1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
30.11.10 14:33

Ahoj holčičky, tak už jsem doma. Narkoza byla opravdu v pohodě, anestezioložka byla opravdu velice milá, vše mě vysvětlila a probuzení bylo do růžova :lol:
Máme sedum vajuch, není to moc, ale jak říkala Lianda, nejde o kvantitu, ale o kvalitu. Teď ještě kolik se jich oplodní. Máme dobré spermio, tak jsme to nechali normálně. Volat si mám zítra v jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
30.11.10 14:36
Anusko, skvělé :potlesk:. Tak to budeme čekat spolu, budeme jen o dva dny. :pankac:
Anusa12 píše:
Ahoj holky, ted jsem dorazila od doktora,tak me potesil :) . Ve ctvrtek jdu na punkci a v utery si jdu pro embryjka. Mam takovou radost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
30.11.10 15:23

Liando, nastaveno :palec: . Snad je to přehledné :lol:

Jinak, když si holky dáte „zobrazovat podpisy“, tak to v mém podpísku uvidíte :wink: Nechcete si také nastavit ten podpis ? Nastavuje se to nahoře vpravo v nastavení. Ten podpis se zobrazuje pod každou zprávou a pak budeme hned v obrazu :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.11.10 15:53

Anusko, to je parada, tak preji at to vsechno dal klape.
Ja jdu na kontrolu zitra rano, ale puregon picham teprve od soboty, takze si jeste na vsechno pekne pockam a zatim se budu tesit na dobre zpravy od vas vsech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
30.11.10 17:02

Elzi, tak na zítra přeju hodně dobrých folíků. Máš první ultrazvuk při stimulce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
30.11.10 17:11

Mascho bezva :dance: 7 vajuch, náhodou to je dost velký počet :pankac: Já s těma mýma dvěma broučkama :oops: :-) A Tvoje první narkoza „do růžova“ :wink: Držím palečky, ať jsou spermijky úspěšné a všech 7 se oplodní :hug: My jsme chtěli u těch našich dvou pro jistotu ICSI, no embryoložka řekla, že spermiogram je tak dobrý, že je to zbytečné…do druhého dne jsem trnula a když by se neoplodnili ani jedno, tak bych ji asi proklela :oops: No měla pravdu :andel: Teď jen, aby se jim u mě líbilo :-?
Podpísek chválim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
30.11.10 17:19

Liando, nám v podstatě embriolog řekl to samé, že máme dobrý spermiogram tak, že je ICSI zbytečné, ale taky mám strach, aby se nám něco oplodnilo, jinak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.11.10 18:17

Mascho - děkuji, jsem na to zvědavá :dance:
jinak je to první kontrola od počátku stimulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
30.11.10 18:23

Elzi, já jsem na prvním ultrazvuku měla jenom tři mrňavý folíky. Tak mě Dr. přidávala množství puregonu. Kolik pícháš jednotek? Já ze začátku 225 IU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.11.10 18:26

to: Mascha
A jak casto sis to pichala? ja mam rano 150 jednotek a vecer 100… takze mas taky kratky protokol, jako ja, jak tak koukam.
Jsem moc rada, ze je moznost takoveto diskuze a je nas vic, ktere prozivame totez :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
30.11.10 18:33

Elzi také chválím podpísek :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.11.10 18:38

Liando - snazila jsem se :-D mas pravdu, ze je to prakticke a prehledne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
30.11.10 18:46

Také jsem vděčná za tyhle diskuze :pankac: Chodím i na „IVF v září“ a tam jsem se dozvěděla spoustu užitečných věcí a o psychické podpoře nemluvě :palec: Tady jsme na tom všechny stejně a když člověk ví, že na to není sám, tak je to vždy lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.11.10 19:53

Mascho držím palečky

Liando: myslím že se vyvíjí dobře a že jich je dost, podle toho co diktovala paní doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
30.11.10 20:07

Mascho moooc gratuluju, já měla taky 7 a jak jsem již psala tak 2 vydržely…Já jsem dneska asi málo odpočívala, tak už se chystáme s dcerunkou spinkat, vlastně už ležíme :palec:
Jinak mě začalo malinko pobolívat v podbřišku, tak snad je to jen dobrá známka…ale trochec se bojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí