Helma pro roční dítě

455
28.3.24 21:04

Helma pro roční dítě

Zdravím, chci začít s dcerkou (15 měsíců) jezdit na kole (v cyklosedacce) a později na odrazedle. Shanim pro ni helmu. Jde mi hlavně o kvalitu, cena nehraje roli. Velikost hlavy má cca 48-49cm. Z jakou jste spokojeni? Je jich plno (některé mají i odrazky na zadní straně, konkrétně ty první dvě). Posílám nejake, které se mi libi vzhledově, mate nějakou zkusenost? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31003
28.3.24 21:09

Máme tu první pro všechny děti, nejstarší dítě ji má od cca 1,5 ještě teď v 7 letech. Blikacka je pěkně zpestření v podzimních dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
28.3.24 21:19

@Cuddy a jak sedi na hlave? Není moc,,těžká,,? :) Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14121
28.3.24 21:22

Helmu, stejně jako boty, nekupuju po netu, ale vybírám na konkrétní hlavu. :) Poučila jsem se sama na sobě, ty nejhezčí helmy na fotce mi vadily na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31003
28.3.24 21:25

@Babadook naším dětem sedí dobře, je i hloubkové stavitelná, to vyuzivame v zimě s čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9222
28.3.24 21:51

My máme tu poslední z decathlonu, na mini hlavu super, máme i větší velikosti a se všemi spokojenost. Ale z mých zkušeností je vcelku jedno, jakou helmu koupíš. Musíš ji hlavně správně nasadit. Vídám děti, co je mají na hlavě takovým způsobem, že by se spíš při nějaké nehodě na ni obesili, než aby jim hlavu ochranila… hlavně, že je rodiče pěkně vystajlovali, helmu mají značkovou a odrazedlo dražší než moje kolo… kupte cokoliv a pak si nastudujte, jak se má správně decku nasadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.3.24 09:05

Koupila bych s pevným kšiltem, jednou to dceři zachránilo obličej na asfaltu. a vybrat na místě, nasadit bez pásku, dotáhnout kolem hlavy, zavrtět a musí sedět, nesmí se hýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.3.24 15:40
@navy blue píše: Více

Souhlas.

Zakladatelko, u helmy je důležité, aby dobře seděla na hlavě, každé dítě (ostatně jako každý člověk) má jiný tvar hlavy.
Mě často u helem z Decathlonu zarazí, jak dětem sedí na vršku hlavy jak jarmulka, úplně to postrádá smysl. Ale nevím jestli je to špatným tvarem helmy nebo tím, že rodiče jsou líní ji pořádně nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
30.3.24 17:18

My kupovali dětem ve specializované prodejně na kola.
A peo nás byl jednoznačný favorit helma Woom.
Mají ji všechny 3 děti.
Helmu si ale ideálne musíš s dítětem vyzkoušet a nechat ukázat jak správně nastavit.
90% děti má přilbu úplně špatně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ