Růst bříška v prvním těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1848
19.3.11 05:42

Ahojky, taky jsem si prala brisko brzy a taky se to rozjelo, ze bylo od 10.tydne vetsi snad kazdym dnem. Mno dnes jsem 31+6 a lidi mi rikaji, ze vypadam na dvojcata, ikdyz ja si tak nepripadam. Kazdopadne jeste nas cekaji 2 mesice a brisko uz radne prekazi, takze doufam, ze uz moc neporoste. Ale presne nejhlavnejsi je, ze je mimitko zdrave a spokojene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
19.3.11 06:56

Ahojte, já jsem v 10tt a mám pocit, že už mám pěkné bříško. Všichni píší, jak nemají žádné a já už mám. Kalhoty dopnu, ale už trošku pnou. Je to normální? Mám pocit, že kdo bříško nemá, připadne mu to divné a kdo ho má zase moc brzo taky tak :-D
Mějte se krásně, jsem v práci v sobotu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.3.11 14:37

Ahojky holky, já jsem 12+1 a už je to na mě znát. Když normálně stojím tak ne. Ale umím bříško „vykulit“ :mrgreen: Trošku se jakoby zakloňte a bříško pusťte dopředu. Nenafukovat. Jen ho vykulit dopředu. To Vám najednou mimísek povyskočí z vnitřku ven. Je to sranda. Teda alespoň takhle to u mě funguje a mám radost, že bříško roste. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.3.11 09:14

Ikiky to musí bejt krása. Bohužel todle já už neudělám hlavně to ani nezkusím po porodu mi to nák zůstalo :mrgreen: ne nechci tě strašit :hug: Bohužel můj kulíšek je už venku ale u druhého pokud to nezapomenu tak to vyzkouším. Přeju krásné těhulkování. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
22.3.11 09:34

Ahoj holky, jde to s bříškem já jsem ted skoro v 11tt a bříško už mám taky. Jde pěkně vystrčit. Ráno moc ne, ale jak se najím, tak se pěkně vykulí. Jsem na něj hrdá a těším se, jak poroste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
22.3.11 09:39

Bublinko, taky jsem ráda za bříško. Mám radost když je patrné. Až bude veliké, tak si zas budu naopak určitě stěžovat, kdo se s tím má tahat ale teď jsem ráda za každý milimetr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.3.11 21:05

Ahoj holky, tak já se přidávám k těhulkám, které nemají moc bříško. jsem v 18 tt a když jsem už nedopla pořádně kalhoty a nechtěla jsem nosit jen nedopnuto a být celou dobu nervózní a navštívila obchod s těhu oblečním, že zkusím kalhoty, tak prodavačka na mě koukla a málem nespadla na zem, že jsem jako těhotná? Jsem vyšší postavy, tak 173 cm a váhu nemám ani 50, ani 60…atd.Tak jsem měla pupek trošku i normálně, ale ne zas drasticky moc a tak klahoty potřebuju, ale něco málo se mi tam něco vysouvá, ale akdyž jsem se dívala na různé fotky, tak se mi neklene nad pupek… :-( a všichni mě pozorují a tak je nervozita, že ať je všechno v pořádku. Ale někdy to tak bývá, jak jsem četla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
25.3.11 12:44

Holky, tak jsem se vyfotila a samy se koukněte bříško v 9+5tt docela veliké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.3.11 14:13

Ahojky já jsem ted 26+1 tt. a ještě před dvěma týdny by nikdo neřekl že jsem těhu :lol: Ted už se mi bříško trošičku rýsuje,ale nějaký zázrak to není :lol: Maličký je podle UZV ale veliký jak má tak nevím asi je to u každého jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.3.11 14:22

Bublinko, já si myslím, že je to tím, že ta co z nás má „špíček“ tak brzy vystoupne. Protože mimčo roste sice nenápadne v děloze ale už na bříško tlačí. Když má někdo vyloženě ploché břicho, tak je to na něm vidět podle toho co ostatní píšou, o dost později. Já taky měla lehce vystouplý špíček a brzy se mi napnul a jakoby vzedmul. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
1.4.11 15:51

Tak holky já jsem 16+5, ploché břicho teda nemám…spíček kolem pupíku mám ale že by se mi zvetšil nebo napnul nebo nejak zvětšil…ani Ň.
Až jsem se taky bála, jestli je vše OK. ale ve stredu na kontrole bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 16:00

Ahoj holky, tak já jsem v 18 tt (uprostřed) a něco už jako by se rýsovalo, i když asi nic moc, přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
4.4.11 12:52

Ahoj holky, já měla špeka na pupku :-? před těhotenstvím a do 20 týdne to vypadalo, že jsem se jen dobře napapala a pak jsem zjistila, že mi najednou vyskočil pupík :palec: teď jsem 24 TT a mám pocit, že je den ode dne větší a větší-i manža se směje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.5.11 19:38
Limutka píše:
Ahoj holky, tak já jsem v 18 tt (uprostřed) a něco už jako by se rýsovalo, i když asi nic moc, přikládám foto

ahojky :kytka: jak se tak koukám tak já když byla 19+1tt tak to nevypadalo ani takhle!!:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.5.11 20:35

tak já jsem ted 23+nejaky drobný a udelalo se mi toto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí