Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mimosek píše:
Kozumplice, vždyť je máš super, počkej si deset dní a uvidíš ty krásné //
To bylo pro tebe.
Ještě jednou,díky jsi zlatíčko ![]()
Martinko, ono je to asi různé. Mě po OPU podbříšek pobolíval, ale tak hrozný to nebylo. Druhý den jsem byla normálka v práci. Možná to taky souvisí s počtem odebíraných vajíček.
Mascha píše:
Martinko, ono je to asi různé. Mě po OPU podbříšek pobolíval, ale tak hrozný to nebylo. Druhý den jsem byla normálka v práci. Možná to taky souvisí s počtem odebíraných vajíček.
Souhlasím,dnes mi to bylo i řečeno od dokt.
Lianda píše:
Tedy, Parsoni, 4 teriery doma…to musí být veseloneběháš náhodou agility, parsoni jsou teď hodně oblíbený na tento sport
Na agility teď nemám čásek, ale snad se k tomu zase vrátím. Jinak ti dva malý snad už poputujou do vánoc ke svým novým páníčkům. Někdy je to na zbláznění ![]()
Kozumplíce píše:
Jo,a já byla den po punkci ok,přišlo to až za 2 dny
to je zvláštní viď že to přišlo až dýl?jinak gratuluju ke kulihráškovi,ať se řádně zavrtá ![]()
Mascha píše:
to máš asi pravdu Mascho
.no uvidíme,ono to nějak dopadne.
Já bych do práce nešla. Ale jak říkají holky každej to má jinak. Mě bolelo břicho ale dalo se to vydržet, nejhorší bylo vstávání, ze židle, z postele. Do práce jsem šla vlastně až po 4dnech a musím říct, že jsem toho měla dost. Kruhy pod očima, bledá, únava. Fakt jsem se těšila až si manža pro mě přijede.
Všem držím palečky ![]()
Parsoni uvítám tě u nás.
Holky, máte upravený jídelníček, nebo jíte to co dřív? Mě pořád straší tchýně, ať se vyhýbám uzeninám, ale když mi zabíjeli
tak máme domácí uzené.
Kozumplíce píše:
Marti,je a jsem rada,že je to za mnou
no to je jasný…já před sebou ![]()
Anusa12 píše:
Já bych do práce nešla. Ale jak říkají holky každej to má jinak. Mě bolelo břicho ale dalo se to vydržet, nejhorší bylo vstávání, ze židle, z postele. Do práce jsem šla vlastně až po 4dnech a musím říct, že jsem toho měla dost. Kruhy pod očima, bledá, únava. Fakt jsem se těšila až si manža pro mě přijede.Všem držím palečky
Parsoni uvítám tě u nás.
taky se na to vykašlu když mi dobře nebude,podstatný je zdraví ![]()