Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ja jsem na tom stejne jsem tedka v 16tt a nemam skoro brisko snad se dockam no ![]()
@zdenule.t No to si piš, že se dočkáš! Já už to břicho nechci nosit, ale ještě musím 5 týdnů vydržet ![]()
@Mišmiš píše:
Holky já jsem ve 14tt a už mám regulérní břícho!! a to se nějak nepřežírám-no jím víc než před těho ale to jsem se dost hlídala…a sladké nejím skoro vůbec…do kalhot už se nevejdu dlouho, řeším to gumičkou a už i ta praskla:-)) takže si těď po přečtění připadám poměrně nepatřičně velrybně…
Ahoj já jsem take ve 14ty a bříško mi pripada vetsi a vetsi.. do kalhot se zatim teda jeste vejdu
ale i me je to takove, ze ikdyz snim jen jeden rohlajs tak se hrozne zvestsi…tak uz se nemuzu dockat az vyroste poradne ![]()
@Ificka píše:
Ahoj já jsem take ve 14ty a bříško mi pripada vetsi a vetsi.. do kalhot se zatim teda jeste vejduale i me je to takove, ze ikdyz snim jen jeden rohlajs tak se hrozne zvestsi…tak uz se nemuzu dockat az vyroste poradne
však neboj ono tě to ke konci bude mrzet. mě v první začalo růst cca ve 20tt to už bylo poznat. teď jsem 14tt a už ho neschovám, ale mám prcky brzy za sebou ![]()
Moje mamka mi ukazala fotky, jak vypadala tyden pred porodem tretiho potomka. Ja, kdyz to videla, tise jsem male brisko zavidela, protoze jsem uz v polovine tehotenstvi mela peknej balon a posledni mesice se blbe oblikaj kalhoty, ponozky, zavazujou boty, pripadna uprava chloupku je take docela boj… Jo, ono je hezke vypadat tehotne, ale prakticky je to jen nekdy (treba v autobuse).
@trpaslinka a stříhání nehtů na nohou je taky hitparáda! v tohle těhotenství budu chodit na pedikuru ![]()
Achujky ja jsem teprv v 6 tt a na brisko si jeste pockam…moc uz se tesim az se budu kulatit…je to me prvni tehu…tak jsem zvedava kdy to na me zacne byt videt…jsem oplacana takze asi pozdeji nez u hubenouru do kterych mam daleko ![]()
Taky se jdu pochlubit
Já začínám 17 týden a bříško už docela mám. Po ránu menší, ale během dne jak jím tak je větší. Nosím těhotenskou tuniku a ta to ještě krásně podtrhne
Ale nemám bříško do špičky, spíš ho mám takový kulatý ![]()
Ahojky holky.Tak už jsem ve 22.týdnu a bříško vypadá spíš napapané. A to už mám 5kg nahoře.(a to v zadku a nohách)ten kdo neví že jsem těhotná tak to vůbec nepozná a ten kdo to ví tak mi pomalu neveří a musím jim ukázat těhu průkazku. No jelikož jsem vysoká 178cm tak se to asi ztrati
Moje mamka za celé těhu se mnou přibrala(8kg)a s bráchou(9kg) a prý skoro bříško neměla. Tak jsem zvědavá zda mi vylítne ![]()
Tak to ja sve prvni tehu skoncila na sve puvodni vaze, druhe tehotenstvi pribrala 2 kila. Tzn po obou porodech jsem mela o par kilo mene, presto jsem obe tehotenstvi mela bricha obrovska..
Ahojky, jsem 18tt a bricho se mi zastavilo na nejakem tretim mesici, kdy mi rychle vykokuklo. jinak nic… pohyby citim od 16tt a zesiluji ale jen na leve strane v podbrisku. jsem teda zvedava kdy mi konecne vylitne ven ![]()
@Domuska Ahoj, to je tak strašně individuální, že radím se moc nesrovnávat. Já jsem k tomu ze začátku také tíhla a to bych se musela zbláznit, protože každý (!) má svou zkušenost a s nelíčenou radostí tě bude hodnotit, když se necháš…ty jsi to pak vezmeš k srdci a když to bude odlišný případ, budeš se stresovat, nedej bože dostaneš strach a to je na prd. Já jsem tři dny před termínem, první těhotenství. Mimi má váhový odhad čtyři kila a moje břicho mají jiné mamky v půkce těhotenství. Furt jsem se srovnávala, bylo mi líto, že mám maličké, měla jsem strach a vůbec jsem se bála, jestli tam má dost místa atd. A užívám si to až posledních pár dní…a to je škoda. To nedopusť! ![]()
@Domuska v 18tt jsem žádné břicho neměla, ono se to rozjede po tom 20tt, mrkni ![]()