HCG

465
7.5.10 14:38

HCG

Chtěla bych se zeptat,zda si můžu sama od sebe zajít na odběr HCG a jak dlouho se na výsledek čeká.Mám strach,že mě lékařka neříká pravdu.
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
7.5.10 14:41

Na HCG si můžeš zajít sama do laboratoře. Stojí to kolem 200Kč a výsledek je ještě ten den (pokud jdeš ráno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
7.5.10 14:42

Ahoj sama si můžeš zajít do nemocnice do laborky na krev, počkáš si hodinu na výsledek a platí se to teda u nás 240kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
7.5.10 14:44

A v čem si myslíš, že Ti neříká pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
7.5.10 14:46

Já platila 200 Kč a výsledek jsem měla do hodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.5.10 14:47

a v nemocniciberou odběry i o víkendu?Asi né,že?
Doktorka mě tak vyplašila,že čekat až do pondělí je hrozná představa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.5.10 14:47

proč myslíš, že Ti Dr. neříká pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.5.10 14:53

ona mě řekla,že je plod moc malý,jedině že bych otěhotněla před menzes.Podle menzes jsem 7tt a plod je prý moc maly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.5.10 14:56

měřila a měl 6mm, a hodnoty co jsem měla před týdnem HCG byly prý malé.Tak mě vzala dneska opět krev a mám si zavolat až v úterý a podle toho se rozhodne,mluvila o kyretáži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.5.10 15:03

obzor, doktori v tychto prvych stadiach tehotenstva urcuju vek plod len odhadom. pohybuje sa to bezne par dni hore dole. to iste tvrdili aj kamaratke, ze ma prist v pondelok pravdepodobne na kyret. ale ziaden sa nekonal.
nechapem preco ti doktori tak strasia :cert:

dobre, ze ides na krv, verim, ze Ti hodnota hcg stupla.
jeden celkom spolahlivyukazovatel je intenzita tehotenskych prinazkov. ak boli silne a zrazu akoby utalo, tak to nie je moc dobre. :-(
ale ak pretrvavaju, tak sa podla mna, nemusis nicoho bat :hug:

dufam, ze to dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.5.10 15:06

jeden mě bolí na pravé straně,někdy i prsa,ale není to každý den.U prvního těhu jsem totiž neměla žádné bolesti,nevolnosti,tak to nemám s čím srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.5.10 15:06

samozrejme nemuzu posoudit velikost plodu atd., ale jen tak pro info: ja jsem otehotnela kratce pred ocekavanou menstruaci. Tj. mela jsem proste ten mesic nejak rozhozeny cyklus a ovulace byla pozdeji nez normalne. Miminko je ted o 14 dni mladsi nez podle PM. No a muj doktor mi rekl, ze to se stava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.5.10 15:09

obzor, vacsinou, ked nieco nie je v poriadku, resp. ked sa babo prestane vyvijat, tak proste zmiznu vsetky tehotenske priznaky. lebo tie su sposobene stupajucou hladinou hcg. cize ak ich mas, ja by som to nevidela tak zle. a na tu krv si urcite skoc, mozes to porovnat s tou predchadzajucou a hned budes kludnejsia.
neviem, ako doktor usudil, ze to je malo, tam su tie rozpatia dost velke :nevim:
v nemocke v labaku by Ti mali rozbor urobit do hodiny, tak ako baby predo mnou pisali.
pichanie v podbrusku nemavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.5.10 15:17

soldi,tak jak jsem psal ,mívám bolesti na pravé straně ,ale jen občas,né každý den.Dnes mě tam pobolívalo ráno,teď už né.A taky mě někdy bolí psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
7.5.10 15:39

6mm mi na 7.tt přijde normální… hCG nízké - jde o konkrétní číslo, ani ne tak o celkovou výši. Na krev si dojdi, pokud tě to uklidní, ale myslím, že nemusíš házet flintu do žita.
Tahání v pobřišku i bolest prsou je normální.

Mně zase dr. řekla, že všechno vypadá normálně, jen ten váček byl měl být pravidelnější a ohraničenější. Ale byla to moje volba, že jsem tam šla tak brzo, tak jsem s tím počítala. Za týden bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí