1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1184
5.12.10 13:48
V druhé polovině stimulky jsem začala cítit podbříšek a taky bolest bradavek. Jinak jsem se cítila v pohodě. Co se týká pití, tak jsem se musela hodně hlídat, protože já zapomínám pít, takže jsem to řešila tím, že jsem sebou nosila petku a kontrolova se.
Martina34 píše:
Mascha píše:
Ahoj Martinko, děkuji, cítím se dobře jen sem tam pobolívá podbříšek. Jinak žádné příznaky.
A jak ty kočko? Koukám, že v úterý kontrola.
Martina34 píše:
Mascho jak se cítíš???
JOJO jsem zvědavá co tam budu mít.To je prima že se cítíš dobře :hug: .Mascho měla jsi nějaké vedlejší účinky při stimulce?Pila jsi hodně?m
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
5.12.10 13:51

Mascha

Mascha píše:
V druhé polovině stimulky jsem začala cítit podbříšek a taky bolest bradavek. Jinak jsem se cítila v pohodě. Co se týká pití, tak jsem se musela hodně hlídat, protože já zapomínám pít, takže jsem to řešila tím, že jsem sebou nosila petku a kontrolova se.
Martina34 píše:
Mascha píše:
Ahoj Martinko, děkuji, cítím se dobře jen sem tam pobolívá podbříšek. Jinak žádné příznaky.
Martina34 píše:
Mascho jak se cítíš???
JOJO jsem zvědavá co tam budu mít.To je prima že se cítíš dobře :hug: .Mascho měla jsi nějaké vedlejší účinky při stimulce?Pila jsi hodně?m

No tak jsem zvědavá,mě zatím nic není.a co a kolik sis píchala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.12.10 13:56
Ze začátku 225 Gonalu po třech dnech zvíšeno na 250, poslední dva dny 150. Já píchala jenom ráno, ale vím, že někdo píchá ráno a večer.
Martina34 píše:
Mascha píše:
Martina34 píše:
Mascha píše:
Martina34 píše:
Mascho jak se cítíš???
No tak jsem zvědavá,mě zatím nic není.a co a kolik sis píchala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 14:10

Mám z toho docela nervy holky, já chci aby to vyšlo a basta :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 14:14

Už mě hrabe z toho čekání…a taky nicnedělání! Před3 týdny jsme se přestěhovali do většího a nemůžu ani vybalovat. Dneska pokládáme lino do ložnice a já se jen dívám, no hrůza. A tak ráda bych pomohla, asi s toho zblázním :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
5.12.10 14:20

To je fakt sranda :-D . Já věřím že se uvidíme v úterý v caru. Nesmíš mít špatné myšlenky. Taky jdu v pondělí do práce ale nechce se mi. Pač mám nafouklé břicho a nezapnu žádné kalhoty, musím chodit v teplákách :lol: . Už se nemůžu dočkat úterý :dance:

mimosek píše:
Liando, myslím,že pomalu můžeme gratulovat, je tam a je už celkem pěkně vidět,zítra určo zas bude o něco tmavší :-),ale ať to nezakřiknem :-? . Já jsem tak zvědavá,co zítra řeknou mě- mám si volat, jak dopadla naše 3embryjka a mám opravdu strach, že mi řeknou, že transfer se v úterý nekoná…no uvidíme…zítra jsem celý den v práci,až do osmi, tak výsledek napíši až večer, jak přijdu domů…jinak pěkně jste se tu rozepsali…
Anusa- i já byla včera na oslavě,ale u nás měla narozeniny mamča…je to až moc divné,jak máme vše spolu..tak třeba se i v úterý zase uvidíme :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
5.12.10 14:22

Lenule, tak to ti věřím, že je hrozný nic nedělat. Ale ono to určo stojí za to, vždyť ty už jednu berušku máš :) , tak víš jakej je to pocit.

Mě všichni říkaj, že to za to stojí!!!! Tak uvidíme. Ale nevím jak vydržím nic nedělat po transferu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
5.12.10 14:39

Mascha

Hm tak já píchám jinak,měla jsem na 3 dny 225 a 4 dny už jen 150 gonalu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
5.12.10 14:40

Lenuleenka

Lenuleenka píše:
Už mě hrabe z toho čekání…a taky nicnedělání! Před3 týdny jsme se přestěhovali do většího a nemůžu ani vybalovat. Dneska pokládáme lino do ložnice a já se jen dívám, no hrůza. A tak ráda bych pomohla, asi s toho zblázním :nevim: :roll:

Leni vydrž,za to to přeci stojí.Je to určitě na palici,to je jasný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 14:41

Anusko, to víš že to za to stojí, jen je mi to prostě už dlouhý…A právě že už mám doma 5letou divošku, tak je to o to horší. Ale dost negativismu, jinak si to vice méně užívám :wink: Jen jsem teď strašně náladová a mazlík už neví, kdy na něho zase vybafnu s něčím nesmyslným :zed:
Už se určitě těšíš co? Včera jsme byli nakupovat, tak jsem vklouzla s malou do obchůdku s dětským zbožím a obdivovaly jsme ty nádherný mini hadříky a kočárky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
5.12.10 14:55

Leni, to víš že se těším :) . Já jsem tak nadržená :) na miminka. Už aby byly u mě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
5.12.10 15:29

Mimosku kliiid :)
máš tady řádný příklad Liandu, že stačí i dvě embryjka a když stojí za to, vydrží a zahnízdí :)
Budem na Tebe myslet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
5.12.10 15:31
Lenuleenka píše:
Včera jsme byli nakupovat, tak jsem vklouzla s malou do obchůdku s dětským zbožím a obdivovaly jsme ty nádherný mini hadříky a kočárky :andel:

Riskujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
5.12.10 15:33
Lenuleenka píše:
Mám z toho docela nervy holky, já chci aby to vyšlo a basta :zed: :mrgreen:

Nervy jsou to nejhorší, co pro to můžeš udělat.
Najdi si nějakou jinou zábavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
5.12.10 15:59

Souhlasím s Casíkem :-) Je dobré si najít nějakou lehkou zábavku a ne jen myslet na to, že to a to nemůžu. Prostě těžit z toho i to pozitivum - že se můžeme válet, když ostatní třeba pracují :-) No já vím, že se mi to lehce říká, že to není tak jednoduché, nervíky prostě pracují :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí