1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5946
7.12.10 12:20
Mascha píše:
Měla jsem ten samý problém i s tím čůráním. Při transferu mě na sálku prochladly nohy a potřebovala jsem na záchod hned po tom co mě převezli na pokoj :mrgreen: .

přesně :mrgreen: hodinu jsem trpěla jak zvíře, ještě k tomu mi doporučili ležet na břiše 8-o celou hodinu jsem to tedy nevydržela :)
a sestřička pak - ale to jste mohla jít na záchod :zed: kdoo to mohl tušit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
7.12.10 12:22

Já pracuji z domova a jelikož dělám i spousta věcí kolem, co bych v práci nedělala, tak si myslím, že kliďo do práce můžeš jít…já jsem doma spíše z pohodlnosti, že se mi nechce v tom nečase řídit :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 12:22
Jsem doma, ale zítra se chystám na zkoušku a v pátek chci do školy za dětma kvůli jednomu projektu. Já si myslíám, že je důležité se nepřetěžovat a nestresovat. Mě v CARu říkali, že je důležitej klid čtyři až pět dnů po transféru. Takže bych se toho zas až tak nebála. Musíš tam jít na celou pracovní donu nebo jen nachvíli?
Anusa12 píše:
holky vy asi žádná nechodíte do práce, že? Já totiž musím přiští týden ve středu jít do práce. Ale jsem účetní,takže sedím na židli. To můžu,ne? Co myslíte?

Příspěvek upraven 07.12.10 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 12:23

Anusa, ty jen ležíš? Já nevydržím polehávat, můžu se aspoň sem tam projít,holky?
Anusa-dostala jsi slevu na příští IVF? Mě volali,že mi to zapoměli dát, jestli mi to můžou poslat poštou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
7.12.10 12:24

S tím čůráním to nechápu…tohle v našem CAR také vůbec neřeší…já byla na záchodě těsně před ET a čůrání nikdo opravdu neřešil. No vím, že někde to řeší…kámoška byla o dva dny později na KET a stěžovala si také na to čůraní, tak jsem na ní koukala jak blázen 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
7.12.10 12:25

Slevu na další IVF :?: :?: To té své práci tedy věří… to zírám 8-o Žádné další přeci nebude ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
7.12.10 12:26

Mimosku, projít se můžeš - dělej to, co je Ti příjemné a věřím, že i to válení k tomu patří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 12:27

Tady zas můžeme porovnat různý přístup. Mě nechali ležet na zádech s nohama nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
7.12.10 12:27

Holky, hlavně se vyhýbejte tomu, aby jste si něco horkého dali na bříško - třeba noťase. A horkou sprchu taky ne-e. Mimísek se zahnizďuje cca prvních 5 dní a to horko tomu škodí - říkali mi v CAR. Plus nezvedat nic těžké a prvních 5 dní bez sexu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
7.12.10 12:29
mimosek píše:
Anusa, ty jen ležíš? Já nevydržím polehávat, můžu se aspoň sem tam projít,holky?

no podle Liandy jo :D ta neležela ani na CAR :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.12.10 12:30

měla jsem nepřijatý hovor, tak asi taky volali ale pak uz se neozvali. Na celý den 8hodin práce. My jsme malá firma a kolegyně jede na dovču, šéf si ve čtvrtek zlomil nohu a zůstal tam jeste kolega a někdo mu musí pomoct, sám by to nezvládl. Ale taky si myslím, že stačí když budu týden v klídku doma. Pro mě si budou z práce jezdit a vozit domů, jako poklad mě budou hyčkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
7.12.10 12:31

Mně se sestřička taky ptala předtím, jestli nechci na záchod. Jenže já byla chvíli před konzultací s embryologem, cca čtvrt hoďky od ET. Jsem netušila, že se mi tak brzy bude chtít znovu. A že jsem nešla, za to si můžu sama, nezeptala jsem se :)

Lianda píše:
S tím čůráním to nechápu…tohle v našem CAR také vůbec neřeší…já byla na záchodě těsně před ET a čůrání nikdo opravdu neřešil. No vím, že někde to řeší…kámoška byla o dva dny později na KET a stěžovala si také na to čůraní, tak jsem na ní koukala jak blázen 8-o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.12.10 12:32

já si válení užívám. My jsme leželi v Car 30minut a šup domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
7.12.10 12:33
Mascha píše:
Tady zas můžeme porovnat různý přístup. Mě nechali ležet na zádech s nohama nahoru.

to může souviset s tvarem dělohy… může být v jiné pozici, my ležely dvě na břiše a jedna na zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 12:33

No řekla to blbě- slevu na dašlí IVF,ale určitě to nemyslela tak, jak to řekla, jen s špatně vyjádřila…dnes tam vůbec měli trochu zmatek na recepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí