1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1478
3.12.10 11:38
Kozumplíce píše:
LENI,a máš zavedený obě?Já totiž chtěla jít jen do jednoho,a od včerejška přemýšlím,že pokud by byly jen 2 tak nevím jestli mám si dát obě.Dvojčata nechci,a tak nechci pokoušet osud :nevim:

My ani moc nepřemýšleli, prostě ta šance u 2e je mnohem vyšší, taky doufáme že se ujme jen jedno, ale kdyby byly 2, tak budeme i tak šťastní…i když už máme 5letou dračici…nějak by se to zvládlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 11:48

Já vím určitě,že dvojčata nechci,jsem asi sobecká,ale nechci o dvojčatech ani přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.12.10 11:50

To já se na dvojčata těším :) . Nechci tohle všechno znovu procházet, taky to není nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 11:55

ANUS,kdyby se jednalo u nás o první dítě,tak to taky neřeším,ale takhle už zvažuji pro a proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.12.10 11:59

Já to nemyslím zle. Asi bych taky uvažovala jinak kdybych měla už dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 12:01

ANUS,je mi jasný,že to zle nemyslíš,ani bych to tak nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
3.12.10 12:27

Martina34

Holky já bych brala i dvojčátka,je mi to jedno hlavně aby to vyšlo,čekám už tak dlouho :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 13:03

MARTI,ty poravdu čekáš dlouho :-( U nás je to,že jedno už mám,a proto to nehrotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 13:18

HOLKY,mám oplodněno 5 vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
3.12.10 13:20

Kozumplíce

Kozumplíce píše:
MARTI,ty poravdu čekáš dlouho :-( U nás je to,že jedno už mám,a proto to nehrotím

To je jasný :pankac:
Jinak gratuluju,super zpráva :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
3.12.10 13:22

Jsem spokojená,ještě kdyby tak to chtělo zůstat do ut,mám na dopoledne planovaný transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
3.12.10 13:43
Anusa12 píše:
Liando: mimíškům, nechám si zavést 2embrijka. Už jsi si dělala test? Jak se ti vede? Říkala jsi v caru že bereš vitamíny? Já ne :oops:

Myslím, že jsem to v CARu zmiňovala, že beru Femibion 800, ale jistá si nejsem. Test jsem zatím nedělala, asi v neděli zkusím, jestli mě strach neodradí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
3.12.10 13:44
Kozumplíce píše:
ANUS, :potlesk: :potlesk: :potlesk: Já si budu volat až po obědě,nevím proč,ale jsem z toho docela narvozní :nevim:

Tohle chápu. Já když volala, zda si mi ty dva bobíci oplodnili, tak jsem měla uplně zpocené ruce a klepal se mi hlas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
3.12.10 13:46
Lenuleenka píše:
NO taky si myslím že brát jiné vitamíny obsahující listovku bych asi už neměla, ale v CARu mi nedali na výběr, prostě mi hned šupli „jen“ listovku a to mě docela mrzí, ptž bych potřebovala brát i ostatní vitaminy, hlavně železo-bývala jsem chudokrevná, upravilo se to, ale tím těhotenstvím nevím jestli se to zase nevrátí.. Jinak mi partner každý den píchá Agolutin(už mám rozpíchanou celou prcku) a Estrofem 1-1-1.

Tak bych vysadila tu jejich „jen listovku“ a začla brát Femibion. Bych si tedy porovnala složení, zda obsahuje Femibion dost té listovky - aby se to prostě vyrovnalo tomu, co Ti dali. Plus v tom Femibionu jsou vitamíny jako v normálním mulťáku. A taky ho beru na doporučení holek taky z Emimna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
3.12.10 13:47
Anusa12 píše:
To já se na dvojčata těším :) . Nechci tohle všechno znovu procházet, taky to není nejlevnější.

Tohle se rovná mému názoru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital