Kontrakce? Kdy vyrazit do porodnice

455
10.1.23 04:31

Kontrakce? Kdy vyrazit do porodnice

Zdravím, potrebovala bych radu. Cca od 20h mam bolesti v podbrisku, podle aplikace cca 40-50vterin a co 6,5-8 minut. Před hodinou jsem byla v teple sprse a nepomohlo. Jsem prvorodicka 39+2. Voda mi neodtekla, bolesti jsou hodně neprijmne ale zatím to zvladam. Jsem strasne unavená, chce se mi spát ale s tou bolesti to proste nejde, lezim s lahvi horké vody na podbrisku a doufám, ze se to zlepší :D Kdy byste jely do porodnice? Manžel za hodinu vstává do práce tak nevim, jestli mu nerict, at si radsi vezme volno a nebo to nechat tak. Nechci jet zas moc zbytecne brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
316
10.1.23 04:41

No ja by som sla, pre istotu.
Ale zase, neviem ako to mas dohodnute napr. s PA ci porodnicou.
Ja som ju nestihla a z nevinnej kontroly bol akutny cisar 😅

Drzim palce, daj vediet ako dopadnes ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
10.1.23 04:49

@Magic Unicorn v porodnici jsem byla jen na registraci a jinak mam pokud nejsou potíže stále chodit ke svému doktorovi, kontrolu bych mela mít ve středu a do porodnice jit jen s problémy 😃 ted jsem šla znovu do vany a nejspíš ze mě vypadla hlenova Zátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.1.23 05:52

Podle popisu je dost pravdepodobne, ze rodis, ale na porodnici je jeste brzy, pokud neni nejka extra daleko. U prvorodicek je spis sance na delsi porody i kdyz stavaji se ruzne veci…obecne staci kety kdyby byly ty kontrakce stabilne po min. 5 minutach, nebo kdyby praskla voda. Zalezi, jak daleko je nemocnice a jak rychle je pak manzel pripadne odvolatelny z prace, jestli to neni pro nej extra problem, klido at zustane…Bolesti, ktere neraguji na teplou vodu, uz vetsinou byvaji opravdu porodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
10.1.23 06:03

Už je mam co 3-4 minuty po odejiti zatky. Bolí to teda pekne 🙈 Manžel si vzal volno, jen nevim, jak dlouho to ještě vydrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
10.1.23 06:12

@Babadook zajeď si do porodnice ať víš na čem jsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.1.23 06:17
@Babadook píše:
Už je mam co 3-4 minuty po odejiti zatky. Bolí to teda pekne 🙈 Manžel si vzal volno, jen nevim, jak dlouho to ještě vydrzim

Tak to uz vyrazte do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.1.23 06:22
@Babadook píše:

Jo tak to jedte. Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35950
10.1.23 06:23

Mazejte do porodnice. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.1.23 06:55
@Babadook píše:

Tak šup do porodnice. Ani u prvorodičky nemusí porod trvat dlouho :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.1.23 06:59

Ano už jeďte. Preji pohodovy porod!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
10.1.23 07:14

Určitě jeďte, hezky ti to zrychlilo, ať to mas rychle za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.1.23 07:24

Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.1.23 07:30

Měla jsem to podobně, od 4 od rána bolesti cca co 5-6 minut, v 10 jsme jeli do porodnice a tam mi řekli že ještě nic a udělali hamiltona a poslali domu. Už cestou z porodnice začaly o dost větší bolesti a vydržela jsem doma do 2 odpo a jeli znovu. Udělali znovu hamiltona a už mě tam nechali. To už se to po té 3. hodně rozjelo, kontrakce co 2 minuty a malej se narodil v půl 6. Takže určitě jeď aspoň na kontrolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.1.23 08:09

Ja jela kdyz jsem mela kontrakce po 2 minutách, jednou jsem porodila za 2h od prijedu, po druhe za 20 min. :) Udava se ze mas jet do porodnice kdyz jsou pravidelne aspon hodinu po 5ti a mene minutách. Takze jed :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100