Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Martina34 píše:
holky mám dotaz,píchám 7mý den a zatím vůbec necítím vaječníky,měly jste to taky tak???díky!
jo, u druhý stimulace jsem cítila vaječníky až dva dny před odběrem, tzn. až 12.-13. den.
KLID, Marti, KLID. Všechno je v pořádku ![]()
Martina34 píše:
holky mám dotaz,píchám 7mý den a zatím vůbec necítím vaječníky,měly jste to taky tak???díky!
Marti, každý to prožívá jinak, taky je to množstvím dávek…takže to divné není. A já vaječníky začala pořádně cítit až po 1 UTZ, v 1. části mi spíš bývalo jen trochu slabo.
Cassiopeia píše:Martina34 píše:jo, u druhý stimulace jsem cítila vaječníky až dva dny před odběrem, tzn. až 12.-13. den.
KLID, Marti, KLID. Všechno je v pořádku
cassi díky,já už zase začínám plašit že tam nic nemám..už ať je zítra ![]()
Lenuleenka píše:Martina34 píše:Marti, každý to prožívá jinak, taky je to množstvím dávek…takže to divné není. A já vaječníky začala pořádně cítit až po 1 UTZ, v 1. části mi spíš bývalo jen trochu slabo.
Leni já je právě vůbec necítím,tak to řeším ale asi zbytečně,fakt to má každej jinak,jsem plašenko
![]()
Elzi, moc Ti gratuluju k úrodě, jsi hotová nosnice
je to nádherný počet a myslím že opravdu stál za to trápení co jsi měla po odběru ![]()
Drž se a hlavně teď odpočívej, ať nabereš sílu pro mimísky ![]()
holky, co jste na Utrogestanu, máte návaly? Občas se cítím jak topení…
Marti, běž v klidu spinkat, ať jsi zítra svěží. Všechno bude dobrý, uvidíš! Doktoři ví, co dělají ![]()
Brou noc holky a zítra přeju úspěšný den
![]()
holky jdu do hajan,tak dobrou a zítra se ozvu.papapa ![]()
Marti, ty plašane, všecko bude dobrý, zítra uvidíš, krásné sny ![]()
Cassiopeia píše:
Mascha píše:
Já osobně návaly necítím. Zkusím se víc pozorovat.Cassiopeia píše:
tak to nemusíš ![]()
Ahojte holky- Liandě gratuluji k čárečkám-pěkně sílí, Kozumplici a Anuse k embryjkám, takže i já měla úspěch- vyvíjí se všechny tři, takže zítra v 9.15 ET ![]()
Příspěvek upraven 06.12.10 v 21:11