Bioprotector - je to podvod?

24
6.12.14 21:53

Bioprotector - je to podvod?

Chtěla bych se zeptat - narazila jsem na léčitele, který nabízel bioprotector jako odrušovač geopatogenních zon. Uváděl, že jsou 3 druhy a ruší to záření z telefonu, televizí, lednic apod. Manžel tvrdí, že je to nesmysl, protože kdyby se dal bioprotector na telefon a fungoval by takto, nemohlo by se z něj telefonovat, protože by to vyrušilo signál. Máte s tím někdo zkušenosti? Fyzice moc nerozumím a žádné diskuze jsem k tomuto tématu nenašla jen zkušenosti na stránkách prodávajících, což není samozřejmě důvěryhodná informace. Děkuji moc předem za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
6.12.14 22:01

Musím souhlasit s tvým manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
6.12.14 22:10

@mar06 Já léčitelům a dalším podobným alternativám věřím. Ale tohle by slušný a kvalitní léčitel nikdy nenabízel. Jí si hlavně myslím, že léčitelé vždycky pracují s přírodní (nebo svou vlastní) energií a ne s přístroji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
6.12.14 22:19

Absolutní blbost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.12.14 22:19

Je to nesmysl.
Doporuč léčiteli, ať se s tím přihlásí do paranormální výzvy Sysifa - info např. zde: http://www.sysifos.cz/index.php?… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.12.14 22:22

Doufám, že se tu objeví někdo kovaný ve fyzice a přiblíží to více. Sama si na vysvětlování netroufnu a na netu zatím nenacházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
6.12.14 22:26
@Knihomyš píše:
Doufám, že se tu objeví někdo kovaný ve fyzice a přiblíží to více. Sama si na vysvětlování netroufnu a na netu zatím nenacházím.

Třeba taková věc ani neexistuje. Jen si to vymyslel, aby to „znělo“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
6.12.14 22:29

Jednu dobu byly hit takove male samolepky (zcela obycejne), ktere se mely nalepit na telefon a ochranit tak uzivatele od vseho zleho, co mu mobil muze zpusobit. Desne to frcelo. Takova moderni alternativa s pytlicku s kouzelnym amuletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.12.14 22:30
@ugluk píše:
Jednu dobu byly hit takove male samolepky (zcela obycejne), ktere se mely nalepit na telefon a ochranit tak uzivatele od vseho zleho, co mu mobil muze zpusobit. Desne to frcelo. Takova moderni alternativa s pytlicku s kouzelnym amuletem.

Ten amulet mě hned napadl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.12.14 22:30

@avm3 To jo, to existuje, ten bazmek jsem našla.
A už i zajímavý článek: http://www.voxo.eu/…og/aktuality - narolovat na 26.7.2013. I článek nad ním není špatný, hloub jsem web nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
6.12.14 22:32

@Knihomyš Já nemyslela ten bazmek jako takový, ale to, co vysílá/ruší :D Jakože ty cizí termíny, co má v popisu a co nikomu nic neříkají, jen to zní hrozně odborně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.12.14 22:34

@ugluk Já pamatuju ještě kovové spirálky zašité v kusu hadru, co se měly vhodně umístit :) Tenkrát mělo málo lidí PC a tiskárnu. A vydával se i časopis, co měl obálku nabitou pozitivní energií (možná se navzájem odtlačovaly, když byly v balíku, nevím). Ovšem nejsem si jistá, jestli nekrachl, což by na tu pozitivní energii vrhalo divné světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
6.12.14 22:34

Každopádně bych si geopatogenní zóny nechala prvně změřit a až pak se zajímala, jak je rušit. Třeba vám přes dům žádná zásadní nejde…
Já teda nejsem odborník ani za mák, ale asi bych nespojovala geopatogení zóny a fyziku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.12.14 22:40

@avm3 Je to milimetrová destička ze slitiny mědi, moc toho asi vysílat nebude.

Ona je to (jako obvykle) taková směsice vymyšlených keců a nesmyslně použitých fyzikálních výrazů (třeba kosmické záření a elektrosmog, tj. elektromagnetické vlnění přístrojů existují, ale jak by je mělo rušit něco jako tohle, fakt nevím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
6.12.14 22:42

@Knihomyš No šmejdi jak vyšití… docela by mě zajímala celková reputace toho léčitele @BlueFairy …???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková