Růst bříška v prvním těhotenství

2892
6.2.10 09:40

Růst bříška

Ahoj všichni..jsem tu sice nová, ale i tak bych vás chtěla poprosit o vaše zkušenosti. Jsem těhotná a nyní jsem 18+0 a stále na mě není nic vidět. Přibrala jsem tak 2 kila a po bříšku ani stopy. Je to moje první těhotenství, tak jsem z toho taková trošku nervózní, že stále nic není vidět. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
432
6.2.10 09:49

Ahoj Prtko, neboj, bříška se ještě dočkáš a věř mi, že si ho ještě náležitě vychutnáš. Já jsem také poprvě těhotná, teď už 40 + 2 tt a do 25 tt na mě nebylo nic vidět. Ještě v 19 tt jsem byla na dovolené u moře a nikdo to na mě nepoznal :-D . Když jsem šla ve 24 tt na test na těhotenskou cukrovku, tak na mě koukali, co tam jako chci - břicho nikde a ostatní maminky měli už pořádná bříška. Doktorka to považovala za normální, důležité je, že roste miminko tak jak má. Jestli jsi vyšší a nejsi nijak silná, tak to ještě nemusí být vidět. Já ani dneska nemám bříško nijak veliké a to má chlapeček podle UTZ cca 3,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
6.2.10 09:58

Ahoj Prtko,
tak na mě začlo být bříško vidět tak na začátku 6 měsíce. Jinak do té doby mi pomalu nevěřili, že jsem těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
6.2.10 10:00

Děkuju za odpověď..snad se bříška někdy dočkám :lol: přeju ti hezký víkend…PS:taky čekám chlapečka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.2.10 10:05

Neboj taky jsem dlouho vypadala jako simulant i když já už jsem si pak přišla spíš nafouklá nebo přejedená a ne těhotná. Lidi okolo mě to na mě začali poznávat až někdy koncem 5. měsíce. Byla tedy zima a tak jsem nosila svetr, ale normální ale lidi kolem to tak neřeší.

Však si bříšku užiješ ještě ažaž - až se nebudeš moct ohnout, budeš funět u jídla apod. :mrgreen: :mrgreen: ale asi to k tomu patří nejdřív se nemůžem dočkat až poroste a pak už toho máme plné kecky, to je příroda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.2.10 10:06

Zlomí se to po 20. týdnu. Do 20. týdne nic vidět nebylo a pak mě další den 3× pustili sednout v autobuse.

• Citovat
  • Upravit
9099
6.2.10 10:34

Ahojky tak já jsem začla přibírat až od 5 měsíce do te doby jsem měla asi jen 3 kilča nahoře ,ale teď už mám 15 8-o (za 3 týdny rodím).A břuško šlo vidět taky až kolem teho 5 měsíce. :-)
NECZUZ:hm tak mě nepustil ještě nikdo a to už břuch jde vidět i pod bundou :think:
PANUŠKA:no já funím ikdyž ležím :lol: a je fakt,že když jím (třeba polévku),tak stím mám problém.Se natahuju abych si nepokydala břuch,ale stejně se pokydám :lol: bych potřebovala delší krk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
6.2.10 10:45
Mona.M píše:
Ahojky tak já jsem začla přibírat až od 5 měsíce do te doby jsem měla asi jen 3 kilča nahoře ,ale teď už mám 15 8-o (za 3 týdny rodím).A břuško šlo vidět taky až kolem teho 5 měsíce. :-)
NECZUZ:hm tak mě nepustil ještě nikdo a to už břuch jde vidět i pod bundou :think:
PANUŠKA:no já funím ikdyž ležím :lol: a je fakt,že když jím (třeba polévku),tak stím mám problém.Se natahuju abych si nepokydala břuch,ale stejně se pokydám :lol: bych potřebovala delší krk :pankac:

JJ, u jídla mi to bříško také pěkně překáželo a to jsem ho zrovna neměla největší :lol: Jenže předklonit se k jídlu mi moc nešlo, to mě to tlačilo, takže jsem většinou jedla opřená o židli a to jsem si musela dávat velký pozor, aby jídlo neskončilo na břiše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
6.2.10 10:52

No jak to tak čtu, tak je možná lepší být bez břicha :lol: i když já už bych se ráda pochlubila, že jsem těhu..připadám si těhu akorát večer, ale ráno když vstanu tak je bříško fuč :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
6.2.10 12:03

Ahojky,
já jsem neměla žádné bříško až kolem šestého měsíce se mi bříško trochu zvětšovalo. V 37tt jsem měla bříšo jako jiné maminky v pátém měsíci :-D . Rodila jsem v 38tt a v porodnici mi nikdo nechtěl věřít, že už budu rodit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.2.10 12:44

tak já jsem tedy už nějakou dobu cítila pohyby, než bylo vůbec vidět, že jsem těhotná :mrgreen: Takže tipuju tak 25. týden, kdy už to bylo poznat. Ale pak to šlo docela rychle. Mám 170cm a původně jsem měla 54kg, takže by člověk řekl, že se to na mě ukáže hned. Na konci jsem si připadala jak dýně na špejlích :lol: a břicho jsem měla pokydané každou chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.10 17:33

Já se trapně přiznávám, že 14 dni před porodem u mě byla známá a já nepoznala, že je těhotná a to jsme byly obě ve stejném týdnu těhotenství.

Mimčo pak mělo 3 kg a nikdo jí nevěřil, že byla těhotná a to má tak 50 kg váhu, nevím, kde to mimčo bylo schovaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.2.10 11:51

Neplaš! Taky na mně nebylo dlouho nic vidět. Přibrala jsem všeho všudy 7 kilo a malá vážila 3750g a měřila 51cm, takže žádný prcek. Každý to má holt jinak, no. Někomu naopak to břicho roste, i když těhotný není a to je teprve průser! ;)
Teď jsem těhotná podruhé, jsem ve 21. týdnu a těhotenské kalhoty jsem zatím ani nevytahla. Jediné, co mi na tom malém pupku vadí, je to, že mě nepouštějí v šalině sednout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
9.2.10 16:26

8-o Holky já jsem ve 14tt a už mám regulérní břícho!! a to se nějak nepřežírám-no jím víc než před těho ale to jsem se dost hlídala…a sladké nejím skoro vůbec…do kalhot už se nevejdu dlouho, řeším to gumičkou a už i ta praskla:-)) takže si těď po přečtění připadám poměrně nepatřičně velrybně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.2.10 21:21

Mišmiš, v těhu nemusíš jíst za 2 ;) Ale to jistě víš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie