Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.
Prťce teda závidím. Já budu určitě rozlezla na všechny strany
Radě ji bych si pujčila tvoje tělíčku.
Moje kámoška šla rodit a v porodnici ji říkali co tam dělá. Měla krásné 3 kg miminko. ![]()
Alicia píše:
Buď v klidu.Mne začalo růst bříško až v 6.měsíci.Tak si užívej.V druhým těhotenství to bude všechno nejspíš jinak.Vidím to na kámošce,od 2.měsíce jí začalo neskutečně růst břicho.Teď má 2.měsíce do porodu a vypadá na dvojčata
Ani to není pravidlem, že u druhého to bude jinak. Teda aspoň u mě to tak není ![]()
Já si teda te´d při druhém užívám. Okamžitě mi začalo růst bříško.Závidím těm co bříško pomalu nemají. Je to hrozné. Při prvním těhu jsem do všeho bourala až ke konci. Teď jsem v půlce a bourám do všeho už teď. A jakuž jsem říkala pohybumám víc a jím míň. Tak vůbec netuším čímje tohle všechno dáno.
Ahojtemtaky jsem se chtěla zeptat na růst bříška.Čekáme první miminko a jsem ve 14tt a bříško nikde
Mám jen dole od stydké kosti takový malý kopeček a nic víc.Tak ahojte.
Andulinečka píše:
Ahojtemtaky jsem se chtěla zeptat na růst bříška.Čekáme první miminko a jsem ve 14tt a bříško nikdeMám jen dole od stydké kosti takový malý kopeček a nic víc.Tak ahojte.
To máš ještě spoustu času!!! Však ve třetím trimestru si břicho užiješ!
(Já jsem teprve ve 14TT zjistila, že jsem těhotná, ale rozhodně jsem to nezjistila tak, že bych měla břicho jak balón
) Ve 14TT je mimčo ještě přece strašně malinké! SPíš se klidně připrav i na možnost, že budeš hubnout, jako spousta z nás tady ![]()
Neboj ty se nic! Na mmě nebylo nic vidět do 20tt, teď jsem 37tt, nahoře mám 5 kilo, bříško menší, ale prťous je v normě. BuĎ ráda, lepší, než se pak valit s 25kg!!! Jez normálně, pokud to jde, mně bylo blbě do 5.měsíce, po menších kouskách a často.
No jo , furt vypadám, jak kyž jsem v 7.měsíci a ne v 9. Ale snad to bude všechno fajn ![]()
No holky já jsem v 9tém týdnu a čekám dvojčátka,při mých 180cm a ne nějak závratné váze přemýšlím jak na tom budu já…Zatím teda nic ještě je brzo ale v srpnu mám svatbu tak snad nebudu nevěsta alias tank
ale ono je to fuk hlavně at jsou mimísci v pořádku jen na tom záleží..Všem krásný víkend ![]()
ahojky holky sem tu dnes poprvé. tedy tady u vás. tak snad mi nevyhodíte
Já sem teď na začátku 25 týdne a konečně mi roste bříško ještě ve 20týdnu to bylo jak kdybych si těhotenství vymýšlela. ale na druhou stránku mám zas nahoře už 11kg tak se bojím abych těch kil moc nepříbývalo už tolik. no nevim uvidíme.
Zlobísku, jestli tě to uklidní, tak já už od 30TT nepřibírám
Tak třeba to budeš mít stejně. Bříško trošku poskočilo, ale na kilech to není znát ![]()
jo ani nevíš jak aspoň malinkatá naděje tu je a to je dobrý pocit
mimisek se vrtí tak doufam, ze to bere taky jako souhlas a ne jako haha…
Ahoj, já jsem v 15 tt a břicho už mám tak na 5, 6 měsíc
Jak tady čtu vaše příspěvky, tak jsem asi jediná. Moc se nepřejídám, ale nevím teda, je to „těhotné“ břicho a nebo co to je
Mezi štíhlé zrovna nepatřím
Je mi 28 a je to moje první těhotenství (nebo se počítá těhu i když jsem podstoupila potrat???)
neboj nejsi jediná. Já jsem v 5 měsíci a teď o víkendu jsem potkala jednu známou bývala to porodní asistenstka a ptala se mě jestli jsem 6 nebo 7 měsíci
dost mě to rozhodilo protože ikdyž si připadám jak mičuda tak mi přítel stále tvrdí jak mi to sluši ![]()
ahoj,nejsi sama..jsem ve 14. tydnu a do kalhot ktery mi byly volny se uz skoro taky nenacpu… ![]()