Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No kdyz jsem se dívala na net na ty hodnoty ty jsou fakt hodně vysoké
ale neporadím
myslíte,že to může být dvojčaty, trojčaty?
@Z_eba
říká se,že když je tolik Hcg,tak to můžou být dvojčata,trojcata ale i prý mimodelozni.Ale to nechci strašit.Muze byt vše v pořádku.
Vícerčata? Nebo jsi těhotná dýl, to není možné?
při takové hodnotě už by měl i něco ukázat utz…
@Z_eba ja jsem mela 5+1 hodnotu hcg 20 000. Taky mi to rostlo skoro trojnasobne. Jeden den 2000 a za dva dny 6000 a pak 20 000 a pak uz to nemerili, protoze na ultrazvuku bylo vse ok. Jsem po ivf a presne se vedelo, kdy jsem otehotnela, stejne byl plod o 2 dny starsi a tak to je do ted. Ty jsi mohla otehotnet driv. Jinak mi v caru rekli, ze vyssi hodnoty maji holcicky a opravdu ji cekam. Jsem ve 22. tydnu. Sice mam tehotenstvi dost komplikovane, ale s hcg to nesouvisi. Ale klidne muzes mit dvojcata. Drzim palce ![]()
nezbývá než počkat na utz, prý mola dělá vysoké hodnoty
Počkej a uvidíš, nebo vícečetné těhotenství ![]()
Ahoj, no já jsem si jistá, že ovulace byla 12-13 den ms a ten mám vždy 28-30 dní
takže opravdu to bude 5+2…
mimoděložního se nebojím, to si myslím, že by ty hodnoty měly být naopak nižší, spíš jsem narazila na to, že se tedy vysvětluje buď vícerčata nebo molární těhotenství a to mě teda děsí neskutečně
ale pořád věřím, že tam bude jedno zdravé miminko, co si prostě rádo dopřává ![]()
@Moncaq - tak to moc gratuluji… nicméně jsi mě uklidnila
Díky moc
z.
@Tichošlápel no ja jen to hcg a jinak nic… doufam a snazim se verit v miminko
Ja měla molu, strašně se mi motala hlava, taky hodně vysoké hcg. Ale je to hodně vzácné, ve tvém prípadě to bude určitě dobré ???? vysoké ho můžeš mít i z jiných, více pravděpodobných možností
@Z_eba píše: @Tichošlápel no ja jen to hcg a jinak nic… doufam a snazim se verit v miminko
Já měla molu a v 6. týdnu jsem taky měla hCG 25 000. Trochu jsem tehdy špinila, to je pro molu hodně typické, ale je to běžné i u normálního těhotenství. Držím palce. ![]()
Ja prave nemam vubec nic… od 3. Tydne me boli v podbrisku, zvetsovanim delohy… takove ty tlaky pri menstruaci, ty mam porad. Vyrostly mi o Pul cisla prsa a lehce nachlazena, jinak vubec nic… zadny nevolnosti zatim, zadne spineni… achjo… to cekani na utz je desny
Ahoj, tak dnes utz. Dle doktorky ty hodnoty HCG nemám vůbec řešit, že pokud je na utz vše ok, potom se není čeho bát. 6+1
a je tam teda jedno akční embrijko
takže my jsme nejvíc šťastní
hledala i druhé jinde než v děloze, že prý je to hodně vzácné, že je jedno v děloze a sourozenec někde po cestě, ale nenašla nic, jen zvětšené žluté tělísko (možná proto ty hodnoty vyšší)… Nicméně, žádná mola, žádné mimoděložní a jedno miminko v děloze se „srdeční“ akcí
![]()