Růst bříška v prvním těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
19.5.11 17:39

Tak já jsem ve 14. týdnu a břicho mám dost velké oproti tomu co tady čtu, přitom jsem zatím nepřibrala ani kg. Takže asi je to opravdu individuální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
1.6.11 09:59

opravdu to má každá jinak… tady na té fotce jsem nějaký 14. tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
1.6.11 10:00

a tady teď 16 tt. na naší motorce na které už můžu fakt jen sedět.. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.6.11 10:03
Gabrielaaa píše:
a tady teď 16 tt. na naší motorce na které už můžu fakt jen sedět.. :-))

tak takhle ted mam brisko ja a to jsem v 9 mesici :lol: :lol: hodne stesti :srdce: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
1.6.11 21:37

Já mám fotky postupně tak to zkoukni neboj dočkáš se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.6.11 15:38

hojky:))

jj ja jsem desaty tyden :))a taky mi to nikdo neveri:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
8.6.11 07:46
jowana píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás měla bříško hned od začátku (pocit, jako když jste nafouklé a nemůžete se dopnout do kalhot)?Kdy jste musely vyměnit normální kalhoty za těhotenské? Nemáte některé foto jak jste vypadaly na začátku?

Jo holka já jsem někde uprostřed druhého měsice a všechny kalhoty a sukně co byly na zip a né na gumu letely dozadu do skříně protože mi nejsou..A to je mi ještě pořád špatně takže moc nejím.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.12 20:08

Mohu být těhotná?

Chtěla bych se zeptat, i když jsem teď normálně dostala menstruaci, zda přesto mohu být těhotná a kdy si nejlépe udělat test. Jestli upřostřed mezi oběma cykly, neboť je možné, že to dostanu pak zase normálně v termínu, kdy to dostat mám. Mám jen strach, abych těhotenství zachytila včas a také se podle toho chovala. Díky moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka5
25.2.13 22:41

Ahoj ja ted zacinam 21tt je to moje prvni mimco :) brisko mam mam velke az se trosku stydim kdyz kolem sebe v ordinaci vidim ty male pupicky :) cekame kloucka tak to bude kus chlapa. Chtela jsem se zeptat kdy je nejvhodnější doba na 3D ultrazvuk

• Citovat
  • Upravit
6000
27.2.13 15:49

Ahoj…já jsem 11+3, zatím jsem nepřibrala ani deko a bříško zatím taky nikde. Kámošky se mě ptají, jestli mimčo nosím v kapse :)…je to hodně individuální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
27.2.13 16:08

Ahoj, tak já jsem v 27tt a mám toto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.3.13 19:42

Ahojky holky:-)Jsem v 15.týdnu a vůbec na mě není nic viďet. Kdy Vám začalo růst bříško a kdy jste začali přibírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.3.13 21:18

Já kolem vánoc, to jsem byla tak 21.týden, tak snad nic vidět nebylo, hlavně to vidím podle fotek. No a pak se to nějak rozjelo! Teď už se nic neschová :P, 32.tt. A mám 10,5kg. Jsem podruhé těhu. A touto dobou minule už jsem měla tak 20 kg a celkem 25! :roll: Takže fakt každé těhu u každé je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
5.4.13 22:42

Ahoj maminky. Jsem 6+3 a musím říct, že už mám nafouklý a tvrdý podbřišek. Připadám si, jako bych se hoooodně přejedla. Takže jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál. Jinak nosím bokovky, takže se zapínáním zatím nemám problém. Je to moje první těhotenství, tak nemám podle čeho srovnávat. Jinak už mám taky dost nalitá prsa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.13 11:49

@Handa86 No hodně lidí mi říká že se to po tom 20.týdnu rozjede :mrgreen: tak uvidím. Ty jo 25kg :roll: no tak to při druhém nedáš když to máš za pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí