1. IVF listopad 2010

1478
26.11.10 11:54

1.IVF listopad 2010

Holky, která teď podstupujete IVF? Jak to všechno zvládáte? Zvolili jsme Unicu Brno. Ve středu jsem byla na odběru vajíček, celkem mi jich odebrali 7. Včera byly 4 embryjka, dnes už jen 3 a z toho se dobře vyvíjí jen 2(mají 4 buňky). Plánovali jsme zmrazení, ale asi to teď nakonec nevypadá :-( Transfer by měl být v neděli nebo pondělí. Tak jsem zvědavá. Jste teď některá ve stejné fázi, popř. i v péčí kliniky Unica?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
556
26.11.10 19:24

Ahojky, ja zacinam od zitrka s injekcema Puregonu a punkce by mela probehnout - kdyz bude vsechno v poradku, asi po pristim vikendu.
Jak jsi zvladla injekce a jak ses citila? Drzim palce 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
27.11.10 11:49

Ahoj můžu se k vám přidat? Dnes je to 7den co si píchám puregon a dnes začínám s injekcema cetrotide.

Lenuleenko, jak se citíš po odběru vajíček?? Držím palečky!!!

Elzina: já se po injekcích cítím fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.11.10 16:07

Ahojky Anusa12, jasan, že můžeš :-D
A kdy Tě čeká punkce???
Já jsem začala píchat dneska ráno a jsem příjemně překvapená, že to vůbec nic není, ani to necítím, tak snad to stejně dobře budu i snášet.
A do kterého centra chodíte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
27.11.10 16:28

Já chodím Brno Repromeda. Nevím zatím mi doktor neříkal kdy mě čeká punkce. Ale dnes jsem 7den od začátku cyklu a vlastně 5den co si píchám puregon. V pátek jsem byla na krvi a na UTZ a v úterý mě čeká to samé. Dle mě bude punkce bud v pátek nebo o víkendu. Když půjde vše jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
27.11.10 18:49

Ahoj holky :mavam: Také podstupuji své první IVF :-) Jsem už trošku dál. V úterý jsem měla OPU a již ve čtvrtek jsem byla na transferu. Mě se vytvořili pouze 2 folikuly :-? , naštěstí v nich byli vajíčka, takže 2 vajíčka a ty se naštěstí i oplodnili a ve čtvrtek jsem si je odvezla domů :andel: Teď jen doufám a modlím se, aby se jim u mě líbilo a vyšlo to. No šance je, ale tak strašně malá :-?
Injekce jsem si píchala také sama a bylo to celkem v pohodě, to zvládnete :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
27.11.10 19:29

Ahojky, i já podstupuju své první ivf. V úterý jdu na OPU. Folíky se mně vyvíjejí na jedné straně mnohem rychleji než na druhé, tak jsem zvědavá co bude k odběru.
Elzi, Anusi taky jsem píchala Puregon, dnes naposled :pankac:
Liando, Lenulenko nejde o kvantitu, ale o kvalitu, držím palečky ať se mimískům u vás líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
27.11.10 19:48

Holky, kolik dní jste si píchaly puregon?? A jak se cítíte po odběru vajíček?? To je otázek že :-) ale já jsem zvědavá. Ležely jste nějakou dobu po zavedení vajíček v caru nebo vás hned pustily domů?

Moc moc držím palečky !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
27.11.10 21:37
Já píchala Puregon osum dní. Záleží na tom jak rychle narostou folíky. Myslela jsem, že budu píchat déle, protože po prvním ultrazvuku folíky rostliny pomalu, dr. zvedla dávky a najednou to zase asi rostlo moc rychle. No uvidím v úterý kolik z toho bude vajuch.
Anusa12 píše:
Holky, kolik dní jste si píchaly puregon?? A jak se cítíte po odběru vajíček?? To je otázek že :-) ale já jsem zvědavá. Ležely jste nějakou dobu po zavedení vajíček v caru nebo vás hned pustily domů?Moc moc držím palečky !!!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
28.11.10 09:45

Mně po prvním kontrolním ultrazvuku dávku nezvýšili, ale prodloužili dobu. Takže já celkem píchala 13 dní :think: Odběr vajíček byl v narkóze a proberou Tě v podstatě hned na sále, po zákroku. Akorát, že si pamatuju věci až když jsem dorazila do pokoje. Člověk je sice vzhůru, ale stejně mimo :mrgreen: Pak jsem už ani neusla, to je individualní. Byla to kratoučká narkóza (10-15 minutek), špatně mi nebylo, akorát jsem se trochu motala, ale to bylo tím, že jsem se pak fakt nevyspala…Od OPU mám tlak v bříšku / podbříšku, ale žeprý je to normální a každým dnem je to lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
28.11.10 10:23

Krásnou adventní neděli.
Liando, koukám do tvého popisku, že jsi 23. byla na OPU a 25. už si měla mimísky u sebe. Myslela jsem, že den odběru se do kultivace nepočítá, ale asi ano.
Já mám z narkozy strach. Byla jsem pod narkozou dvakrát a vždy mě bylo hrozně zle, i když to byla jenom laparka. Ale vždy jsem měla nějaké kompikace, tak doufám, že do třetice žádné problémy nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
28.11.10 10:34

Ahojky děkuji za infa. Já už jsem byla pod narkozou a právě že mi vůbec nebylo dobře, zvracela jsem celý den :cry: . Mě taky dávku nezvýšili :-( mám pořád stejnou. Tak snad pan doktor ví co dělá :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
28.11.10 11:16

Holky, tak to řekněte dr., že vám býva po narkoze špatně. Anesteziolog vám může něco dát na to, aby vám nebylo špatně :palec: No nevím, zda to řeší, když je ta narkoza takhle krátká :think: ale myslím, že jo :pankac:
Odběr jsem měla v úterý ráno a transfer už ve čtvrtek ráno. Taky mi to přijde hodně rychlé a brzy, no snad dr. vědí, co dělají :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
28.11.10 13:25

No já se po Puregonu cítila unavená, šla jsem na neschopenku 5.den. Jinak jsem chtěla vydržet až do punkce, ale byla jsem tak vyčerpaná a stále unavená. Ale každý to snáší jinak. Punkce byla pod asi 20min narkozou, poté mě jen pobolívalo 2 dny břicho. Dalo se to vydržet. Odebrali mi 7 folikulů, z toho 4 vajíčka oplodnili, teď máme 3 embryjka. Zítra jdu na transfer. Tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
28.11.10 13:41
Mascha píše:
Krásnou adventní neděli.
Liando, koukám do tvého popisku, že jsi 23. byla na OPU a 25. už si měla mimísky u sebe. Myslela jsem, že den odběru se do kultivace nepočítá, ale asi ano.
Já mám z narkozy strach. Byla jsem pod narkozou dvakrát a vždy mě bylo hrozně zle, i když to byla jenom laparka. Ale vždy jsem měla nějaké kompikace, tak doufám, že do třetice žádné problémy nebudou.

Den odběru se do kultivace nepočítá. My byli na OPU 24. a 29. tj. zítra bude teprve ET. No u každýho je to jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí