Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kozumplíce, tak hlavně klídeček a hladit bříško
. Ráda jsem si přečetla ty procenta, takhle podrobně mě to dr. nepopsala.
Mascha píše:
Kozumplíce, tak hlavně klídeček a hladit bříško. Ráda jsem si přečetla ty procenta, takhle podrobně mě to dr. nepopsala.
Já se na to přímo zeptala.Dokt.byla velice ochotná na vše mi odpovědět a hlavně vše vysvětlit.Jsem ráda,že jsem se zeptala,vůbec nemám z toho jednoho špatný pocit.A dokonce jsem to embr.viděla
Stimulantky
Martina34 – kontrola 10.12.
Elzina – OPU 6.12. 10 vajíček, 8.12. kontrola
Čekatelky
Kozumplíce – 7.12. transfer 1 embryo
Mimosek – 7.12. transfer 2 embrya
Anusa12 – 7.12. transfer 2 embrya
Mascha – 2.12. transfer 1 embryo, krev 17.12.
Cassiopeia – 30.11. transfer 2 embrya, krev 17.12.
HCG //
Lenulenka – 29.11. transfer 2 embrya, 6.12. dušík s //, sílí
Lianda – 25.11 transfer 2 embrya, 5.12. dušík s //, 17.12 UZ, sílí
Těhulky
Kozumplíce píše:Mascha píše:Já se na to přímo zeptala.Dokt.byla velice ochotná na vše mi odpovědět a hlavně vše vysvětlit.Jsem ráda,že jsem se zeptala,vůbec nemám z toho jednoho špatný pocit.A dokonce jsem to embr.viděla
Kozumplíce, tak hlavně klídeček a hladit bříško. Ráda jsem si přečetla ty procenta, takhle podrobně mě to dr. nepopsala.
Holky díky,já jsem tak šťastná.Nalevo prostě nebylo nic ale to neva hlavně že ten napravo mě nezradil ![]()
Mascha píše:
Já jsem pak začala trochu pochybovat, většinou si holky , když můžou nechávájí zavést dvě, ale teď už si zas říkám, že je to tak jak to má být a že je to v pořádku.
Zas Ti jich tak zbylo víc do mrazáku, a pokud nechceš ta dvojčata riskovat, tak je to jedno asi lepší ![]()
Kozumplíce píše:Mascha píše:vypadá to tak
Tak dnes asi poslední úprava
Takže zítra Elza kontrola, případně ET? Ještě někdo něco? ![]()
Cassiopeia píše:
Mascho, kdy budeš testit?
Mascha píše:
Chtěla bych to vydržet do pondělka. Je to i termín mé klasické menstruace. No, ale když na to tady tak koukám.....Cassiopeia píše:
Mascho, kdy budeš testit?
no bráno od odběru… (pokud ho budem brát jako ovulaci) by měla být menstruace za 14 dní, takže Ti to dokonce vychází až na úterý
mně na ten pátek… ale asi dám čtvrtek… dřív se bojím, že budu zklamaná, a možná zbytečně…
Martina34- gratulka, tolik jsem jich neměla ani ze dvou, bylo mi z obou odebráno pouze 5,takže to máš krásné
Kozumplice-tak pěkně klídeček, ať se mimísek pěkně zahnízdí ![]()
mimosek píše:
Martina34- gratulka, tolik jsem jich neměla ani ze dvou, bylo mi z obou odebráno pouze 5,takže to máš krásné
Kozumplice-tak pěkně klídeček, ať se mimísek pěkně zahnízdí
Budu se moc snažit
A děkuji
Kozumplíce gratulace k mimískovi, hezky hlaď bříško a občas mu něco pěknýho řekni ![]()