Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
tak já když jsem byla v 18. týdnu, tak jsem bříško skoro neměla. Je ale pravda, že jsem odjakživa měla ploché bříško, docela vypracované, takže samozřejmě náznak tam byl, ale kdo by mě třeba neznal, tak by rozhodně nepoznal (i kdybych byla třeba nahá…)…neboj, ono to potom doroste
záleží taky na tom, jaké máš tělesné proporce. Já jsem dost malá, tak jsem si myslela, že budu jak balon, ale takhle ze začátku fakt nic moc…
Tak na mně nebylo dlouho taky nic vidět, až kolem toho konce pátého měsíce, ale pak se to rozjelo.Neboj, bříška se dočkáš a ještě budeš nadávat.
Holky já jím regulérně na sedačce a talíř mám na barové stoličce před sebou a je to tak super ![]()
Ahoj na mě začalo být něco vidět až v 5 měsíci ale pak to šlo rychle ![]()
Tak to já měla bříško už asi ve 12.týdnu a před porodem jsem měla vzducholoď. Ale přibrala jsem jen 9 kilo!
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás měla bříško hned od začátku (pocit, jako když jste nafouklé a nemůžete se dopnout do kalhot)?Kdy jste musely vyměnit normální kalhoty za těhotenské? Nemáte některé foto jak jste vypadaly na začátku?
Ahojky ja jsem ted v 8 tydnu a přijdu si jako vzducholod sice jsem nic ještě nepřibrala ale břiško mam nafoukle a to skoro moc nejim bo trpim strašnou nevolnosti stači mi vidět zavřenou ledničku a je mi špatně u každe je to asik jinak,ale hlavni je at je miminko zdrave.........
ale kalhoty mam pořad normalni ještě je paradně dopnu mam tam ještě nějakou tu rezervu ![]()
zatím mám 10 kg navíc a cítím se už jak vorvaň, za první tři měsíce jsem nakynula o pět kg, ale je to fakt individuální … ![]()
Ahoj holky, tak jsem čekala, že mi to bříško začně nějak růst a stále nic moc
Zítra úšpěšně začínám 23. týden, mimčo je v pořádku a vše odpovídá, ale uznejte, že to na bříšku není moc poznat ![]()
Prtka ![]()
Máš nádherné malinké bříško ![]()
Takové mám teď v 16.tt…zatím mi nepřijde,že by mi rostlo,tak uvidíme.Ale Ty už jsi o kus dál,moc hezký ![]()
No já bych to nazvala spíš žádným bříškem, než krásným bříškem
…ale děkuju. Docela se těším, až budu opravdu nějaké mít..
Na mámě nebylo do 5. měsíce vůbec poznat, že je těhotná. Teda až na prsa.
Já při prvním těhu měla celkem také malé bříško a začínalo být vidět na začátku 5 měsíce, ale za to teď jsem ve 23 týdnu a mám břicho jako bych měla každou chvílí rodit. A to moc nejím a pohybu mám víc než předtím. Podle mě je to individuální.
No já jsem zatím nepřibrala ani gram, spíš naopak, dostávám se na váhu někde vejpůl stymulace, protože při ní jsem přibrala, takže kalhoty přes zadek jsou ok, ale přesto se mi proporce mění a jsem jak vorvaň, spíš jdu v břiše do šířky, takže spíš vypadám, že jsem se pořádně přes zimu vyjedla. Prsa už by mi taky růst nemusela, ale to asi bohužel… tak doufám, že velká prsa značí dobré kojení
, páč tahat se s tím jen tak pro okrasu, no to děkuji nechce
Ta C-čka co mi narostla z mích pěkných B-ček mi bohatě stačí, ale to mám asi smůlu…
Buď v klidu.Mne začalo růst bříško až v 6.měsíci.Tak si užívej.V druhým těhotenství to bude všechno nejspíš jinak.Vidím to na kámošce,od 2.měsíce jí začalo neskutečně růst břicho.Teď má 2.měsíce do porodu a vypadá na dvojčata ![]()