1. IVF listopad 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
7.12.10 12:34

já byla čůrat před transferem ale poté co jsem si odležela 30minut jsem šla znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
7.12.10 12:34
Lianda píše:
Holky, hlavně se vyhýbejte tomu, aby jste si něco horkého dali na bříško - třeba noťase. A horkou sprchu taky ne-e. Mimísek se zahnizďuje cca prvních 5 dní a to horko tomu škodí - říkali mi v CAR. Plus nezvedat nic těžké a prvních 5 dní bez sexu :oops:

no, noťase mám na břiše, klíně, hrudníku skoro furt… tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 12:35

Anusa, tak to bylo asi ono- ten hovor, buď se ti ještě ozvou, nebo ti to pošlou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 12:40
To je možné, mám dělohu v RVF.
Cassiopeia píše:
Mascha píše:
Tady zas můžeme porovnat různý přístup. Mě nechali ležet na zádech s nohama nahoru.
to může souviset s tvarem dělohy… může být v jiné pozici, my ležely dvě na břiše a jedna na zádech…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
7.12.10 12:45
Mascha píše:
To je možné, mám dělohu v RVF.

no a já AVF.. anteverziflexi… takže máme jasno ;)

ale jak jsem tam tak ležela, tak jsem si říkala, že mi to taky mohli říct dřív, že při tom všem snažení o mimino jsem si vždycky lehala špatně a i polohy mohly být jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
7.12.10 12:47
Cassiopeia píše:
Lenuleenka píše:
Děkuji, no tím že je to dnes teprve 8. den od ET, tak mě dost překvapuje že jsou// docela dobře vidět :think:
šikula :palec:
když je brzo vysoká koncentrace (tzn taková, aby to přelezlo z krve do moči) věštila bych dvojčata ;)

Nestrašte!!! Já už doma jedno mám…Ale taky mě to už napadlo, no mám z dvojčat trochu obavy, jestli bych to zvládla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
7.12.10 12:57
Anusa12 píše:
ja se nestresuji a ani se stresovat nehodlam :lol: . Jen nevim jak vydrzim nic nedelat a jen lezet, kdyz se mi chce porad curat :nevim: :lol:

Anuško i Mimosku teď je to nejdůležitější období…Nestresovat se(i když já to po telefonátu s ex manželem moc nedodržela, došlo mi předvolání k soudu kvůli úpravě styku s dcerou), neuklízet(to jsem taky porušila, když jsem druhý den po ET vytřela celý byt), hodně pít a ležet jen 3-5dní(tady se CARy trošku v doporučeních rozcházejí), ale spíš se snažit být v psychické pohodě…
Anusko, na záchod choď normálně :mrgreen: To ničemu nevadí, jen ležet taky neprospívá. Všeho s mírou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
7.12.10 12:58
Lenuleenka píše:
Nestrašte!!! Já už doma jedno mám…Ale taky mě to už napadlo, no mám z dvojčat trochu obavy, jestli bych to zvládla :nevim:

máš malou chůvu ;)
no, je to zápřah, ale čtyřčata jsou horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
7.12.10 12:58

Martina34

Ahoj holky teda vás dočíst to je mazec.Gratuluju holčinám anusa a mimosek co mají u sebe bobísky,ať se chytí a nepustí,to je super že jste leželi spolu :hug:
Leni+Lianda to je krásnej pohled na ty sílící // :pankac: :potlesk:
Jinak já holky - levý vaječník vůbec nereaguje,prostě chrápe a skoro nebyl vidět :zed: …ale holky pravý ten zareagoval a mám jich tam 7 kulíšků :dance: :dance: :dance: ale ještě jsou malý,dali mi ještě injekce takže v pátek opět kontrola.Holky jsem šťastná,bála jsem se že tam nic mít nebudu.Teď zase aby v nich byly vajucha 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
7.12.10 13:03

Martinko, supeeer, tedy z 1 vaječníku a taková úrodička :dance: Vidíš a žádné vedlejší účinky, to je ideální :wink: To tady budeme mít další OPU a pak ET :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
7.12.10 13:03
Martina34 píše:
Jinak já holky - levý vaječník vůbec nereaguje,prostě chrápe a skoro nebyl vidět :zed: …ale holky pravý ten zareagoval a mám jich tam 7 kulíšků :dance: :dance: :dance: ale ještě jsou malý,dali mi ještě injekce takže v pátek opět kontrola.Holky jsem šťastná,bála jsem se že tam nic mít nebudu.Teď zase aby v nich byly vajucha 8-o

No super, sice jeden, ale pracuje za dva :) já měla při prvním UZ na obou dohromady šest folíků ;) pak se tam objevily ještě později malý, ale vajuch bylo nakonec šest… dá se otěhotnět i se zbytkem vaječníku, takže jeden celý, to je luxus :palec:
Jen tak dál… jinak stimulace nomálně trvá cca čtrnáct dní, nemůžeš to chtít hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
7.12.10 13:05
Ahoj Martinko,
Gratulace k folíkům, sedm po první kontrole je super :palec: .
Mě taky jeden vaječník reagoval velmi pomalu. Proto mi zvětšili dávky. Já jsem po první kontrole měla jen tři mrňavý. Neboj vajíčka tam budou.
Martina34 píše:
Ahoj holky teda vás dočíst to je mazec.Gratuluju holčinám anusa a mimosek co mají u sebe bobísky,ať se chytí a nepustí,to je super že jste leželi spolu :hug:
Leni+Lianda to je krásnej pohled na ty sílící // :pankac: :potlesk:
Jinak já holky - levý vaječník vůbec nereaguje,prostě chrápe a skoro nebyl vidět :zed: …ale holky pravý ten zareagoval a mám jich tam 7 kulíšků :dance: :dance: :dance: ale ještě jsou malý,dali mi ještě injekce takže v pátek opět kontrola.Holky jsem šťastná,bála jsem se že tam nic mít nebudu.Teď zase aby v nich byly vajucha 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.12.10 13:06

no já si dvě dokážu představit, ale je to záhul. Ale kdybych doma jedno už měla, nevím, jestli bych chtěla dvě. Ale zlvádnout se to dá :-) , jsem to slyšela od mamky od kamarádky která je z dvojčat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
7.12.10 13:06

Stimulantky
Martina34  – kontrola 10.12.
Elzina  – OPU 6.12. 10 vajíček, 8.12. kontrola

Čekatelky
Kozumplíce  – 7.12. transfer
Mimosek  – 7.12. transfer 2 embrya
Anusa12  – 7.12. transfer 2 embrya
Mascha  – 2.12. transfer 1 embryo, krev 17.12.
Cassiopeia  – 30.11. transfer 2 embrya, krev 17.12.

HCG //
Lenulenka  – 29.11. transfer 2 embrya, 6.12. dušík s //, sílí
Lianda  – 25.11 transfer 2 embrya, 5.12. dušík s //, 17.12 UZ, sílí

Těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1527
7.12.10 13:26

Holky :mavam: :mavam:
Tak jsem doma,s jedním :-D Řešila jsem to před transferem s dokt.a bylo mi řečeno,že pokud si nechám zavéct 2,tak zvýším šanci o 10-15%a že bude vícečetný tak je tam až 30%.Tak jsem šla do jednoho.Jeho kvalita byla expandovaná blastocysta,a nejspíš 2 blastocysty budou zmražený.Jinak prý ležet nemusím,ale mít větší klid a nic netahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí