Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčičky, tak už jsem doma. Narkoza byla opravdu v pohodě, anestezioložka byla opravdu velice milá, vše mě vysvětlila a probuzení bylo do růžova ![]()
Máme sedum vajuch, není to moc, ale jak říkala Lianda, nejde o kvantitu, ale o kvalitu. Teď ještě kolik se jich oplodní. Máme dobré spermio, tak jsme to nechali normálně. Volat si mám zítra v jednu.
Anusa12 píše:
Ahoj holky, ted jsem dorazila od doktora,tak me potesil. Ve ctvrtek jdu na punkci a v utery si jdu pro embryjka. Mam takovou radost.
Liando, nastaveno
. Snad je to přehledné ![]()
Anusko, to je parada, tak preji at to vsechno dal klape.
Ja jdu na kontrolu zitra rano, ale puregon picham teprve od soboty, takze si jeste na vsechno pekne pockam a zatim se budu tesit na dobre zpravy od vas vsech ![]()
Elzi, tak na zítra přeju hodně dobrých folíků. Máš první ultrazvuk při stimulce?
Mascho bezva
7 vajuch, náhodou to je dost velký počet
Já s těma mýma dvěma broučkama
A Tvoje první narkoza „do růžova“
Držím palečky, ať jsou spermijky úspěšné a všech 7 se oplodní
My jsme chtěli u těch našich dvou pro jistotu ICSI, no embryoložka řekla, že spermiogram je tak dobrý, že je to zbytečné…do druhého dne jsem trnula a když by se neoplodnili ani jedno, tak bych ji asi proklela
No měla pravdu
Teď jen, aby se jim u mě líbilo ![]()
Podpísek chválim ![]()
Liando, nám v podstatě embriolog řekl to samé, že máme dobrý spermiogram tak, že je ICSI zbytečné, ale taky mám strach, aby se nám něco oplodnilo, jinak ![]()
Mascho - děkuji, jsem na to zvědavá ![]()
jinak je to první kontrola od počátku stimulace…
Elzi, já jsem na prvním ultrazvuku měla jenom tři mrňavý folíky. Tak mě Dr. přidávala množství puregonu. Kolik pícháš jednotek? Já ze začátku 225 IU.
to: Mascha
A jak casto sis to pichala? ja mam rano 150 jednotek a vecer 100… takze mas taky kratky protokol, jako ja, jak tak koukam.
Jsem moc rada, ze je moznost takoveto diskuze a je nas vic, ktere prozivame totez ![]()
Liando - snazila jsem se
mas pravdu, ze je to prakticke a prehledne ![]()
Také jsem vděčná za tyhle diskuze
Chodím i na „IVF v září“ a tam jsem se dozvěděla spoustu užitečných věcí a o psychické podpoře nemluvě
Tady jsme na tom všechny stejně a když člověk ví, že na to není sám, tak je to vždy lepší ![]()
Mascho držím palečky
Liando: myslím že se vyvíjí dobře a že jich je dost, podle toho co diktovala paní doktorka.
Mascho moooc gratuluju, já měla taky 7 a jak jsem již psala tak 2 vydržely…Já jsem dneska asi málo odpočívala, tak už se chystáme s dcerunkou spinkat, vlastně už ležíme ![]()
Jinak mě začalo malinko pobolívat v podbřišku, tak snad je to jen dobrá známka…ale trochec se bojím ![]()