Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
Jsem 9+3, už týden jsem byla v nemocnici hematom 5×4 silné krvácení..
Teď jsem doma, ale objevilo se hodně tmave krvácení, byla jsem na to upozorněna, ale i tak ten strach tu je ![]()
Ale třída se to ze spinenim.. vím, ze rikala ze to musí nějak odejít buď takto a nebo se to vstřebá..
Měla jste to některá taky tak, dopadlo to dobre? Popripade jak dlouho se spinilo/krvacelo?
Ahoj,
já jsem měla hematom, prvně silné krvácení a pak jsem špinila 14 dní určitě a to jsem se fakt snažila odpočívat, po týdnu špinění mi doktor napsal neschopenku a i přes klidový režim, se mi krvácení ještě několikrát v průběhu těhotenství opakovalo. Vždycky mi řekli, že tam hematom vidí, pak zas, že ne a za pár dní jsem jela zase s krvácením a zase ho našli.
Každopádně vše dobře dopadlo.
Taky jsem měla na začátku těhotenství (cca 6-7 týden) hematom a špinila jsem 3 týdny a taky se to střídalo se silnějším krvácením. Hematom takto odešel a je vše v pořádku.
Já začala krvácet hned na začátku v 5.týdnu. Tmavší krev, špinění, ale i masivní krvácení čerstvou krví a křeče v břiše, kdy jsem myslela, že je konec. Nebyl, vše dobře dopadlo. Měla jsem klidový režim, Ascorutin a utrogestan. Dr. mi tehdy říkal, že tmavá krev je v pořádku, horší je jasně červená. Trvalo to do konce 1. trimestru, pak jsem se vrátila do práce.
Děkuji, a když jste spinily tak se stalo, ze byla u toho o mala křeč?
@Nikolstor píše:
Děkuji, a když jste spinily tak se stalo, ze byla u toho o mala křeč?
Mně břicho pobolívalo tak nějak pořád. Větší křeče tedy jen při krvácení.
@Nikolstor ahojky, řeším teď úplně to stejné, můžu se zeptat jak to u tebe dopadlo? Jak dlouho jsi krvácela nebo ještě krvácis? Díky za odpověď ![]()