Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím všechny, máte prosím někdo zkušenosti s Colostrem (sirup či kapsle)pod názvem health&colostrum (vyrábí fa ACE Trade spol. s. r.o., Vrbová u Ústí nad Orlicí), funguje? Z netu mám dojem, že nejlepší je Colostrum od firmy LR, ale je pekelně drahé.. Předem děkuji za příspěvky ![]()
Jsem se toho dozvěděla
. Tak jaká? Sháním něco pro roční dcerku a taky koukám na jejich stránky ![]()
Ahoj, s tímhle zkušenosti nemám, používám od LR, mnoha lidmi ověřené. Tak nějak tím, že nám toto funguje, nemám potřebu hledat jiné a levnější. Holt zdraví je jen jedno a nechci moc na dětech experimentovat ![]()
Tak jsem nakonec objednala také od firmy LR, zatím na něj čekám… Na to výše uvedené jsem žádné reference nenašla..
Také jsem objednala od LR a doufám v zázrak, nutně potřebujee posílit imunitu. Děkuji za info ![]()
Nám doma LR funguje, nakonec jsem se k nim i zaregistrovala, právě kvůli ceně Colostra a Aloe a kvalitně jsou opravdu super. Myslím, že zázrak přijde, máme ho bohatě vyzkoušené. ![]()
Já jsem si včera objednala kolostrum od firmy health-colostrum, dnes přišlo, máte s tím nějakou zkušenost někdo? neříkejte, že jsem jediná? dcerka je často nemocná, tak jsem chtěla něco na imunitu, co všíchni chválí ![]()
Jo a ještě by mě zajímalo, to se může používat jak dlouho? a jaké máme dělat přestávky?
příště teda radši zkusím LR, ale když už toto máme?…já chci aby byla zdravá
@gumísek My už taky nejsme na LR. Oni to doporučují i ve zdravých výživách apod. ale kupovat lahvičku na 14 dní bysme mohli, kdybychom drželi hladovku
.
Teď máme Colostrum od Biocolu (známý nám ho objednává v lékárně)a chřipkovku jsme přečkali parádně
. Doberem posledních 14 dní a pak končíme sezonu (budu mít doma jen pro jistotu neotevřenou lahvičku). Takže si nemyslím, že všechno ostatní je na odpis.
Díky…já jsem se na to pořádně dívala a taky mi to přijde jako kvalitní firma, no uvidíme…podle mě, budto to zabere, nebo ne: Moc bych si přála, aby nám to pomáhalo, radši ji to budu dávat preventivně, kromě letních prázdnin ![]()
@aleaa tekuté kolostrum se dává na akutní stavy a ne jako prevence. To bysme se nikdo nedoplatil
Proto to je potřeba sdělat do 10 dní od otevření, protože se předpokládá kontinuální časté užívání. Na převenci je lepší mít kapslové a prášek třeba vysypat na lžičku s jogurtem nebo pak nasadit aloi (ale ta je od 3 let).
JInak koukala jsem na kolostrum od Biocolu, jak uvádíte a stojí přes 730,–
My ho míváme v akci za 500 a ještě přesně vim, odkud pochází a jak je zpracované (což je u kolostra dost zásadní).
@gumísek zkuste a uvidíte. U kolostra je strašně důležitých spoustu faktorů (strava krávy, oblast výskytu, kdy je kolostrum odebráno, jak je zpracováno, jak se skladuje atd…). Tím, že LR to má všechno hlídané, tak je to jistota kvality, proto je asi nejpoužívanější.
@gumísek jo a co se týče dlouhodobého užívání, lze to. Bud můžete brát 3m a jeden vynechat nebo 6m a 2m vynechat ![]()