Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já byla čůrat před transferem ale poté co jsem si odležela 30minut jsem šla znovu.
Lianda píše:
Holky, hlavně se vyhýbejte tomu, aby jste si něco horkého dali na bříško - třeba noťase. A horkou sprchu taky ne-e. Mimísek se zahnizďuje cca prvních 5 dní a to horko tomu škodí - říkali mi v CAR. Plus nezvedat nic těžké a prvních 5 dní bez sexu
no, noťase mám na břiše, klíně, hrudníku skoro furt… tak uvidíme…
Anusa, tak to bylo asi ono- ten hovor, buď se ti ještě ozvou, nebo ti to pošlou ![]()
Cassiopeia píše:Mascha píše:to může souviset s tvarem dělohy… může být v jiné pozici, my ležely dvě na břiše a jedna na zádech…
Tady zas můžeme porovnat různý přístup. Mě nechali ležet na zádech s nohama nahoru.
Mascha píše:
To je možné, mám dělohu v RVF.
no a já AVF.. anteverziflexi… takže máme jasno ![]()
ale jak jsem tam tak ležela, tak jsem si říkala, že mi to taky mohli říct dřív, že při tom všem snažení o mimino jsem si vždycky lehala špatně a i polohy mohly být jinak ![]()
Cassiopeia píše:Lenuleenka píše:šikula
Děkuji, no tím že je to dnes teprve 8. den od ET, tak mě dost překvapuje že jsou// docela dobře vidět
když je brzo vysoká koncentrace (tzn taková, aby to přelezlo z krve do moči) věštila bych dvojčata
Nestrašte!!! Já už doma jedno mám…Ale taky mě to už napadlo, no mám z dvojčat trochu obavy, jestli bych to zvládla ![]()
Anusa12 píše:
ja se nestresuji a ani se stresovat nehodlam. Jen nevim jak vydrzim nic nedelat a jen lezet, kdyz se mi chce porad curat
![]()
Anuško i Mimosku teď je to nejdůležitější období…Nestresovat se(i když já to po telefonátu s ex manželem moc nedodržela, došlo mi předvolání k soudu kvůli úpravě styku s dcerou), neuklízet(to jsem taky porušila, když jsem druhý den po ET vytřela celý byt), hodně pít a ležet jen 3-5dní(tady se CARy trošku v doporučeních rozcházejí), ale spíš se snažit být v psychické pohodě…
Anusko, na záchod choď normálně
To ničemu nevadí, jen ležet taky neprospívá. Všeho s mírou ![]()
Lenuleenka píše:
Nestrašte!!! Já už doma jedno mám…Ale taky mě to už napadlo, no mám z dvojčat trochu obavy, jestli bych to zvládla
máš malou chůvu ![]()
no, je to zápřah, ale čtyřčata jsou horší ![]()
Ahoj holky teda vás dočíst to je mazec.Gratuluju holčinám anusa a mimosek co mají u sebe bobísky,ať se chytí a nepustí,to je super že jste leželi spolu ![]()
Leni+Lianda to je krásnej pohled na ty sílící //
![]()
Jinak já holky - levý vaječník vůbec nereaguje,prostě chrápe a skoro nebyl vidět
…ale holky pravý ten zareagoval a mám jich tam 7 kulíšků
ale ještě jsou malý,dali mi ještě injekce takže v pátek opět kontrola.Holky jsem šťastná,bála jsem se že tam nic mít nebudu.Teď zase aby v nich byly vajucha ![]()
Martinko, supeeer, tedy z 1 vaječníku a taková úrodička
Vidíš a žádné vedlejší účinky, to je ideální
To tady budeme mít další OPU a pak ET ![]()
Martina34 píše:
Jinak já holky - levý vaječník vůbec nereaguje,prostě chrápe a skoro nebyl vidět…ale holky pravý ten zareagoval a mám jich tam 7 kulíšků
![]()
![]()
ale ještě jsou malý,dali mi ještě injekce takže v pátek opět kontrola.Holky jsem šťastná,bála jsem se že tam nic mít nebudu.Teď zase aby v nich byly vajucha
No super, sice jeden, ale pracuje za dva
já měla při prvním UZ na obou dohromady šest folíků
pak se tam objevily ještě později malý, ale vajuch bylo nakonec šest… dá se otěhotnět i se zbytkem vaječníku, takže jeden celý, to je luxus ![]()
Jen tak dál… jinak stimulace nomálně trvá cca čtrnáct dní, nemůžeš to chtít hned ![]()
Martina34 píše:
Ahoj holky teda vás dočíst to je mazec.Gratuluju holčinám anusa a mimosek co mají u sebe bobísky,ať se chytí a nepustí,to je super že jste leželi spolu
Leni+Lianda to je krásnej pohled na ty sílící //![]()
Jinak já holky - levý vaječník vůbec nereaguje,prostě chrápe a skoro nebyl vidět…ale holky pravý ten zareagoval a mám jich tam 7 kulíšků
![]()
![]()
ale ještě jsou malý,dali mi ještě injekce takže v pátek opět kontrola.Holky jsem šťastná,bála jsem se že tam nic mít nebudu.Teď zase aby v nich byly vajucha
no já si dvě dokážu představit, ale je to záhul. Ale kdybych doma jedno už měla, nevím, jestli bych chtěla dvě. Ale zlvádnout se to dá
, jsem to slyšela od mamky od kamarádky která je z dvojčat
Stimulantky
Martina34 – kontrola 10.12.
Elzina – OPU 6.12. 10 vajíček, 8.12. kontrola
Čekatelky
Kozumplíce – 7.12. transfer
Mimosek – 7.12. transfer 2 embrya
Anusa12 – 7.12. transfer 2 embrya
Mascha – 2.12. transfer 1 embryo, krev 17.12.
Cassiopeia – 30.11. transfer 2 embrya, krev 17.12.
HCG //
Lenulenka – 29.11. transfer 2 embrya, 6.12. dušík s //, sílí
Lianda – 25.11 transfer 2 embrya, 5.12. dušík s //, 17.12 UZ, sílí
Těhulky
Holky
![]()
Tak jsem doma,s jedním
Řešila jsem to před transferem s dokt.a bylo mi řečeno,že pokud si nechám zavéct 2,tak zvýším šanci o 10-15%a že bude vícečetný tak je tam až 30%.Tak jsem šla do jednoho.Jeho kvalita byla expandovaná blastocysta,a nejspíš 2 blastocysty budou zmražený.Jinak prý ležet nemusím,ale mít větší klid a nic netahat