Hematom v 1.trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
3.12.10 13:10

Alpaka.. a to si tě ani nenechali v nemocnici? Mě tvrdí, jak jenom ležet, člověk se bojí jít i ty čtyři metry na záchod, aby se něco cestou nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.12.10 13:18
Aja1982 píše:
Alpaka.. a to si tě ani nenechali v nemocnici? Mě tvrdí, jak jenom ležet, člověk se bojí jít i ty čtyři metry na záchod, aby se něco cestou nestalo.

Já v nemocnici ani nebyla. Druhý den jsem došla ke gynekologovi. Ten řekl, že vidí hematom, můžem zkusit Utrogestan, který ale není všemocný a musíme čekat.
Ono současný názor je, že v ranném těhotenství nemůžeš udělat pro udržení tšhotenství vlastně NIC. Samozřejmě obecné zásady platí - nepřetěžovat sen, ne velká fyzická zátěž, nenosit těžká břemena… Ale poloha těla nemá na udržení těhotenství žádný vliv. Je to sice smutné, ale je to tak - nikdo s tím nic neudělá - nezbývá než čekat. Pro mě byla lepší varianta chodit do práce, nijak jsem se tam fyzicky nepředřela, přišla na jiné myšlenky a nekousala si doma v posteli nechty, jestli přežiju další den. Psychická pohoda je důležitější, než ten fyzický klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.12.10 13:28

já sem po 1ivf měla hematom od 8tt do 16tt brala sem to samý co ty,ležela ve špitále, hematom měl 7×3cm dost velkej a koukni na metříky jak to dopadlo :lol:
jo a mě se asi udělal z toho že sem dost zvracela. jo a na utz netlač by ti mohl často ublížit, počkej si vklidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.12.10 13:32

To já měla malinký hematom, asi 2×2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.12.10 14:09

Mě ani neřekli jak je velký :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.8.14 15:13

Dobry den, prosim Vas o radu, sem v 7 tydnu, zacala sem krvacet a nasli mi hematom ani mi nerekli jak velky a poslali me domu bez leku. v ut sem byla na kontrole a rekli, ze je vse v poradku, ale ten hematom tam je, ze si nemam delat velkou nadeji a opet me poslali domu a opet bez nejakych leku.no a ted sem zacala po tydnu znovu krvacet, co s tim? mam si jet koupit ascorutin? da se to uzivat, takhle bez doktora? prosim poradte mi, sem tu nova. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.14 20:44

Dobrý den,
Holky potřebovala bych poradit.na začátku 9tt.jsem začala doma slabé krvácet, mela jsem hematom v dolnim poli. nechali si me tam. v ten večer co me přijali mi pichli pambu (lék na zastaveni krvácení) na druhy den v noci jsem se probudila v kaluží krve a vypadly ze me 2 velké srážení krve, cca velikosti kulečníkové koule (na přirovnání prosím nekoukejte).ultrazvuk jsem si musela vyrvat!!naštěstí miminko bylo v pořádku. pichli mi znova tu pambu.na druhy den jsem krvácet přestávala. za cely tento den jsem mela jen polívku na oběd a suchý rohlík na svacinu a pit jen malo. nakonec jsem dostala i večeři. při večerní vizite jsem lékaři řekla ze me na dotek bolí podbřišek. jeho odpověď byla s rukama za zády,,to bude z hladu'' a ze po večeři nesmím ani jist ani pit. v noci jsem znova začala hodně krvácet. opět pumba na zastaveni krvácení, znova sraženiny. další den ráno mi oznámili neúplný potrat! :,( žádný s léků které jste dostávaly vy jsem nedostala.za to jsem byla dopovana ještě praskama které se nemají užívat v tehu a léky na psychózu a halucinace,…než to zacnu řešit a stresovat, není tu prosim někdo kdo by díky hematomu potratila? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.23 16:34

Zdravím holky, můžete mi prosím poradit, co na utz je hematom? Je to to u šipky? Jsem v 10tt, nekrvacim, nespinim. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.23 17:57

@MichaelaB1994 Ano, to u sipky je hematom. Mela jsem taky.

• Citovat
  • Upravit
11.8.23 22:20
@Anonymní píše:
@MichaelaB1994 Ano, to u sipky je hematom. Mela jsem taky.

Mockrát děkuji za odpověď, už jsem nedoufala, že tu někdo bude u state konverzace:) můžu se zeptat v jakém týdnu a jakmvam to dopadlo? A povolivalo vás podbřišek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.8.23 13:46

@MichaelaB1994 Ahoj taky jsem měla hematom. 1/4 těhotných ho má, říkal lékař a většina dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.23 22:08
@Viktorka33 píše:
@MichaelaB1994 Ahoj taky jsem měla hematom. 1/4 těhotných ho má, říkal lékař a většina dopadne dobře.

Ahoj, díky za odpověď :) byla.jsem 21ho na kontrole a už tam skoro nebyl, takže dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
25.8.23 22:18

Mela jsem hematom od 8 tydne a polezela si 3 tydny v nemocnici. Taky jsem chtela domu. Mam zdravou dospeliu dceru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.8.23 22:20

@MichaelaB1994 Krásná zpráva! :srdce: Díky za ni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.23 18:55

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odbornice z poradny pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Poradna je pro registrované uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí