Hematom a tmavé krvácení

186
5.3.23 21:51

Hematom a tmave krvácení

Ahojky,
Jsem 9+3, už týden jsem byla v nemocnici hematom 5×4 silné krvácení..

Teď jsem doma, ale objevilo se hodně tmave krvácení, byla jsem na to upozorněna, ale i tak ten strach tu je :(
Ale třída se to ze spinenim.. vím, ze rikala ze to musí nějak odejít buď takto a nebo se to vstřebá..

Měla jste to některá taky tak, dopadlo to dobre? Popripade jak dlouho se spinilo/krvacelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
5.3.23 22:03

Ahoj,

já jsem měla hematom, prvně silné krvácení a pak jsem špinila 14 dní určitě a to jsem se fakt snažila odpočívat, po týdnu špinění mi doktor napsal neschopenku a i přes klidový režim, se mi krvácení ještě několikrát v průběhu těhotenství opakovalo. Vždycky mi řekli, že tam hematom vidí, pak zas, že ne a za pár dní jsem jela zase s krvácením a zase ho našli.
Každopádně vše dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
6.3.23 13:06

Taky jsem měla na začátku těhotenství (cca 6-7 týden) hematom a špinila jsem 3 týdny a taky se to střídalo se silnějším krvácením. Hematom takto odešel a je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3433
6.3.23 13:17

Já začala krvácet hned na začátku v 5.týdnu. Tmavší krev, špinění, ale i masivní krvácení čerstvou krví a křeče v břiše, kdy jsem myslela, že je konec. Nebyl, vše dobře dopadlo. Měla jsem klidový režim, Ascorutin a utrogestan. Dr. mi tehdy říkal, že tmavá krev je v pořádku, horší je jasně červená. Trvalo to do konce 1. trimestru, pak jsem se vrátila do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.3.23 22:17

Děkuji, a když jste spinily tak se stalo, ze byla u toho o mala křeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3433
7.3.23 22:21
@Nikolstor píše:
Děkuji, a když jste spinily tak se stalo, ze byla u toho o mala křeč?

Mně břicho pobolívalo tak nějak pořád. Větší křeče tedy jen při krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.4.23 19:26

@Nikolstor ahojky, řeším teď úplně to stejné, můžu se zeptat jak to u tebe dopadlo? Jak dlouho jsi krvácela nebo ještě krvácis? Díky za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí