Help topení!

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1799
11.1.25 17:42
@citlivaduse píše: Více

Sorry píšu tu jak de*l dokola furt to samé a v leže a necítím ruku, tak holt nechci rozebírat nic navíc, Ti to ráda jistě napíše stinga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
11.1.25 17:44
@aiwwa píše: Více

Nemyslím ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
11.1.25 17:46
@Michelle_M píše: Více

Děkuji za celkem hodně reálně popsanou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.1.25 17:57

@Monik29 Ne tak většina pronajímatelů nejsou svině, co se snaží okrást nájemníky. A tedy mám z okolí ( i vlastní ) zkušenost.
Proč nejdeš bydlet někam normálně a trpíš to už 10 nebo kolik let?
Elektriku si napíšeš na sebe ( to se běžně dělá ) a budeš mít normální smlouvu …. :nevim:
Morčata by problém být nemusela.
Blby je, že musíš mít taky co nabídnout. Kauci zvládneš? Pravidelný příjem máš?
Vždyť kromě papírových paneláku existuje i něco jiného než garáž a topení na prd.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
11.1.25 18:10

Já bych zkusila oslovit nějakou sociální pracovnici, nějakou neziskovku a s nimi řešit situaci ohledně bydlení. Ne tedy proto aby Ti nabídli přímo byt, protože to nemají.
Ale pomohlo najít byt, vyřídit to ….
Ukončit smlouvu zde a takové to nějaké řešení té situace …
Tu neziskovku bych hledala dle místa bydleni a problému co mě trápí.
Protože žít v byte, kde nerozumím bydleni / topeni, s majitelem evidentně na prd. :nevim: Prudit zimu to budeš řešit znova?

• Citovat
  • Upravit
1799
11.1.25 20:03

Tak máti tam byla krmit mezi 9 - 10hod. a teplota 19, pak večer, odjížděla po 7 večer a zase 19, je to nastaveno na 25, hlavice na některých na max., tak asi něco špatně bude.

Co zkusím jako první bude makléřka, nastřádané emoce za 7 měsíců pujdou prostě ven. Když mohla měnit smlouvu po 2 měsících zpětně k datu, proč by nemohla i teď.

A ano, kupodivu lidi lžou.

Ale aby to neznělo, že všichni jsou zlý, tak jeden bohatý človíček, co nechávat otce a tu jeho zadarmo bydlet atd., tak ten mi pomáhal i potom s urnou, odvozem atd. a odmítal si vzít na benzín. Ze začátku války, když měl volno v Hotelu, ubytovával lidi z UA a to zadarmo, takže ne všichni jsou chamtiví kok*ti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat