Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Masha - jo, máš pravdu, řekli mi za 17-18 dnů na krev a moč. Jen kdyby byly potíže nebo menstruace, tak dřív. Takže když to dopadne, půdem na CAR stejně, tzn.17.12.
Sakryš, Leni, Tys mě tedy naladila s tím testováním… fakt jsem nalomená, jestli to nezkusit zítra, ale mám doma ten jeden, a taky se bojim
tak to asi radši ještě vydržím ![]()
Jinak jsem se byla projít, super, já to miluju, je tak Vánočně… Rybník je zamrzlý nějak podivně, takže se na něm nebruslí, přitom byly velké mrazy, tak bude asi nebruslící… škoda. My se přestěhovali v létě, tak ještě nevím, jak to tu kde co funguje ![]()
Cassiopeia píše:
Masha - jo, máš pravdu, řekli za 17-18 dnů na krev a moč. Jen kdyby byly potíže nebo menstruace, tak dřív. Takže když to dopadne, půdem na CAR stejně, tzn.17.12.
tak jsem si to už musela vypsat ![]()
dneska - Elzina odběr -
zítra! tři transfery - Anuška, Mimosek a Kozumplíce
a Martina kontrola stimulace
Holky DRŽÍME PALCE ![]()
Holčiny, Kasík mě navedla na myšlenku udělat takovou tabulku pro přehlednost. Není to můj nápad, mají ji udělanou holčiny na jedné diskuzy kam také chodím. Tak jestli s tím souhlasíte, tak ji můžeme pak postupně aktualizovat až do té doby než budeme všechny těhulky. Kdybych náhodou na někoho zapoměla či měla něco špatně tak se hrozně omlouvám, stačí písnout a nebo tabulku zkopírovat, opravit a znovu přidat.
Stimulantky
Martina34 - kontrola 7.12.
Elzina - OPU 6.12. 10 vajíček, 8.12. kontrola
Čekatelky
Kozumplíce - 7.12. transfer
Mimosek - 7.12. transfer
Anusa12 - 7.12. transfer
Mascha - 2.12. transfer 1 embryo, krev 17.12.
Cassiopeia - 30.11. transfer 2 embrya, krev 17.12.
Lenulenka - 29.11. transfer 2 embrya, 6.12. dušík s //
Lianda - 25.11 transfer 2 embrya, 5.12. dušík s //, 17.12 UZ
Těhulky
Příspěvek upraven 06.12.10 v 18:02
Ahojky holky,
všechny moc zdravím ![]()
Teda toto ale trvalo, než jsem se pročetla na konec diskuse ![]()
Předně chci potichu gratulovat Lenči k testíku
moooooc mě to těší a přeji, aby jen sílil ![]()
Já jsem se až teď trochu otřepala, z toho všeho, po narkóze jsem malinko zvracela, což mě překvapilo, jelikož jich mám pár za sebou a nikdy mi nic nebylo… a dlouho mě nechtěli pustit, že jsem byla bledá a taky se mi motala hlava.
Odpoledne jsem pak doma prospala, vlastně do teď a podbříšek mě teda bolí celkem dost, když ležím, tak ne, ale když vstanu ![]()
Jinak máme 13 vajíček, z toho prý 3 nedozrálé, takže 10 jsme si nechali oplodnit ICSI.
Ve středu jdu na kontrolu a příp. ET - ale chceme prodlouženou kultivaci, tak uvidíme, co nám poví a jak se budou vyvíjet ![]()
Mascho, pěkný seznámek, paráda ![]()
Elzi, to je úrodička
Bezva
No jo, občas po narkoze bývá
, ale to brzy pomine
Máš si zítra volat, jak se vyvíjí ![]()
Lianda píše:
Mascho, pěkný seznámek, paráda
Elzi, to je úrodičkaBezva
No jo, občas po narkoze bývá
, ale to brzy pomine
Máš si zítra volat, jak se vyvíjí
Právě že volat nemám, mám ve středu rovnou přijít a uvidíme, zda se rovnou provede ET, nebo počkáme do pátku… Zas je vidět, jak je má každé CAR jiný přístup ![]()
To tedy, Elzi
No v každém případě držím palečky. Ono stejně to, jestli se to dozvíš zítra nebo pozítří, nemá žádný vliv na další vývoj
Jen si budeme muset o trochu déle počkat na zprávičky ![]()
Mascha píše:
Elzi, deset zralých to je tedy něco. Velká gratulace.
Děkuji Mascho ![]()
Seznam super ![]()
v mém CAR člověka taky nestresují podrobnostmi o vajíčkách a embryích… Po odběru se u pacientky zastaví lékař a řekne, kolik bylo vajíček, u druhé jsem to vlastně ani nevěděla. A pak se volá v určený den na kliniku, aby se domluvil transfer nebo další telefon. Řekli mi, že je vše v pořádku ať zavolám zase další den… žádné podrobnosti. Konečný stav až v den transferu, pěkně osobně.
ELZA super úroda, tak snad se budou držet statečně a růst, ať ti jich hodně zbyde na sněhuláčky ![]()
Příspěvek upraven 06.12.10 v 19:06