Jako samoplátci mi naměřili HCG 14

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.3.25 17:10

Hcg samoplatca

Ahojte dievčata, pokusame sa o dieta s manzelom ale som v tomto celom nová, mam chore srdce a koli liekom ktore akonahle otehotnien musim prestat brat som isla ako samoplatca na vysetrenie hcg, vyslo mi vyska hcg 14, mavam pravidelny cyklus som zhruba 11 dni po ovulacii, je to na tolko dni malo hcg? Na teste je malo viditely duch, vysledok prisiel 15:30 no moja lekarka uz neordinuje opytala by som sa jej, preto sa pytam tu neda mi to, dakujem za vsetky odpovede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3965
7.3.25 17:21

Jedna hodnota nic neřekne, zajdi v pondělí znovu a uvidíš jestli roste. Něco se tam evidentně klube, negativní je pod 5. Ale jestli se těhotenství vyvíjí dobře, se zjistí podle srovnání :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35627
7.3.25 18:58

Je to akorát. Jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.25 19:00
@JancaS84 píše: Více

Naozaj si to myslite? Velmi ste ma potesila :oops: bol by to zazrak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35627
7.3.25 19:07
@Daniela994 píše: Více

Ano, nad 10 je to pozitivní výsledek. Běž na krev znovu v pondělí jestli hodnota dvojnásobní.
Samozřejmě je to hodně začátek. Může se stát ještě cokoliv. Držím palce ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.25 19:11
@JancaS84 píše: Více

Mavam 32 dnovy cyklus ale uz roky dokonca na hodinu presny, mam este 6 dni do ms, tak asi je este velmi skoro nato tesit sa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
7.3.25 22:19

Na 6 dni do menstruace je ten výsledek vysoký takže za mě pozitivní 🍀 ted jak píšou ostatní to chce překontrolovat jestli to poroste a bude se vyvíjet 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.25 22:23
@Sisi 14 píše: Více

To moze znacit aj dvojcata? 😂 alebo skor je cislo v norme na zaciatok tehu? alebo je ta vyska ze sa prave uhniezdilo? Ja sa snazim niekde to docitat ale kazda zena to ma fakt ine, to cakanieee je najhorsie 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
7.3.25 22:47

@Daniela994 je to opravdu tak že každá žena má to hcg jinak vysoké ….co jsem zažila já měla jsem 6× vyšší hodnotu hcg při odběrech a potom na screeningu to házelo špatné hodnoty a musela se řešit genetika ale následně mi MUDr na odběru plodové vody řekl že to mohli byt 3 možnosti a to buď na začátku dvojčata kde se to jedno vstřebalo nebo cysta a nebo léky to zmiňoval ze některé léky to mohou dost ovlivnit takže to asi nejde takhle říct jestli by to mohla být dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15133
8.3.25 06:09
@Sisi 14 píše: Více

Na 11 dní po ovulaci je ten výsledek úplně běžný. To kolik dnů má do menstruace není podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
8.3.25 07:30
@karkarka píše: Více

Jo mas pravdu to sem si nevšimla viděla sem 6 dni do MS a to me teda nikdy nic neukázalo ale ja mam 6 dni do MS vždycky 7-8dpo tak me to nedošlo že zakladatelka ma už 11dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 19:47

@Daniela994 ale zatím hodně nízká hodnota, než jsem šla v 6.tydnu na kontrolu, měla jsem hodnotu 35tis.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex