1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
4.12.10 13:22

Marti, ty jsi tak statečná. Takové věci u věřících nechápu, máš li šanci tak ji máš využít a ne aby tě opustil :cert: Hlavně, že jsi našla toho správného chlapa :pankac: a teď bude i to miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
4.12.10 13:26

Cassiopeo, máš pravdu, co CAR to trochu jiný názor. Člověk by si měl vybrat tak jak to cítí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 13:27

No hlavně by věřící neměl odcházet, vždyť v dobrém i zlém, ne? A pokud nechce IVF, tak se smířit s tím, že děti nebudou. Ale to se Martince montujeme do věcí, které jsou naštěstí za ní ;)
teď to vypadá dobře a budem držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.12.10 13:32
Martina34 píše:
Elzi to je perfektní zpráva a myslím že je dobře že si necháš zavést 2,mám to úplně stejně,taky děti ještě nemám a kdyby byly dvojčátka tak mi to taky vadit nebude a budu šťastná že to vyšlo.Jinak u nás v car jsi po ET tak 2 hoďky pak tě pustí.Možná že je to dobrý ležet tam do rána,aspoň budeš v klidu :hug:

Marti, no to je mazec, taky mě to dost překvapuje, že byl tak proti, že k vůli tomu dokázal odejít.
Jak píšou holky, hlavní je, že jsi teď šťastná - vyjde to, věřím tomu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.12.10 13:34

Holky - upřímně… Já to asi nevydržím, jen ležet, ikdyž mi to CAR doporučí. Mám štěňátko, když jsem teď doma, jsem zvyklá s ním často chodit ven a pořád něco uklízet. Určitě se teda po transferu budu snaži šetřit, ale obávám se, že ležet a nicnedělat nevydržím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
4.12.10 13:37

cassiopeia

Casiopeia - máš asi pravdu,člověk když se až moc hlídá je to na prd,já se asi ale znám a tak se určitě budu max.šetřit a pozorovat.V podstastě budu jakoby poprvé těhotná až mi dají embroušky a vím že to budu strašně prožívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
4.12.10 13:40

Mascha

Mascha píše:
Marti, ty jsi tak statečná. Takové věci u věřících nechápu, máš li šanci tak ji máš využít a ne aby tě opustil :cert: Hlavně, že jsi našla toho správného chlapa :pankac: a teď bude i to miminko.

Statečná to ne,toužila jsem tenkrát strašně po dítěti a nedokázala jsem mlčet a třeba své picity tolik neventilovat a zřejmě jsem ho svým chováním odradila.On už má teď novou ženu a 2děti,v těch chvílích když jsem se to dozvěděla jsem si připadala k ničemu..teď si vážím přítele strašně moc,pomáhá mi to zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
4.12.10 13:43

Martina

Holky strašně děkuju,je to za mnou a snad už teď vše zvládnu,přítel to vydrží a konečně budu držet své dítě v náručí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
4.12.10 13:45

Elzi

Elzina píše:
Holky - upřímně… Já to asi nevydržím, jen ležet, ikdyž mi to CAR doporučí. Mám štěňátko, když jsem teď doma, jsem zvyklá s ním často chodit ven a pořád něco uklízet. Určitě se teda po transferu budu snaži šetřit, ale obávám se, že ležet a nicnedělat nevydržím :nevim:

Elzi a jaký máš šťeňátko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 13:49

Elzi - jo, to je to, o čem mluvím. Na každé klinice to mají jinak. Beru to tak, že nejdůležitější je pohoda, takže mi vyhovuje, jak to radili mě - šetřit se, ale de facto mi toho moc nezakázali. Protože než být v nepohodě v posteli - tam mě většinou už během prvního dne bolí celé tělo - budu raději v mírném režimu domovním. Je fakt, že doktor je doktor, já třeba věřím svý sliznici, kterou furt chválili, jak je ukázková už v době, kdy folikuly ještě potřebovaly pár dní, a nevím, jak jsi na tom třeba Ty a proč Ti doporučovali ležet,jestli je to tam zvykem, nebo k tomu u Tebe měli důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 13:56

Je fakt, že neúspěšná snaha o dítě je pro pár velká zátěž. Obzvlášť špatně to muži snáší, když je problém na jejich straně. Kamarádce se taky takhle vztah rozpadl. Ono se to dobře řekne, ale ideální je to brát tak, že žít dobře lze i bez dětí.
Chtěla jsem s tím seknout hned po tom prvním pokusu.
Druhý pokus s jinými injekcemi a punkcí jen třetinového počtu folikulů byl mnohem snazší, co se týče bolesti. Takže jo, když to nevyjde, mám ještě mrazáčky, možná bych dala i tu poslední proplácenou stimulaci, ale pak, pak na to kašlu. A na kočárky a výbavu se začnu koukat až tak v pátém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 13:58
Martina34 píše:Elzi a jaký máš šťeňátko???

možná to na fotce?
mimochodem, teď mi pro změnu břicho hřeje kočka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
4.12.10 14:10

cassiopeia

cassiopeio koukám že máš taky endomrchu.a kde jí máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 14:16

Marťa objevili mi ji letos na jaře při laparoskopii. Přijela jsem kvůli tomu o čtvrt roku dřív z Afriky, myslela jsem, že je to cysta nebo slepák a představovala si v živých barvách, jak tam v bolestech umírám, až to praskne :D
Na laparču jsem šla s cystou, ale než došlo na termín, bylo po cystě, a stejně se tam koukli, když to zlobilo takovou dobu.

Levý vaječník… a zbytek jdu dohledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.12.10 14:22

Štěňátko mám to, které mám v profilovce - kavalírka, je to můj miláček :huban:
Co se týče ležení v CAR, tak to není asi jen v mém případě, ale obecně Fertimed v Olomouci nechává po ET všechny pacientky přes noc. Teď jsem to ještě hledala na netu a opravdu to vypadá, že to dělají jen tam.
Když jsem se na to zeptala doktorky, jestli je to třeba z důvodu možných komplikací, tak mi řekla, že ne, že se to jen obecně doporučuje, aby si ohlídali, že ta ženská opravdu leží a je v klidu, alespoň prvních několik hodin.
Taky mám kamarádku, která podstupovala před pár lety IVF v Brně - mám dojem, že v Pronatalu. A po transferu ležela jen pár hodin a nijak ji nenařizovali vyloženě klidový režim, prý jí doslova řekli: milá paní, u nás se neleží, u nás se těhotní, dělejte to, co jste zvyklá, jen nic těžkého netahejte… Takže chodila pak normálně do práce - kancelářské zaměstnání. Ale IVF se nepovedlo, těžko říct, čím to bylo. Nicméně další měsíc otěhotněla přirozenou cestou.
To jsou paradoxy, co :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital