Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Martina34 píše:Mascha píše:JOJO jsem zvědavá co tam budu mít.To je prima že se cítíš dobře
Ahoj Martinko, děkuji, cítím se dobře jen sem tam pobolívá podbříšek. Jinak žádné příznaky.
A jak ty kočko? Koukám, že v úterý kontrola.Martina34 píše:
Mascho jak se cítíš???.Mascho měla jsi nějaké vedlejší účinky při stimulce?Pila jsi hodně?m
Mascha píše:
V druhé polovině stimulky jsem začala cítit podbříšek a taky bolest bradavek. Jinak jsem se cítila v pohodě. Co se týká pití, tak jsem se musela hodně hlídat, protože já zapomínám pít, takže jsem to řešila tím, že jsem sebou nosila petku a kontrolova se.Martina34 píše:Mascha píše:JOJO jsem zvědavá co tam budu mít.To je prima že se cítíš dobře
Ahoj Martinko, děkuji, cítím se dobře jen sem tam pobolívá podbříšek. Jinak žádné příznaky.
Mascho jak se cítíš???.Mascho měla jsi nějaké vedlejší účinky při stimulce?Pila jsi hodně?m
No tak jsem zvědavá,mě zatím nic není.a co a kolik sis píchala?
Martina34 píše:Mascha píše:No tak jsem zvědavá,mě zatím nic není.a co a kolik sis píchala?
V druhé polovině stimulky jsem začala cítit podbříšek a taky bolest bradavek. Jinak jsem se cítila v pohodě. Co se týká pití, tak jsem se musela hodně hlídat, protože já zapomínám pít, takže jsem to řešila tím, že jsem sebou nosila petku a kontrolova se.Martina34 píše:Mascha píše:JOJO jsem zvědavá co tam budu mít.To je prima že se cítíš dobře
Už mě hrabe z toho čekání…a taky nicnedělání! Před3 týdny jsme se přestěhovali do většího a nemůžu ani vybalovat. Dneska pokládáme lino do ložnice a já se jen dívám, no hrůza. A tak ráda bych pomohla, asi s toho zblázním
![]()
To je fakt sranda
. Já věřím že se uvidíme v úterý v caru. Nesmíš mít špatné myšlenky. Taky jdu v pondělí do práce ale nechce se mi. Pač mám nafouklé břicho a nezapnu žádné kalhoty, musím chodit v teplákách
. Už se nemůžu dočkat úterý ![]()
mimosek píše:
Liando, myslím,že pomalu můžeme gratulovat, je tam a je už celkem pěkně vidět,zítra určo zas bude o něco tmavší,ale ať to nezakřiknem
. Já jsem tak zvědavá,co zítra řeknou mě- mám si volat, jak dopadla naše 3embryjka a mám opravdu strach, že mi řeknou, že transfer se v úterý nekoná…no uvidíme…zítra jsem celý den v práci,až do osmi, tak výsledek napíši až večer, jak přijdu domů…jinak pěkně jste se tu rozepsali…
Anusa- i já byla včera na oslavě,ale u nás měla narozeniny mamča…je to až moc divné,jak máme vše spolu..tak třeba se i v úterý zase uvidíme
Lenule, tak to ti věřím, že je hrozný nic nedělat. Ale ono to určo stojí za to, vždyť ty už jednu berušku máš
, tak víš jakej je to pocit.
Mě všichni říkaj, že to za to stojí!!!! Tak uvidíme. Ale nevím jak vydržím nic nedělat po transferu ![]()
Hm tak já píchám jinak,měla jsem na 3 dny 225 a 4 dny už jen 150 gonalu ![]()
Lenuleenka píše:
Už mě hrabe z toho čekání…a taky nicnedělání! Před3 týdny jsme se přestěhovali do většího a nemůžu ani vybalovat. Dneska pokládáme lino do ložnice a já se jen dívám, no hrůza. A tak ráda bych pomohla, asi s toho zblázním![]()
Leni vydrž,za to to přeci stojí.Je to určitě na palici,to je jasný ![]()
Anusko, to víš že to za to stojí, jen je mi to prostě už dlouhý…A právě že už mám doma 5letou divošku, tak je to o to horší. Ale dost negativismu, jinak si to vice méně užívám
Jen jsem teď strašně náladová a mazlík už neví, kdy na něho zase vybafnu s něčím nesmyslným ![]()
Už se určitě těšíš co? Včera jsme byli nakupovat, tak jsem vklouzla s malou do obchůdku s dětským zbožím a obdivovaly jsme ty nádherný mini hadříky a kočárky ![]()
Leni, to víš že se těším
. Já jsem tak nadržená
na miminka. Už aby byly u mě ![]()
Mimosku kliiid ![]()
máš tady řádný příklad Liandu, že stačí i dvě embryjka a když stojí za to, vydrží a zahnízdí ![]()
Budem na Tebe myslet ![]()
Lenuleenka píše:
Včera jsme byli nakupovat, tak jsem vklouzla s malou do obchůdku s dětským zbožím a obdivovaly jsme ty nádherný mini hadříky a kočárky
Riskujete.
Lenuleenka píše:
Mám z toho docela nervy holky, já chci aby to vyšlo a basta![]()
Nervy jsou to nejhorší, co pro to můžeš udělat.
Najdi si nějakou jinou zábavu ![]()
Souhlasím s Casíkem
Je dobré si najít nějakou lehkou zábavku a ne jen myslet na to, že to a to nemůžu. Prostě těžit z toho i to pozitivum - že se můžeme válet, když ostatní třeba pracují
No já vím, že se mi to lehce říká, že to není tak jednoduché, nervíky prostě pracují ![]()