"Hekání" a "funění" u 5leté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.7.11 12:50

"hekání" a "funění" u 5-leté holčičky

Naše dcera před cca 4 dny začla u jídla a někdy i po jídle jakoby hekat a tak jako kdyby si chtěla odkašlat, ale k tomu ještě tak jakoby kňourne - těžko se to popisuje… Nikdy předtím to nedělala, když se jí ptám, tak jí v krkčku nebolí ani nemá potřebu odkašlávat, ale prý to samo, nejde to nedělat, ikdyž si na to myslí. Možná o nic nejde, ale říkám si jestli to nemůže být nějak psychické, nějaký tik… Když si třeba hraje, tak to nedělá, spíš opravdu při jídle nebo když je v klidu a kouká na pohádku… Nesetkal jste se s tím někdo? Čím to může být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanahcotton
24.7.11 13:31

A nemohla něco spolknout??? 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
4880
24.7.11 14:31

To je zlozvyk. Prostě se to jeden den objeví a za pár dní nebo nějakou dobu zmizí. Brácha dělal to samý. Když jedl nějaké jídlo, tak dělal hmm..hmm..já jsem mu řekla ať to nedělá, a on si to ani neuvědomoval. Pak začal dělat jiný zvuk, něco jako klapání zubů. Za nějakou dobu to přestal dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.7.11 05:35

Zajdi s ni k lekari, syn sestrenice mel neci podobneho, postupne se to zintenzivnovalo a melo to ruzne projevy a zjistili mu nemoc Touretuv syndrom. Nechci te strasit, ale ja bych radeji sla, v lepsim pripade se to vylouci a budes mit klid, v tom horsim vam daji leky na zmirneni techto projevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
27.7.11 11:19

můj přítel dělá něco podobného i teď v dospělosti- a má to z důvodu špatně průchodné přepážky v nose…takže vlastně při jídle musí přidýchávat pusou a pak z toho vznikají takové zvuky…tak co zkusit zkouknout nos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
27.7.11 19:25

Byla jsem s ni dneska na ORL, protoze mi prislo, ze ma nabehle mandle, ale nalez je pry uplne normalni, mame tomu nechat cas a pry to mozna bude ze zaludku, mozna problem se zahou, ktery by se mel spravit sam. No tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.7.11 19:51

Tak snad to bude opravdu souviset jen se žáhou a nebude to nic vážnějšího. Držím pěstičky, ať je to brzy v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.10.24 20:46

Dobrý den, už je to dlouho, co se to tu řešilo, ale stejně to zkusím - přišlo se nakonec na to, čím to bylo? Děje se nám něco podobného, a jinde o tom nemohu nic najít. K lékaři se samozřejmě chystáme. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí