1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
4.12.10 14:57

Elzino mě na laparku poslala moje dr. po třech letech snažení s tím, že si myslí, že to bude jen takové profouknutí vejcovodů , že to prý taky někdy pomáhá. Nález neprůchodných vejcovodů všechny překvapil, protože jsem neměla nikdy žádné problémy. No jsem ráda, že díky laparce vím na čem jsem, ale je to operace a dobře mi po tom moc nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
4.12.10 15:01
Tak já bych to uvítala, mám nulky :mrgreen: , ale připadá mi, že mě jenom bolej bradavky.
Cassiopeia píše:
holky, taky vám rostou prsa a sprostě u toho bolej? Připadám si jako kdysi, když jsem dostala první antikoncepci..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 15:03
Mascha píše:
Tak já bych to uvítala, mám nulky :mrgreen: , ale připadá mi, že mě jenom bolej bradavky.

no mě bolej bradavky tak, že mám pocit, že mě bolí celá prsa :) Ale znatelně se mi nalejvaj, už to nejsou tak smutný psí uši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 15:08
Mascha píše:
Elzino mě na laparku poslala moje dr. po třech letech snažení s tím, že si myslí, že to bude jen takové profouknutí vejcovodů , že to prý taky někdy pomáhá. Nález neprůchodných vejcovodů všechny překvapil, protože jsem neměla nikdy žádné problémy. No jsem ráda, že díky laparce vím na čem jsem, ale je to operace a dobře mi po tom moc nebylo.

ono v důsledku - pomůže operace? pokud jsou vejcovody kvalitně slepený, tak se s tím stejně nic dělat nedá, pokud jsou v pořádku, tak to vědomí otěhotnění stejně nepomůže…
Takže jen v případě, že by byla neprůchodnost jen nějak slabá…
a pro informaci. Já bych se, Elzi, spíš soustředila na současnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.12.10 15:21
Cassiopeia píše:
holky, taky vám rostou prsa a sprostě u toho bolej? Připadám si jako kdysi, když jsem dostala první antikoncepci..

mě vůbec. ale kdyby mi aspoň porostly, tak bych se vůbec nezlobila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
4.12.10 15:22
Souhlasím, soustřeď se na přítomnost, věř tomu, že se zadaří a už nebudeš potřebovat myslet na laparku.
Cassiopeia píše:
Mascha píše:
ono v důsledku - pomůže operace? pokud jsou vejcovody kvalitně slepený, tak se s tím stejně nic dělat nedá, pokud jsou v pořádku, tak to vědomí otěhotnění stejně nepomůže…
a pro informaci. Já bych se, Elzi, spíš soustředila na současnost ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
4.12.10 15:23
Tak jsme na tom stejně, ale třeba ještě porostou :mrgreen:
Elzina píše:
Cassiopeia píše:
mě vůbec. ale kdyby mi aspoň porostly, tak bych se vůbec nezlobila :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.12.10 15:25
Cassiopeia píše:
Mascha píše:
a pro informaci. Já bych se, Elzi, spíš soustředila na současnost ;)

Nic jiného mi nezbývá :-D Ale když to nevyjde, je otázka, jestli to nepodstoupit… Ale to budu řešit, až když to fakt nevyjde, zatím si to nepřipouštím 8-)
Cassipeio - jsi sestřička, nebo lékařka, či něco podobného? Soudím dle toho, co jsi psala výše o neurologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.12.10 15:27

Ještě by mě dámy zajímalo, zda jste měli před punkcí nějaké bolesti podbříšku, nebo zda byl alespoň více citlivý? Já ho včera začala cítít a dneska mě trochu poboilívá 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
4.12.10 15:30
Určitě jsem ho měla více citlivý. Po punkci mě pak pobolíval a pobolívá do teď.
Elzina píše:
Ještě by mě dámy zajímalo, zda jste měli před punkcí nějaké bolesti podbříšku, nebo zda byl alespoň více citlivý? Já ho včera začala cítít a dneska mě trochu poboilívá 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 15:40
Elzina píše:
Cassipeio - jsi sestřička, nebo lékařka, či něco podobného? Soudím dle toho, co jsi psala výše o neurologii…

mám zdrávku, ale profesí mnoho :D ve zdravotnictví celkem pět let (pokud nebudem počítat veterinu), ale chirurgický obory, gyndu jen ve škole a jako pacient :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 15:42
Elzina píše:
Ještě by mě dámy zajímalo, zda jste měli před punkcí nějaké bolesti podbříšku, nebo zda byl alespoň více citlivý? Já ho včera začala cítít a dneska mě trochu poboilívá 8-o

Jo, zvlášť před tou první, kdy mi vaječníky pučely jak šílený, levý i pravý podbřišek. Je to normální.

U druhé až den dva před a mírněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 15:44
Mascha píše:

ono máte třeba jinou medikaci, mám pro udržení Utrogestan, což je progesteron…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
4.12.10 15:51
I já mám ultrogestan, před transférem jednu tabletu 3× denně a po transféru dvě tablety 3× denně.
Cassiopeia píše:
Mascha píše:
ono máte třeba jinou medikaci, mám pro udržení Utrogestan, což je progesteron…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
4.12.10 16:12
Mascha píše:
I já mám ultrogestan, před transférem jednu tabletu 3× denně a po transféru dvě tablety 3× denně.

fuj, tak to já jen 2×2, i tak mi to leze na nervy, být furt „špinavá“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital