Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tyto odběry jsou docela drahé a po dvou potratech uz byste mohla dostat nějaké odběry přes pojišťovnu.
Hematologie fakulta Ostrava je dobrá a genetika taky tam. Dělají genetická a jiná vyšetření i pro CAR. Imunologie je taky důležitá, jestli nemáte někde problém. Komplexní hormonální vyšetření.
Odběry za desítky tisíc.
Chodíte do CARu? Bud si vezmou krev sami anebo by měli dávat zadanky.
Po dvou potratech byste asi mohla dostat gyn. lázeňskou léčbu ve Františkových lázních.
@jejjej Do caru nechodím. Tak to je hodně drahé. Myslela jsem, že to stojí pár stovek. Jenže co můžu dělat, když to moje doktorka zatím nechce řešit? Ptala jsem se, jestli bych nemohla někde zajít na krev, ale prý je to zatím zbytečné. Děti už mám. Tak jedině do caru? Jenže otěhotnět problém není(i když to taky není hned), prostě jen to udržení. Vždy přestane bít srdíčko.
@Anonymní píše:
@jejjej Do caru nechodím. Tak to je hodně drahé. Myslela jsem, že to stojí pár stovek. Jenže co můžu dělat, když to moje doktorka zatím nechce řešit? Ptala jsem se, jestli bych nemohla někde zajít na krev, ale prý je to zatím zbytečné. Děti už mám. Tak jedině do caru? Jenže otěhotnět problém není(i když to taky není hned), prostě jen to udržení. Vždy přestane bít srdíčko.
Ahoj me napsala obvodni lékařka žádanku. A vse v pohodě, neplatila jsem nic a čekám jen na výsledky. Ja ji to řekla hned po potratu v září a pred tím dve biochemicke hned po sobě. Takže 3 mesice po sobě nezdaru. I když ty dvě biochemka, dr mi napsala do zadanky jako 3× potrat za sebou. I když jsem ji to vysvětlovala…
Na hematologii ti udělají všechna potřebná vyšetření.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Mám za sebou 2 potraty. Bohužel dr.to zatím nechce řešit(asi až po 3 potratech). Chtěla bych si nechat nabrat krev na srážlivost krve a vše s tímto spojené. Bohužel nevím, kde jako samoplátce v Ostravě můžu zajít? Poradíte?