Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
taky tak.Odpoledne Ti určitě napíšu jak jsem dopadla.zítra budeme vědět ale asi jen to kolik vajíček tam bylo.
Anuso, taky jdu dneska na masáž, abych se od toho všeho odreagovala a moooc se těším ![]()
holky, tfuj tfuj - držím pěsti na punkci a podávejte zprávy ![]()
Elzi, mě masérka doporučila masáže na uvolnění pánve a přípravu mimíšků
. Přeji příjemnou masáž, a na jakou jdeš? Já na Reiky, minulý týden jsem byla na baňkách.
to Anusa:
jdu na masáž lávovými kameny - nic mě nebolé, opravdu to chci na uvolnění a odreagování - ale s tím na uvolnění pánve… to je dobrej nápad, asi se na to dneska taky přeptám ![]()
Elzi: Reiki je právě taková energetická masáž. Mě taky nic nebolí. Ale chci se jak píšeš odreagovat. Zítra napíšu co a jak.
ANUSA, a jakou dávku toho puregonu jsi měla?Já prvních 9dní 175 jednotek a pak na 2 dny 200 jednotek
Kozumplíce píše:
Ahoj holky,můžu se přidat?
Já mám zítra punkci,je to moje první ivf.A popravdě se té punkce trošku bojím,mám toho v pátek strašně moc, a tak se děsím jestli budu schopná po zítřku něco udělat.Dá se to zvládnout?
Ahojky, po punkci bych doporučovala klid, doktor mi doporučil klidový režim doma, hlavně kvůli hyperstimuláku…Takže bych si na den poté neplánovala nějaké velké akce ![]()
Kozumplice - pro zajímvost, k tomu puregonu: ja mela puregon rano 150 a vecer 100 a ted mám 150 ráno i večer…