1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1478
3.12.10 10:10

Marti a máš ještě nějaké vitamíny a léky na podporu žlutého tělíska? Já se zapomněla na klinice zeptat, když mi napsali kyselinu listovou, jestli si můžu koupit těh. vitamíny, když obsahují listovku taky, jestli to nemůže uškodit…asi to moc řeším že? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 10:30

LENI,a máš zavedený obě?Já totiž chtěla jít jen do jednoho,a od včerejška přemýšlím,že pokud by byly jen 2 tak nevím jestli mám si dát obě.Dvojčata nechci,a tak nechci pokoušet osud :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
3.12.10 10:30

Já beru také Femibion 800 :-) V CARu mi žádné vitamínky nedali :-? Leni, jestli Ti dali listovku už v CAR, tak si myslím, že je zbytečné brát to samé v jiném preparátu. Mě pak dali až po ET na zavádění Crinone. To je progesteron.
Marti ty návaly jsou nepříjemné, to znám. Zvláštní je, že když jsem stimulovala já, tak mi nebylo vůbec nic a zjistila jsem, že se mi hrozně zlepšila pleť - tak čistou jsem ji neměla ani nepamatuju..a jak jsem přestala stimulovat, tak jsem zase tam, kde jsem byla s pletí…nic moc :-( Ale už jí alespoň nemám tak mastnou, jako když jsem brala hormony na tu endošku :roll: Vydrž, Marti :hug:
Mascho držím palečky na dnešní ET :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.12.10 10:32

Ahoj holky,
tak máme z 12vajuch, 7oplodněných embrijek, a v úterý jdou ke mě :dance: . Snad se nic nepokazí. Já beru taky femibion 800.

Leni: Pokud ti dali v caru listovku, tak už si nekupuj vitaminy co listovku obsahuji. Bud papat jen vitaminy nebo jen listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.12.10 10:33

Liando, já jsem v caru taky nedostala žádné vitamíny. Femibion 800 beru na doporucení kamarádky-lékarnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
3.12.10 10:34

Anuso super, pěkný počet :kytka:
Tak si o víkendu hezky odpočiň, at se mimísku / mimískům u Tebe líbí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.12.10 10:42

Liando: mimíškům, nechám si zavést 2embrijka. Už jsi si dělala test? Jak se ti vede? Říkala jsi v caru že bereš vitamíny? Já ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 10:42

ANUS, :potlesk: :potlesk: :potlesk: Já si budu volat až po obědě,nevím proč,ale jsem z toho docela narvozní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.12.10 10:50

Nebuď!!!! Jakou metodou jste nechali oplodnit vajucha? My injekcí tzn. jedna spermie. Třeba je tato metoda rychlejší. Anebo každé car to má jinačí.

Kozumplíce píše:
ANUS, :potlesk: :potlesk: :potlesk: Já si budu volat až po obědě,nevím proč,ale jsem z toho docela narvozní :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 10:55

Taky máme **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
3.12.10 10:55

Lenuleenka

Leni hodně doporučují ten femibion,nic jiného neberu,ten obsahuje i veškeré vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 10:56

Promiň,nějak mi blbne klavesnice.Máme ICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
3.12.10 10:56

lianda

Díky Liando,vydržet musím.Jo a já naopak pleť mám hroznou,samej uhrák a to jí mám jinak pěknou :cert: .Ale je to na chvilku,to se dá zvládnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.12.10 10:58

Taky jsem slyšela na femibion jen chválu, je prý 100 krát lepší než ostatní vitamíny. Netloustne se po něm, ani miminka po něm tak nerostou. Mě vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
3.12.10 11:36

NO taky si myslím že brát jiné vitamíny obsahující listovku bych asi už neměla, ale v CARu mi nedali na výběr, prostě mi hned šupli „jen“ listovku a to mě docela mrzí, ptž bych potřebovala brát i ostatní vitaminy, hlavně železo-bývala jsem chudokrevná, upravilo se to, ale tím těhotenstvím nevím jestli se to zase nevrátí.. Jinak mi partner každý den píchá Agolutin(už mám rozpíchanou celou prcku) a Estrofem 1-1-1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí