Hematom před dělohou po CS

380
10.1.23 15:55

Hematom před dělohou po CS

Ahojky holky,

Nemáte některá zkušenost s hematomem po císařském řezu?
Mě dnes Dr na dontrole řekla ze ma 4cm a ze je problem ze je před dělohou. Takže asi pod jizvou a zvětšil se během 10 dni.
Zitra mě posila na kontrolní sono do nemocnice. Mám strach.. nic moc mi neřekla
Ze se to většinou hlídá, a když to začne zlobit operace.
Neumím si představit byt od malé, nebo tak něco jsem po cisari 3 týdny. :/
Jestli to souvisí stim ze redim krev.. netušim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12592
13.1.23 08:19

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.1.23 09:11

@bjetuschka dopadlo to tak, ze mi udělali ultrazvuk a nasadili ATB jelikož se mi tam rozjížděl už zánět. Hematom se zvětšuje takže se upraví ředění krve.. budu redit méně..
no a za týden na kontrolu, pokud se nezačne menšít nebo naopak se bude zvětšovat musím na reoperaci což vůbec nechci.
Tak doufám ze to zabere … a bude to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
13.1.23 09:14
@Jitka123wal píše:
@bjetuschka dopadlo to tak, ze mi udělali ultrazvuk a nasadili ATB jelikož se mi tam rozjížděl už zánět. Hematom se zvětšuje takže se upraví ředění krve.. budu redit méně..
no a za týden na kontrolu, pokud se nezačne menšít nebo naopak se bude zvětšovat musím na reoperaci což vůbec nechci.
Tak doufám ze to zabere … a bude to dobrý

Já jsem kdysi měla taky po CS zánět. Ale už si nevzpomínám, zda tam byl i hematom, měla jsem zánět v jizvě. Císař je velký zásah do těla, tak teď budeš taková rozbitá, ale věřím tomu, že se to srovná. :hug: Přijde mi zvláštní, že když ředíš krev, tak že se udělá hematom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.1.23 09:22

@bjetuschka pravé díky tomu se udělal hematom jelikož ta krev je hodně naredena
Já po cisari měla cele fialové břicho úplně modřiny podlitiny..
děkuji za zprávu :) je to obrovský zásah jsem teď 3 týdny a bylo mi už trosku lip ale poslední dva dny jsem tahala kočárek a ro břicho hodně bolí jako na začátku.. jizvu mám krásnou díky bohu ale hematom tlačí na tu vnitřní stěnu jizvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
13.1.23 09:34
@Jitka123wal píše:
@bjetuschka pravé díky tomu se udělal hematom jelikož ta krev je hodně naredena
Já po cisari měla cele fialové břicho úplně modřiny podlitiny..
děkuji za zprávu :) je to obrovský zásah jsem teď 3 týdny a bylo mi už trosku lip ale poslední dva dny jsem tahala kočárek a ro břicho hodně bolí jako na začátku.. jizvu mám krásnou díky bohu ale hematom tlačí na tu vnitřní stěnu jizvy

Tak to netahej a hodně odpocivej. Stejně máš šestinedělí, tak jestli se na procházky necítíš, máš plný právo být doma. Když se budeš namáhat, tak se ti to bude hůř hojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí