak já se s dovolením také přidávám. Dnes jsem 9+6tt, je to moje první těhu. Až na to, že jsem na podzim prodělala revizi - zamlklé těhotenství. Takže se moc těšíme, mám obavy, jako vy všechny, ale zatím vše vypadá dobře - ŤUK ŤUK ŤUK ! Už jsme dostali i průkazku a termín zatím máme 8. září
Vítám Nisel..
A gratuluji..
A přeju hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka.. ![]()
A je fajn, že už máš taky průkaz.. Byla jsem snad jediná, která ho tu měla tak brzo..
(dostala jsem ho v 7tt) ![]()
Jj, díky moc
, Tobě a vám všem také!!!
Já vlastně před 14 dny, což jsem byla 8tt. Taky brzy, ale brala jsem to jako dobré znamení. Třeba když vidí, je je všechno v pořádku a tak jak má být, dávají ji takhle brzy. ![]()
Jinak foteček a hlavně videí mám dost, tak jak bude chvilka, nahraju to sem. Moje paní doktorka je skvělá, na každé návštěvě mi dá (zadarmo) CD s několika videama a fotkama, tak pak máme doma na co koukat ![]()
A bříško fotit nebudu, bo už tam mám pěkný bubínek
. Nevím, jak to, ale šlo to na mě vidět hnedle a prý, že první 3-4 měsíce to vidět nejde…
nisel píše:
Jj, díky moc, Tobě a vám všem také!!!
Já vlastně před 14 dny, což jsem byla 8tt. Taky brzy, ale brala jsem to jako dobré znamení. Třeba když vidí, je je všechno v pořádku a tak jak má být, dávají ji takhle brzy.
Jinak foteček a hlavně videí mám dost, tak jak bude chvilka, nahraju to sem. Moje paní doktorka je skvělá, na každé návštěvě mi dá (zadarmo) CD s několika videama a fotkama, tak pak máme doma na co koukat
A bříško fotit nebudu, bo už tam mám pěkný bubínek. Nevím, jak to, ale šlo to na mě vidět hnedle a prý, že první 3-4 měsíce to vidět nejde…
Juva.. Super doktorka..
Tak to se těším.. Hlavně na videjka i na fotky..
![]()
No jako já už mám taky pěkné břicho..
A večer jak se ještě pěkně nafoukne - to už si připadám tak v 5. měsíci.. Ale ráno ještě tak trochu splaskne
Odkud jsi?
Vercado, jsem ze Vsetína, ale přestěhovaná z Brna, takže i tam mám zatím svoji doktorku.
A co to máš teď na té profilové fotce?