Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anusa12 píše:
Holky, nevíte kolik cca stojí kryokonzervace???
Unica Brno chce 4500,– za zamražení a každý rok ještě 1000,–. Ale tohle má každá klinika jinak.
Elzina píše:
Ahoj holky, tak já jdu zítra ráno na punkci, držte prosím palec
Včera večer mi manžel musel píchnout do zadku pregnyl, dnes už nemám pocit tak šíleně nafouklého břicha, jako včera, tak snad je vše v pořádku a zítra bude pořádná úroda
Rozhodli jsme se, že využijeme všech nadstandartů - ICSI, prodloužené kultivace i asistovaného hatchingu a nechám si zavést 2 embria. Když už, tak už a to by bylo, aby to nevyšlo
Elzi, taky jsme to takhle udělali…ze vším všudy, abysme si pak nevyčítali, že se to nepovedlo! Tak zítra ať vše dopadne, držím palečky a pak písni ![]()
Holky jsem už dneska nějaká unavená, tak jdeme do hajan s berunkou(taky je už po mikulášské unavená). Dobrou ![]()
Lenuleenka píše:
Holky jsem už dneska nějaká unavená, tak jdeme do hajan s berunkou(taky je už po mikulášské unavená). Dobrou
dobrou Leni ![]()
Lianda píše:
Dobré ránko holky
Liando dobré ráno,no paráda ty mi děláš holka velikou radost
![]()
Martinko jen se hezky udržuj v dobré náladě, to je důležité
Zítra už kontrola, v kolik tam máš být ![]()
Tak jsem to už nemohla vydržet a udělala si testík…a oni tam byly //, sice jedna slabší, asi tak jak Liandina ze včerejška, ale mám z toho obrovskou radost
![]()
Jen po tom stěhování nemůžu najít kabel od foťáku do pc, tak vám sem zatím nemůžu dát fotečku
![]()
Lenuleenka píše:
Tak jsem to už nemohla vydržet a udělala si testík…a oni tam byly //, sice jedna slabší, asi tak jak Liandina ze včerejška, ale mám z toho obrovskou radost![]()
Lenuleenka píše:
Tak jsem to už nemohla vydržet a udělala si testík…a oni tam byly //, sice jedna slabší, asi tak jak Liandina ze včerejška, ale mám z toho obrovskou radost![]()
Lenuleenka píše:
Wow! takhle brzo? No Ty mě snad začneš znervozňovat ![]()
Holky super, zatím stoprocentní úspěšnost!
Tak ať to sílí a překoná všechny nástrahy, které ještě čekají ![]()