Prolaktin a podpora vaječníků

2
4.2.10 16:38

Prolaktin a podpora vaječníků

Ahoj,
chtěla jsem se optat s manželem se snažíme o miminko už skoro dva roky po prvním roce mě doktor poslal na krev a tam zjistil ze mám vysoký prolaktin 701,9mUI/l tak mě poslal na endokrinologii, ale tam vyšlo vše ok. Ted mě poslal znovu na krev a mám ho 945,10. Bohužel na endokrinologii jsem objednaná až na březen. Chci se optat zda někdo neví čím to je že se v těle zvedne hladina toho hormonu vysoko jestli to nemůže být třeba stravou nebo něčím jiným co bych mohla vylepšit. Pokud to některá víte nebo tušíte ráda se poučím. Bude mi 26 a myslela jsem si jak půjde vše snadno a zatím samé problémy. Moc děkuji za reakce Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1938
4.2.10 18:54

Ahoj, s prolaktinem mam taky trochu problem. Na predposlednich testech jsem ho mela vyssi, ale ne tak, jako ty. Dostala jsem prasky, ktere me vubec nesedly. Na dalsi kontrole, bez vlivu prasku byla hladina prolaktinu v norme. Resila jsem s doktorkou, cim to je. Pry je prolaktin stresovy hormon a muze se zvysit treba jen tim, ze mi berou krev. Vzhledem k tomu, ze mi je z prasku fakt zle, tak jsme je vysadily. Asi pred 7 lety jsem mela hladinu taky pres 700. No hladina mi evidentne lita, jak se ji chce. behem dne udajne stoupa, nejnizsi by mela byt po ranu. Ale pokud je to stresovy hormon, tak to muze byt i jinak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
4.2.10 18:57

ahoj, mě pomohl dostinex - prášky, brala jsem je jen 2 měsíce, je to celkem driják , ale měla jsem o hodně nižší hodnotu než ty ( mě zůstal vyšší asi po mimoděložním těhotenství :think:)
pak už se znovu nezvedl, ale stresy určitě můžou hrát roli jak píše Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.2.10 17:31

Moc děkuji. Abych přiznala tak poslední dobou toho na mě bylo dost.Nemůžem otěhotnět, ted nedávno porodili moje kamarádky a do toho otěhotněla moje kolegyně v práci a i když si říkám, že na to nebudu myslet tak můj mozek to asi bere jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
6.2.10 17:35

katko - při dlouhodobém snažení na to téměř nejde nemyslet :wink:, ale dá se to udělat tak, že budeš žít i něčím jiným,než snahou o otěhotnění - koníčky, cestování, prostě dokud můžeš, než to osud změní a budeš mít jiné starosti a radosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí