Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mascha píše:
Měla jsem ten samý problém i s tím čůráním. Při transferu mě na sálku prochladly nohy a potřebovala jsem na záchod hned po tom co mě převezli na pokoj.
přesně
hodinu jsem trpěla jak zvíře, ještě k tomu mi doporučili ležet na břiše
celou hodinu jsem to tedy nevydržela ![]()
a sestřička pak - ale to jste mohla jít na záchod
kdoo to mohl tušit ![]()
Já pracuji z domova a jelikož dělám i spousta věcí kolem, co bych v práci nedělala, tak si myslím, že kliďo do práce můžeš jít…já jsem doma spíše z pohodlnosti, že se mi nechce v tom nečase řídit
![]()
Anusa12 píše:
holky vy asi žádná nechodíte do práce, že? Já totiž musím přiští týden ve středu jít do práce. Ale jsem účetní,takže sedím na židli. To můžu,ne? Co myslíte?
Příspěvek upraven 07.12.10 v 12:24
Anusa, ty jen ležíš? Já nevydržím polehávat, můžu se aspoň sem tam projít,holky?
Anusa-dostala jsi slevu na příští IVF? Mě volali,že mi to zapoměli dát, jestli mi to můžou poslat poštou ![]()
S tím čůráním to nechápu…tohle v našem CAR také vůbec neřeší…já byla na záchodě těsně před ET a čůrání nikdo opravdu neřešil. No vím, že někde to řeší…kámoška byla o dva dny později na KET a stěžovala si také na to čůraní, tak jsem na ní koukala jak blázen
![]()
Slevu na další IVF
To té své práci tedy věří… to zírám
Žádné další přeci nebude ! ![]()
Mimosku, projít se můžeš - dělej to, co je Ti příjemné a věřím, že i to válení k tomu patří ![]()
Tady zas můžeme porovnat různý přístup. Mě nechali ležet na zádech s nohama nahoru.
Holky, hlavně se vyhýbejte tomu, aby jste si něco horkého dali na bříško - třeba noťase. A horkou sprchu taky ne-e. Mimísek se zahnizďuje cca prvních 5 dní a to horko tomu škodí - říkali mi v CAR. Plus nezvedat nic těžké a prvních 5 dní bez sexu ![]()
mimosek píše:
Anusa, ty jen ležíš? Já nevydržím polehávat, můžu se aspoň sem tam projít,holky?
no podle Liandy jo
ta neležela ani na CAR ![]()
měla jsem nepřijatý hovor, tak asi taky volali ale pak uz se neozvali. Na celý den 8hodin práce. My jsme malá firma a kolegyně jede na dovču, šéf si ve čtvrtek zlomil nohu a zůstal tam jeste kolega a někdo mu musí pomoct, sám by to nezvládl. Ale taky si myslím, že stačí když budu týden v klídku doma. Pro mě si budou z práce jezdit a vozit domů, jako poklad mě budou hyčkat ![]()
Mně se sestřička taky ptala předtím, jestli nechci na záchod. Jenže já byla chvíli před konzultací s embryologem, cca čtvrt hoďky od ET. Jsem netušila, že se mi tak brzy bude chtít znovu. A že jsem nešla, za to si můžu sama, nezeptala jsem se ![]()
Lianda píše:
S tím čůráním to nechápu…tohle v našem CAR také vůbec neřeší…já byla na záchodě těsně před ET a čůrání nikdo opravdu neřešil. No vím, že někde to řeší…kámoška byla o dva dny později na KET a stěžovala si také na to čůraní, tak jsem na ní koukala jak blázen![]()
já si válení užívám. My jsme leželi v Car 30minut a šup domů.
Mascha píše:
Tady zas můžeme porovnat různý přístup. Mě nechali ležet na zádech s nohama nahoru.
to může souviset s tvarem dělohy… může být v jiné pozici, my ležely dvě na břiše a jedna na zádech…
No řekla to blbě- slevu na dašlí IVF,ale určitě to nemyslela tak, jak to řekla, jen s špatně vyjádřila…dnes tam vůbec měli trochu zmatek na recepci