Ušní teploměr Braun IRT 4520

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
24.7.11 03:02

Ušní teploměr Braun IRT 4520

Ahojky rodičové!
Máte někdo zkušenost s tímto ušním teploměrem? Našla jsem na něj 3 recenze a byly kladné, tak bych ráda věděla, jak jste na tom s tímto teploměrem vy. Měli jsme nějaký čelní a ušní teploměr Topcom a s tím jsem tedy já spokojená vůbec nebyla. Byly tam dost velké odchylky od klasického rtuťového teploměru.
Díky moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
24.7.11 17:37

Máme od narození dětí - 5 a 3 roky. Měří dobře, jen manipulace je složitější. Tedy musí se přesně podle návodu, tj. vložit kolmo do ucha, jinak také zkresluje, hodnoty jsou jiné. Třeba v noci je to dost problém. Bohužel obě holky dost často horečkují, takže po další horečkové epizodce naší menší, jsem tento měsíc koupila tento http://www.polymed.cz/…ery-ladicky/ a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
24.7.11 18:24

A kolik stál? Na stránce toho odkazu jsem cenu nenašla. Jinak je asi dost dobrý, přesně tímhle nás měřili v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
24.7.11 18:30

Už jsem ho našla, stojí kolem 2000Kč, že? Budu o něm fakt uvažovat. Díky moc. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.7.11 19:19

Ano, 2000,–-. Pro nás dobrá investice, mladší má po vysokých horečkách už druhý týden stále zvýšenou teplotu, měřím pořád :-x . Pokud nejsou problém peníze, šla bych určitě do toho bezdotykového. Když jsme kupovali ten ušní my, tak stál 1500,–-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
13.12.12 13:30

Ahoj, mám starší model - 6022 a ztratila jsem návod. Někde jsem četla, že se má při měření v uchu odečíst 0,5 °C. A dá se použít i na čelo? Děkuju. Teploměr jsme měli dávno před dcerkou, má teď teplotu, tak přemýšlím, zda pořídit nový čelový nebo můžu využít tento.
Děkuju :kytka:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
30.11.13 16:13

Prosím o informaci, máme teploměr Braun IRT 4520 a má se měřit tak, že se opravdu vloží až do sluchovodu? Samozřejmě, že tam je větší teplota, než na kraji ucha. Pokaždé mi měří jinou teplotu. A ještě, vyměňujete po každém měří tu plastovou krytku? Děkuji za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí