Termín - Září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
19.2.10 20:56

Ahoj Ajenko, tak ten pocit znám… Právě na tyto testy jsem objednaná také. 5.3. na krev a 22.3. na utz a budu dohromady platit 1.360,–, ale stojí to za to. Přesně vím jak se cítíš. Z naší rodiny to bylo před rokem u mojí sestry, tak si to chci pohlídat. Buďme rádi, že ty testy dnes existují a dá se to vystihnout za včasu.
Držím palce ať to máš v pořádku… což určitě bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.2.10 21:38

Ahoj Jani, dik za podporu, verim, ze nam vsem to dobre dopadne. Mas pravdu, ze muzeme byt radi, za ty testy,ale uz aby to bylo za nama a mohli jsme si uzivat klidneho tehulkovani. :-)
A ty ceny by mohli mit trochu normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
19.2.10 21:45

To jo, ty ceny jsou strašný (kor když beru v potaz, že jsem už tři týdny na neschopence kvůli krvácení, kdoví na jak dlouho a těch peněz moc mít nebudu), ale stojí to za to. Vím jak moje sestra trpěla, ale horší by bylo kdyby pak trpěla celý život. A jako pozitivum u ní vidím to, že za necelý půl rok byla těhu znovu a už je teď skoro v šestém měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8231
20.2.10 09:28

nováček

Ahoj holky!! Jsem tu úplný nováček. Přístí týden jdu na další kontrolu, tak jsem trochu nervozní, aby bylo vše v pořádku. Mám totiž za sebou jedno zamlké těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.2.10 13:01

Ahoj Klepetko, to jsme na tom podobně, taky mám za sebou zamlklé těhu. Ve kterém si týdnu? A jak se citíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.2.10 17:53

Jani, ja jsem byla taky na neschopence a to cele tehu, je to trochu narocny, protoze jsem se moc nedostala mezi lidi.
Sestre na to prisli v kolikatem tydnu, dite ji vzali operativne, nebo musela rodit? Jestli nebudes chtit odpovidat, pochopim to. A moc ji gratuluju k nynejsimu tehotenstvi a preji, aby vsechno dobre dopadlo. To se vasi maji, u vas bude pekne veselo az se mrnousci narodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.2.10 17:55

Ahoj klepetko, gratuluji k mimisku a vitam te.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
20.2.10 20:14

Ahojda všem :-) jsem tu taky nová a termín mám vypočítaný na září. v pondělí jdu k doktorovi, tak už jsem nervózní. Doufám že bude vše ok =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8231
21.2.10 18:37

Ahoj Discreet! Teď jsem ve 12tt. Teď už se cítím mnohem lépe. CCa od 6tt mi bylo nevolno celý den a byla jsem hrozně vyřízená. Naštěstí jsem rizikovém, protože v tomto stavu bych do práce chodit nevzládla. Asi měsíc mi bylo takhle špatně pak to pomalu ustoupilo. Taky beru Utrogestan na podporu, asi to pomáhá i psychicky!.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.2.10 20:52

Ajenka - Ahojky, doufám, že jsi v klidu a cítíš se dobře. Sestře na to přišli v nějakém 12 tt s tím, že se to potvrdilo z testů z plodové vody a i z placenty. Dělali ji odběry na obojí, aby si byli na 100 % jistí. Výsledky byly až po deseti dnech, takže na další dva týdny nastoupila do nemocnice a vyvolávali jí porod. Měla to komplikovanější a týden jí vyvolávačky nezabíraly, ale konec měla úplně suprový, že ani o ničem nevěděla. Vyrovnala se s tím strašně rychle, takže jsem jí fakt obdivovala ;-)
No a s rozrůstáním naší rodiny to je teď trochu mazec. Já jsem totiž nejmladší ze čtyř sester :-D a to mi je 28 a dosud naši nemají žádná vnoučata :-D Takže teď budou mít hned dvě najednou ;-) a další ségra se zbláznila, že když to slyší a vidí, tak chce taky. Tak jsem zvědavá kolik nás bude :mrgreen:
Já si teď jen přeju, aby už bylo toho 5. a pak 22., abych měla po testech a mohla si začít fakt to těhu užívat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.10 14:17

Já jsem zatím cca v 9tt, takže jen pořád doufám, že bude vše OK. Utrogestan beru taky. Do teď mi bylo hodně zle, ale teď se to lepší, tak doufám, že to neznamená nic špatnýho, na kontrolu jdu 8.3. :zed:
Kdy u vás přestaly nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
22.2.10 14:18

Ahoj holky,já mám pocit,že se nepřestaneme bát nikdy,já osobně jsem bez nervů vždycky jen pár dní po kontrole :wink: Zrovna dnes jsem viděla na utz.jak se ten náš prďola má čile k světu :dance: To je podívaná :-D
Ajenko já být Tebou,řekla bych tchýni,že Ti ty její řeči ubližují a jestli nemá nic pozitivního,ať Ti to neříká,jestli je aspoň trošku normální,pochopí to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.2.10 17:40

Tak to mě holky ty nevolnosti zatím minuly … musím to zaklepat… ale o to horší mi přijde, že si to právě vůbec neuvědomuju, že se v těle něco děje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
23.2.10 22:54

Jani,já strkám hlavu do mísy :poblion: skoro každý den,ale za těch pár týdnů už jsem si zvykla,beru to jako normální stav,takže jako těhule si zatím taky moc nepřipadám :oops: Když vidím toho veselýho drobka na utz.jsem celá na měkko a šťastná,ale nějak si nedokážu uvědomit,že tam ve mě opravdu je :lol:
Holky,jak jste na tom,co se týče bříška? Já ho mám už strašně nafouklé,na některých kalhotách už to dost cítím 8-o Podle váhy jsem nebřibrala,ale připadám si oteklá,jak hrošice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
23.2.10 23:10

Ahoj holky :-) Jsem v 11tt a doktor mi v pondělí při vnitřním UTZ řekl, že to zatím vypadá na holčičku. Myslíte, že to jde poznat takhle brzy? Doktor teda říkal, že je to ještě hodně maličký, takže je možné že by se spletl a z holčičky se ještě vyklubal kluk? :-) :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí