Termín - Září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10018
8.2.10 15:42

No určitě Beruško.. :) a rovnou gratuluji k těhu.. :hug: Ale pokud bys chtěla, je tu i uzavřená skupina - ZÁŘÍcí 2010, kde jsme všechny. Stačí, když si požádáš o vstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
8.2.10 17:30

Vercado,promiň :kytka: Přes víkend jsem trávila většinu času s hlavou v záchodové míse,tak jsem ani nezapínala PC :oops: Jinak jo,jo srdíčko jsem viděla někdy v 7tt, příští týden jdu na kontrolu,tak moc doufám,že už mi prďolka zamává :wink: Ty pupínky jsem zakřikla,po víkendu mám obličej jak puberťačka :lol: Co u Tebe novýho? Koukám,že už fotíš bříško.Taky už mám pěkně nafouklý podbříšek 8-)
Beruško, já jsem z těch nevolností docela vyčerpaná,ale jak píšeš,aspoň víme,že se ty prckové klubou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32806
8.2.10 17:39

ahojky, dnes jsem se dozvěděla termín porodu 7.září, takže jsem hned také požádala o členství ve skupině Zářící 2010…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
8.2.10 17:54

Agy, to jsem ráda, že ses ozvala.. :hug: Teď už mi je jasné, proč jsi se neozývala.. :oops: Promiň..
Nového ani tak nic.. Na kontrolu jdu taky až příští týden ve čtvrtek, tak doufám, že se mi drobeček hezky předvede.. :dance:
No tak já jsem to s těma pupínkama zakřikla snad ještě víc.. :nevim: jestli to tak půjde dál, asi zajdu ke kožní.. :cry: MOJE NERVY.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
8.2.10 18:17

Vercado,já jdu na kontrolu příští středu,tak to máme podobně,to už nám drobci určo zamávají. :lol: Myslím,že ty pupínky určitě časem vymizí,chce to jen to přetrpět,na kožním předepisují nejradši kortikoidy a ty se v těhu stejně nesmí :nevim: Jelikož já jsem doma,tak jsem se vyprdla na make-up a je to lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
8.2.10 19:44

O členství v Zářících si určitě požádám. Určitě najdu spoustu cenných rad. Jinak s pletí mám problémy od vysazení HA, takže už jsem si zvykla. Ale není to až taková hrůza. U nás se říká, že když je maminka v těhotenství plná pupínků a nemá pěknou pleť, tak to bude holčička, protože ta si bere krásu pro sebe! :lol: Tak že by tu byly na cestě jenom berušky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
8.2.10 19:56

Ahoj, taky jsem tady úplně nová…Už jsem se zkusila přihlásit do zářící2010.. Tak jsem zvědavá jestli mě holky vezmou mezi sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
8.2.10 21:44

Určitě vezmem holky, nevidím žádný problém :hug:
A Zuzi, gratuluji k těhu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
8.2.10 21:45
berusa.m píše:
O členství v Zářících si určitě požádám. Určitě najdu spoustu cenných rad. Jinak s pletí mám problémy od vysazení HA, takže už jsem si zvykla. Ale není to až taková hrůza. U nás se říká, že když je maminka v těhotenství plná pupínků a nemá pěknou pleť, tak to bude holčička, protože ta si bere krásu pro sebe! :lol: Tak že by tu byly na cestě jenom berušky?

No já jsem to taky slyšela.. Uvidíme, zatím je to překvapení.. :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
8.2.10 21:47
agy píše:
Vercado,já jdu na kontrolu příští středu,tak to máme podobně,to už nám drobci určo zamávají. :lol: Myslím,že ty pupínky určitě časem vymizí,chce to jen to přetrpět,na kožním předepisují nejradši kortikoidy a ty se v těhu stejně nesmí :nevim: Jelikož já jsem doma,tak jsem se vyprdla na make-up a je to lepší :roll:

Agy, začínám ti závidět, že jsi doma.. Už se mi ráno nechce vstávat, v práci mě ti lidi prudí čím dál tím víc.. A ten svůj ksicht :lol: se snažím maskovat make-upem.. :roll:
Tak doufám, že budeš mít i fotečku miminka.. Pak musíš ukázat!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.2.10 07:33

Ahoj holky! :mavam: Tak já se s dovolením také přidávám. Dnes jsem 9+6tt, je to moje první těhu. Až na to, že jsem na podzim prodělala revizi - zamlklé těhotenství. Takže se moc těšíme, mám obavy, jako vy všechny, ale zatím vše vypadá dobře - ŤUK ŤUK ŤUK ! Už jsme dostali i průkazku a termín zatím máme 8. září :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
9.2.10 08:08
nisel píše:
Ahoj holky! :mavam: Tak já se s dovolením také přidávám. Dnes jsem 9+6tt, je to moje první těhu. Až na to, že jsem na podzim prodělala revizi - zamlklé těhotenství. Takže se moc těšíme, mám obavy, jako vy všechny, ale zatím vše vypadá dobře - ŤUK ŤUK ŤUK ! Už jsme dostali i průkazku a termín zatím máme 8. září :palec:

Vítám Nisel.. :) A gratuluji.. :potlesk: A přeju hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka.. :kytka:
A je fajn, že už máš taky průkaz.. Byla jsem snad jediná, která ho tu měla tak brzo.. 8-o (dostala jsem ho v 7tt) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.2.10 08:16

Jj, díky moc :huban: , Tobě a vám všem také!!!
Já vlastně před 14 dny, což jsem byla 8tt. Taky brzy, ale brala jsem to jako dobré znamení. Třeba když vidí, je je všechno v pořádku a tak jak má být, dávají ji takhle brzy. :wink:
Jinak foteček a hlavně videí mám dost, tak jak bude chvilka, nahraju to sem. Moje paní doktorka je skvělá, na každé návštěvě mi dá (zadarmo) CD s několika videama a fotkama, tak pak máme doma na co koukat :potlesk:
A bříško fotit nebudu, bo už tam mám pěkný bubínek :oops: . Nevím, jak to, ale šlo to na mě vidět hnedle a prý, že první 3-4 měsíce to vidět nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
9.2.10 08:31
nisel píše:
Jj, díky moc :huban: , Tobě a vám všem také!!!
Já vlastně před 14 dny, což jsem byla 8tt. Taky brzy, ale brala jsem to jako dobré znamení. Třeba když vidí, je je všechno v pořádku a tak jak má být, dávají ji takhle brzy. :wink:
Jinak foteček a hlavně videí mám dost, tak jak bude chvilka, nahraju to sem. Moje paní doktorka je skvělá, na každé návštěvě mi dá (zadarmo) CD s několika videama a fotkama, tak pak máme doma na co koukat :potlesk:
A bříško fotit nebudu, bo už tam mám pěkný bubínek :oops: . Nevím, jak to, ale šlo to na mě vidět hnedle a prý, že první 3-4 měsíce to vidět nejde…

Juva.. Super doktorka.. :palec: Tak to se těším.. Hlavně na videjka i na fotky.. :pankac: :potlesk:
No jako já už mám taky pěkné břicho.. :oops: :roll: A večer jak se ještě pěkně nafoukne - to už si připadám tak v 5. měsíci.. Ale ráno ještě tak trochu splaskne :think: Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.2.10 09:20

Vercado, jsem ze Vsetína, ale přestěhovaná z Brna, takže i tam mám zatím svoji doktorku.
A co to máš teď na té profilové fotce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky